Пусни някоя бременна снимка, аз май съм пропуснала да те видя в това ти амплоа. Много целувки на сладката Лори! И мнооогло леко ражданети желая!

и ми е много тъпо
Иначе можеш да си изтеглиш концерта на Металика в Германия от нета, той е бил почти същия като тук - поне да го видиш 

Вчера бях на ЖК и лекарката ми каза, че бебчо се е смъкнало надолу, заело е хубава позиция, а плацентата си е напълно зряла, та нали се сещате
Моето усещане е за другата седмица, но да видим 

ей тая снимка е много забавна
http://s40.photobucket.com/albums/e250/raya_marinela/?action=vie … rent=DSC_8595.jpg
и много добре й се отразява
та недей тугъва за рая, сигурна съм, че се чувства чудесно 

. Но съм абсолютно убедена, че коремчето ти отива и изглеждаш прекрасно! 
Определено ще ми липсва и коремчето, т.е. да усещам палавите движения, хълмчетата и риткането от вътре, но пък ще си имам 2 принцески живот и здраве

Бързо оздравяване на Раето и хубаво моренце да си изкара
Ти да не си почнала пак да си пускаш дълга коса? На теб всякакви прически ти отиват 
Ще видиш, че нещата ще се нормализират напълно и вече няма да имаш поводи за притеснения 
Аз също съм много ЗА спортовете при децата и да се стимулират в тази насока. Лори например е много впечатлена от язденето на пони и от танците като цяло (в градината е записана на танци). А това са неща, с които аз навремето съм се занимавала, да не говорим за конете, че са ми голяма страст и с голямо удоволствие трнирах
Плуването също ми е било много интерестно, но за съжаление не съм имала възможността да се развивам по-сериозно и в тази област. Определено на Лори ще се постарая да й предложа повече възможности 
Айде качи някоя снимка да видим Марти какъв младеж е станал 
Как са момичетата? Качи някои скорошни снимки, за да ги видя, а и теб с новата прическа 

супер добре изглеждаш 

и се събуждам - верно ми звъни телефона
целувки на лори и по твоята тумба 

луднала съм с него, не знам при вашите как е, но Мишо мълчи само ако спи, но дори и тогава не мирува, а рита на сън .....
/ аз не мога да плувам , но мога да лежа на повърхността на водата с часове и да се рея /