През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 120
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • тук-там
Селка,

Пусни някоя бременна снимка, аз май съм пропуснала да те видя в това ти амплоа. Много целувки на сладката Лори! И мнооогло леко ражданети желая!

# 256
  • София
Мари, в албумчето има доста снимки от тази  ми визия Simple Smile Ето тук са всички снимки Wink
Лори ще я нацелувам като си дойде при мен, защото и тя като Раето е при баба си Simple Smile Мерси за пожеланието за леко раждане - дано наистина е такова  Hug

# 257
  • София
Селка, много готина бременна си! отива ти много!
ама ти си си готина винаги, де Wink

радвам се, че сте изкарали яко на Лени Кравиц, мен ме е яд малко за Металика, защото не отидохме, като мислехме, че ще свирят от новите албуми, а те не ни кефят...те пък са забили 90% стари парчета и сега леко ме е яд, ама карай...

ние ще ходим на море чак семпетмври и ми се вжда тоооолкова далече, с тая работа откачихме вече, то си има нужда от разпускане.
края на август Ники заминава за 1 седмица с баба си и дядо си на море на Халкидики и после ние отиваме, те си тръгват и ще изкара и с нас една седмица.

весело моренце и много усмивки на всички, на които им предстои!

# 258
уф, аз влизам да ви се оплача, че носихме урина на тедчо в педиатрията, уж веднага да направят посявки за бакатерии и белким не излезе нищо (че като преседяла урината нещо си ставало, не разбрах какво)
обаче пак си има
нормалната перфектна, стерилната с ешерихия коли
и сега е на антибиотик, пие зинат
страшно го захраних, няма що Sad и ми е много тъпо
дано да е за последно само се надявам  Praynig

следобед ще погледам снимките, че сега малко работа да посвърша, докато спят децата

мари - нещо се затри, душа и ми залипсва  Hug

# 259
  • София
Рори, ти също си много готина и като бременна, та ти пожелавам в скоро време да си и ти в такова състояние Wink
А за Металиката аз се успокоявам, че все някога ще им ида на концерта, защото обещаха пак да дойдат. Дано тогава нещо друго не ми попречи да ида Simple Smile Иначе можеш да си изтеглиш концерта на Металика в Германия от нета, той е бил почти същия като тук - поне да го видиш Wink

Тони, успокоявай се поне с мисълта, че е по-малкото зло  Confused На никой родител не му се иска да започне от толкова рано с АБ, но дано поне по-натам да не се налага използването му и въобще използването на АБ. Целувам ви много  Hug

Аз иначе все още държа положението Simple Smile Вчера бях на ЖК и лекарката ми каза, че бебчо се е смъкнало надолу, заело е хубава позиция, а плацентата си е напълно зряла, та нали се сещате Wink Моето усещане е за другата седмица, но да видим Simple Smile

# 260
Стискам палци Тединцето бързо да се оправя! Praynig Тони мола не се кахъри така, малкото зло дето казва Сели, всичко ще е наред с Божията помощ!  Hug
И на Сели да мине всичко по вода и да ни зарадва скоро с новината!  Praynig Hug

# 261
  • в мъжки прегръдки
Здравейте и от нас.
Ние се позагубихме малко, но си бяхме дали почивка. Първо ходихме на море, после пък на планина и така. Сега сме си тук за малко, но нещо ни се ходи някъде и нищо чудно пак да зачезнем.
Иначе сме добре. Снимки ще кача, но нали не съм от бързите та не знам кога ще е.
Тони, съжалявам че така се развиват нещата при вас. Имай предвид че е много трудно да вземеш стерилна урина от малко дете. И нашата беше в началото все замърсена и все показваше разни бактерии та ми е спирало сърцето от паника.
Сели, много си хубава на снимките, пу пу.
За прословутия концерт на Металика аз и Марти бяхме на планина, но мъжа ми и големия ни син са ходили и казаха че е бил много як.

# 262
  • София
Здравейте и от нас!
Рори, гледах ви снимките.Много са хубави.Видях,че Ники е на басейн някъде.Ако не те затруднява би ли казала къде е това.Много ми се иска и Тони да го запиша на плуване.
Тони в края на краищата го записах в Пумпелина и има голям напредък.Много съм доволна.Ако си спомняте,че ви питах преди.Така че момчето ми най-накрая взе да проговаря и дори ми каза,че ме обича.Кеф,голям и вече си говоря с него и усещането е прекрасно.

