През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 110
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
веси, да оздравява бързо брадичката Simple Smile не знам защо, но имам чувството,ч е теди ще е такъв дивчо като порасте Simple Smile да видим Simple Smile
приятно изкарване на морето  Hug

мери - как е ивката ? тръгнах да ти звъня оня ден, но беше точно на обед и сигурно спяхте,а после нещо се поднесох и забравих  Embarassed

# 271
  • София
Мерси на всички ви за пожеланията - дано е леко раждането, но в крайна сметка по-важното е бебче да е добре Simple Smile
Все още държа фронта, да видим до кога ли  Grinning Моите усещания бяха за 07.08, че последните пъти видеозона все тази дата показваше и на главичка, и на краченца. Иначе 08.08.08 наистина си е фенска дата, а и 09.08. е интересна - една и съща дата с Лори, но различни месеци. Ще видим в крайна сметка какво ще избере девойката Wink
Тони, много се радвам за резултатите при вас  Hug Ще видиш, че и следващите ще са ОК и ще се успокоите съвсем Simple Smile

# 272
  • София
Си Кей, още ли сте тук, мацка?
хайде, стискам палци да мине леко  bouquet

да се похваля, вече минахме на по-голямо колело, досега бяхме на такова до 4 годинки, сега взехме БМХ за 6 и Ники се справя супер Simple Smile
ще го снимам и ще пусна снимки скоро.

# 273
  • тук-там
А мойто чудо не си пада много по колелета. Иначе е много пъргава и не се спира, но си пада повече по кракомобила, отколкото по триколката.

Сега е на морето с дядо и баба. Голям кеф и свободия! Пак се замъчих за нея сериозно. Видях я за няколко дни само и не можах да и се нарадвам Sad

Селка, как си, мила? Както си тръгнала, може и да изчакаш 15.08. Май ще ти се наложи да рзмислиш за името Wink

# 274
  • София
ние пък да се оплача, че заради тази работа пак отлагаме морето...да живее Турция с дългото лято, че ще сме там, живот и здраве, чак края на септември- началото на октомври. иначе майка и татко поне ще заведат Никчо 2 седмици в Гърция на моренце, та да се покефи детето Wink
иначе сега заминаваме за 3 дни на басейнче в Сандански Heart Eyes

вчера на Ники най-добрият приятел на почти 3 г. и половина махна помощните колела и тръгна от раз на колелото за 6 годишни, направо ме смая това детенце.  newsm78

# 275
  • София, Младост
Здравейте и от мен   bouquet
Разгледах снимките всички дечица са страхотни сладури и толкова пораснали  Heart Eyes
При нас няма някакви интересни новости, та за това повече чета и по-рядко пиша  Blush
Ирина ходи на градината, нашата ДГ работи цяло лято без почивка и много ме улесни това лято. И ние чакаме отпуската с с нетърпение, в началото не септември и мислим да прескочим до Халкидики, Гърция за 2 седмици. Ирина, милата, се изпонадява за това море и вече разправя как трябва да ходим на море, че после да завали сняг и да идва Дядо Коледа  Crazy
Селинка, стискам палци, мила и скоро да се похвалиш с още една сладка и послушна принцеска  Hug Heart Eyes

# 276
  • София
Тук съм все още и все още 2 в 1 Simple Smile Егати мътенето този път  Grinning С Лори родих 2 седмици по-рано, а сега вървя към преносване, но какво да се прави Simple Smile Лори каза, че бебето ще се покаже в петък, та да видим дали ще е познала Wink Иначе доктора ми каза, че до петък ако не съм родила, да се чуем и живот и здраве в неделя да влизам да подпомагаме на бебо. Все пак се надявам всичко да си се развие до тогава и беболинка да си реши сама да излиза, а не да се спотайва Simple Smile
Рори, браво на Ники за колелото  Grinning На Лори колелото е едно среден вариант - не е от най-малките, но все още си кара със спомагателните колела. Не е от най-голямите мераклии по колелото - кара известно време и после и омръзва. А вие защо толкова късно на море, дано поне времето да е хубаво тогава, за да можете да се накефите на морето Simple Smile
Мари, Лори точно 15-ти е определила за излизане на бебо, на мен също ми се ще, ама то толкова дати си харесвах и бебка все ги прескача Simple Smile А колкото до името - Мая може да мине и за прозиводно на Мария Wink Маха се сричката "ри" и си остава Мая, а и да ти кажа не искам да робувам на такива неща. Когато Лори тръгна да се ражда на 7.11 и после дойде 08.11 - Архангел Михаил се замислих, че няма да сме по правилата с имената, но Лори си ме улесни като изчака да мине 8-ми и се роди на 9-ти  Grinning

# 277
  • София
Сели, и аз преносих Ники с 5 дни, малко е изнервящо, но няма как...още мъничко  bouquet
а отиваме на море чак октомври, защото сме в строителния бранш, когато лятото работата кипи с пълни сили и все няма как да се отделят 10 дни за почивка...но нищо, октомври се надявам да сме в Анталия, където м.г. през септември беше ужасна жега около 35 градуса и беше абсурд за Ники да е по цял ден навън. Октомври там времето традиционно е около 27-28, което за онази висока влажност е повече от перфектно.

# 278
  • София
Рори, кофти е това с работата и то точно през летния сезон, но дано пък да си отпочинете хубаво, макар и по-късно Simple Smile Аз тази година съвсем изпускам ходенето някъде, надявам се догодина да наваксвам Wink

# 279
влизам да се похваля, че спряхме антибиотика на тедко, бактериите засега ги няма, дано да не се повяват повече  Praynig
иначе сме добре, таня е при нашите, ще я водят на море скоро Simple Smile
почти цяло лято си отседях без нея аз и вече започна да ми липсва много Confused

сели, стискаме палци да е скоро и да е леко  Hug  Heart Eyes

# 280
  • София
момичета, в нашата темичка има много мацки, които днес празнуват имен ден!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ТЯХ, И НА МЕН! Mr. Green Wink
Бъдете много здрави, щастливи и обичани, момичета!

ние след малко отпрашваме за 3 дни към Сандански да празнуваме, а на всички вас Хубав празник и уикенд!  bouquet

# 281
честит имен ден на всички мимита   bouquet
да си носите със здраве имената, много късмет, щастие, любов и радост  Hug Heart Eyes Hug

# 282
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес  newsm51

Бъдете живи, здрави, усмихнати, щастливи и мнооого, много обичани  Grinning

Аз все се надявах бебка днес да реши да ме изненада на този хубав ден, но за момента няма такива изгледи. То не е свършил деня де, надеждата умира последна Wink

# 283
сели, стискам палци Simple Smile има още повече от 13 часа до края на деня все пак Simple Smile
имам една дружка, която също всеки момент ще ражда и тя каза, че имало бум на секциота днес Simple Smile всеки, който могъл си избрал днешната дата Wink

# 284
  • София
Тони, ние нищо чудно да прескочим тази дата Simple Smile Лори така прескочи 8.11 - Архангел Михаил и се роди на 9-ти, та може да си ни е традиция да раждам около хубав християнски празник, но да не е на самия него Wink

Общи условия

Активация на акаунт