не знам защо, но имам чувството,ч е теди ще е такъв дивчо като порасте
да видим 
приятно изкарване на морето

мери - как е ивката ? тръгнах да ти звъня оня ден, но беше точно на обед и сигурно спяхте,а после нещо се поднесох и забравих

Моите усещания бяха за 07.08, че последните пъти видеозона все тази дата показваше и на главичка, и на краченца. Иначе 08.08.08 наистина си е фенска дата, а и 09.08. е интересна - една и съща дата с Лори, но различни месеци. Ще видим в крайна сметка какво ще избере девойката
Ще видиш, че и следващите ще са ОК и ще се успокоите съвсем 

Егати мътенето този път
С Лори родих 2 седмици по-рано, а сега вървя към преносване, но какво да се прави
Лори каза, че бебето ще се покаже в петък, та да видим дали ще е познала
Иначе доктора ми каза, че до петък ако не съм родила, да се чуем и живот и здраве в неделя да влизам да подпомагаме на бебо. Все пак се надявам всичко да си се развие до тогава и беболинка да си реши сама да излиза, а не да се спотайва 
На Лори колелото е едно среден вариант - не е от най-малките, но все още си кара със спомагателните колела. Не е от най-голямите мераклии по колелото - кара известно време и после и омръзва. А вие защо толкова късно на море, дано поне времето да е хубаво тогава, за да можете да се накефите на морето 
А колкото до името - Мая може да мине и за прозиводно на Мария
Маха се сричката "ри" и си остава Мая, а и да ти кажа не искам да робувам на такива неща. Когато Лори тръгна да се ражда на 7.11 и после дойде 08.11 - Архангел Михаил се замислих, че няма да сме по правилата с имената, но Лори си ме улесни като изчака да мине 8-ми и се роди на 9-ти