# 263
  • София
Рори, гледах ви снимките.Много са хубави.Видях,че Ники е на басейн някъде.Ако не те затруднява би ли казала къде е това.Много ми се иска и Тони да го запиша на плуване.

Адашке, привет!
Ники ходи на плуване в басейна на Спартак, там има групи за най-малките от 3 г. възраст. другият басейн, където правят тренировки за най-малките е групата на Таня Богомилова някъде на бул. Васил Левски при или в Спортната палата някъде...
сега обаче е много горещо вътре, защото басейна е закрит и лятото ходи два пъти седмично до нас, във Виктория. само че там няма треньор, та само си играят. но за нас с татко му е много важен този чест контакт с водата още от най-малък, фамилията на мъжа ми, както и той самият все са се занимавали сериозно с плуване в най-ранна възраст, имат медали от различни първенства и бла-бла...аз такова нещо от Ники не искам, но сме решили да му дадем подкрепа да бъде близко до различни спортове - футбол, плуване, тенис на корт, бейзбол...а той да реши кое му е най-много на сърцето Wink

браво на Тони-бонбони, че е станал такъв сладък бърборко!
много е мило да чуваш от детенцето си колко много те обича Heart Eyes

# 264
привет и от мен Simple Smile
мари, много е порастнала раето и каква дълга коса има  Heart Eyes ей тая снимка е много забавна Simple Smile http://s40.photobucket.com/albums/e250/raya_marinela/?action=vie … rent=DSC_8595.jpg
а искам да ти кажа, че таня от средата на май е ту при едната си, ту при другата си баба, тази седмица сефте ще е при нас в търново и после пак хваща пътя Simple Smile и много добре й се отразява Wink та недей тугъва за рая, сигурна съм, че се чувства чудесно Simple Smile
а ти много слаба си станала  Naughty

бари - вашите снимки малко бавно ми се зареждат, та още не съм сколасала до края  Confused обаче и али страшно голяма е станала и направо ми се доходи на мен в ботаническата  Blush

сели - айде душа, чакам хубавата новината вече  Heart Eyes

ние днес носихме урина на тедчо, нормалната излезе хубава, другата я чакаме утре
дано и тя да е ок и да го спирам тоя зинат, че...  Tired

браво на адашчето ми за бъбренето, скоро да си хортувате непрекъснато пожелавам Wink  Hug

# 265
  • тук-там
Тони,

Само хубави новини чакаме вече от теб! Не се притеснявай толкова за АБ, важното е да е погодящ и да има ефект от него, в което не се съмнявам. Май съм забравила да похваля Таничка, колко хубава кака е станала!

БТВ, как можа да кажеш, че съм отслабнала, като през последната 1 година съм сложила отгоре точно 5 кг. Не че се оплаквам, добре се чувствам и така, но за отслабване и дума не може да става.

Взех си Раенцето вчера. Голяма радост падна. За жалост снощи ми вдигна темепература. Изглежда е някакъв летен вирус. Трябва да я съвзема максимално бързо, защото в края на седмицата заминава на море с майка ми.

Сели,

Hе ми се отварят твоите снимки на компа в работата, а вкъщи ми се е скапал нет-а, та още не съм те видяла Sad. Но съм абсолютно убедена, че коремчето ти отива и изглеждаш прекрасно!

# 266
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Мерси за комплиментите, но в интерес на истината се чувствам вече като мечка и някои движения са ми по-трудни. Вече ми се иска да си гушкам бебче и аз малко да се посъбера Wink Определено ще ми липсва и коремчето, т.е. да усещам палавите движения, хълмчетата и риткането от вътре, но пък ще си имам 2 принцески живот и здраве  Grinning

Тони, много се радвам, че резултатите са хубави и дано и другата да е добра, за да приключите вече с АБ и ти да се успокоиш Simple Smile

Мари, ще ме видиш, снимките няма да се загубят Wink Бързо оздравяване на Раето и хубаво моренце да си изкара  Grinning Ти да не си почнала пак да си пускаш дълга коса? На теб всякакви прически ти отиват Simple Smile

Мария, много се радвам за Тони и за напредъка, който имате Simple Smile Ще видиш, че нещата ще се нормализират напълно и вече няма да имаш поводи за притеснения Wink

Рори, много хубаво сте го измислили с мъжа ти по отношение на Ники Simple Smile Аз също съм много ЗА спортовете при децата и да се стимулират в тази насока. Лори например е много впечатлена от язденето на пони и от танците като цяло (в градината е записана на танци). А това са неща, с които аз навремето съм се занимавала, да не говорим за конете, че са ми голяма страст и с голямо удоволствие трнирах Simple Smile Плуването също ми е било много интерестно, но за съжаление не съм имала възможността да се развивам по-сериозно и в тази област. Определено на Лори ще се постарая да й предложа повече възможности Simple Smile

Мимка, вие не се спирате Simple Smile Айде качи някоя снимка да видим Марти какъв младеж е станал Wink

Меринка, при вас какво става? Ти съвсем се скри от полезрението ми Sad Как са момичетата? Качи някои скорошни снимки, за да ги видя, а и теб с новата прическа Simple Smile

# 267
  • София
Рори, мерси за инфото.Много е хубаво за детето спортуването и то още от ранна възраст,защото им се отразява на възпитанието и духа.За съжаление аз съм доста мързелива,но именно за това явно бутам децата да спортуват.Елена доста долре се справя със ските и плуването.Живот и здраве Тони тази зима също ще го пратя на ски училище.Ще опитам да вместя и плуване.
Всички дечица много са пораснали и някои чак ме изненадват колко големи изглеждат.
Тони,стискам ви палци за бебчето. Аз дори и да не пиша,чета редовно и ви преживявам проблемите.
Сели,на тебе леко раждане пожелавам!

# 268
похвалвам се, че и другият резултат е ок Simple Smile
има там пак някаква друга бактерия сега, но е малкои се счита за допустимо
буева каза да пие наполовина намалена доза на антибиотика още 10дни и другия понеделник да пускаме пак изследвания да видим как ще са
ако пак са Ок да го спираме Simple Smile

мари - не знам колко кг си качила, ама хич не личат  Heart Eyes супер добре изглеждаш  Hug
целувки на раето и да оздравява!

рори - като чета за плуването и все малко ме хваща яд, че таня нещо не му се израдва.. искахме в градината с цецо да я запишем и като се запъна, че не ще.. а насила хубост не става
ще мислим за други спортове явно
иначе ники е пич, много ме кефи Simple Smile

селиии - сънувах, че си родила, душа, и ми звъниш Simple Smile и се събуждам - верно ми звъни телефона  Shockedи си викам 'ай стига!", но беше мама  Mr. Green много смешно ми стана Simple Smile целувки на лори и по твоята тумба  Heart Eyes
и се задава много хубава дата - 08.08.08 - внуши го така някак си на мая, ако можеш  Wink

# 269
Браво на мишока ... Тони от доста време ви мислех ... дано вече всичко да си е наред . Peace
Сели леко и успешно раждане ... много си сладка на снимките ... аз от пусто суеверие нямам нито една снимка като бременна и мъж ми само ме бъзика ,че децата не са от мен  Mr. Green,  а от него нали на него приличали .... hahaha
Ох да си се оплача и тук ....  моя малкия дивчо , взе че падна преди седмица и си сцепи брадичката ... ходихме до Пирогов , лепиха го ... вече е добре , ама пустото диване не си сяда на дупето и за миг  Crazy луднала съм с него,  не знам при вашите как е, но Мишо мълчи само ако спи, но дори и тогава не мирува, а рита на сън .....  Crazy
за плуването аз мисля , че писах ...Нико е в училище със задължително плуване 2 часа седмично .... за 1клас не се научи да плува , но поне ходи с желание и това може и да стане някой ден  Grinning / аз не мога да плувам , но мога да лежа на повърхността на водата с часове и да се рея /
В края на седмицата заминаваме на море ...стискайте палци за хубаво време , че като гледам тези облаци .... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт