През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 131
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
дид, след пожеланията на ива, просто каквото и да кажа, ще бледнее Simple Smile
и все пак, от сърце - най-много пожелавам здраве за теб и всички любими хора и не губи умението да се радваш на дребните неща в живота, те го правят щастлив и красив  Hug
целувки на теб и момчетата ти прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
Дидко честит празник скъпа! Наистина най- важното е здравето, за това от него ти желая най много, после нареждам и щастие, късмет и много любов!   bouquet

# 92
Диде,нека всичко,което са ти пожелали по-горе се сбъдне!Честит рожден ден,запази се все така усмихнта,цветна и добра!

# 93
момичета, копирам си поста от една друга тема, че просто страшно се смях Simple Smile

вчера водя таня на градина и сутрешната госпожа е заместена от нова усмихната жена, поздравяваме се и детето влиза
следобед я вземем и следобедната госпожа е различна
после се оказа, че едната болна, другата отпуск, но не това е важното

питам таня
- танюша, къде бяха вашите госпожи днес?
- оо, ами не знам, сигурно им се е доработило и са отишли някъде на работа!

толкова по въпроса за "работата" на госпожите в градината Simple Smile
а колко ги боли вечер главата, само те си знаят Simple Smile

# 94
  • София
Дидонка, мила, слънчева и неповторима  Grinning
Да ти е Честит Рождения ден на патерици   bouquet Heart Eyes Hug
Да си все така усмихната, ведра, щастлива, здрава и обичана! Винаги да запазиш този дух в себе си и позитивния ти поглед на живота никога да не те напуска! Да си горда жена, съпруга и майка все така целеустремена и постигаща мечтите си  Grinning
Много целувки от мен и моите момичета Wink (досешаш ли се какво ти намеквам  Grinning )

# 95
хахааа Сели, честито, знаех си аз и кажи на Калин че ще се поправи третия път Hug
Тони много се смях с твоята Таня  Hug

# 96
Здравейте моми4ета,

Сели,Лори ще си има сестричка,а вие две принцеси HugЛори радва ли се за бебето,и тя го очаква с нетърпение сигурно.
Тони,значи така е преценила Таня,в градината не се работи Laughing

Аз водих Али на градина,с голямо желание ходи...4 дни и се започна пак със обилната хрема и температура.Отчайвам се вече,педиатъра ми обяснява,че не било задължително третата сливица да я свързвам със всяка хрема на Али. Или е настинала просто,ту-топло,ту-студено,не знам.Тежи ми ве4е това положение.А и тя се мъчи.

Мери,вие как сте,как е ада6ката Ивка,а Емма Hug

# 97
  • София
ДИДЕНЦЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, обичана, щастлива, влюбена и нека късмета винаги е с теб!  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
  • София
Сели, честита новина, продължаваш с панделките, много се радвам за вас! как беше оная приказка - майсторите правят момичета Wink

момичета, кажете някакви подходящи компютърни игри за нашите дечица, искам да пусна някоя интересна и развиваща логическото мислене игра на Ники, но не намирам подходяща. дайте идеи?

# 99
Излезе ми хистологията, оказа се празен плоден сак. Никакъв мисед. Не знам какъв пулс чуваха всички като то никога не е имало.

# 100
рори, не мога да помогна за игри
таня изобщо не може да борави с мишка и клавиатура, като изключим стрелките, когато разглежда снимки, така че на този етап изобщо даже не съм мислила за игри
логическо мислене към момента развиваме само с книжки и въпроси

неви, не знам какво да ти кажа, може би е добре да помислиш за смяна на лекарите....  Confused

момичета, идния понеделник ще ходя да замерваме пак бъбречните легенчета при марков
стискайте палци
а иначе май започвам отново да вдигам кръвно както с таня и може би ще трябва да се кротна малко... че само снова напред-назад без почивка  Confused

# 101
  • София
Тони, почивай си повече, пожелавам ти всичко да е наред при Марков!!!
много се смях с щуротийките на Таня, ама какви само ги измислят хлапетата Wink

Неви, стискам палци всичко да е наред следващия път! Hug

за игрите - пуснах му една от тези на биг фиш, които са със скрити предмети да ги търси и много добре се справя. иначе с мишката е доста точен като я наглася да се движи по-бавничко. доволна съм, но търся някоя по-детски ориентирана игра.

Ники е ужасно ревнив, как ще я караме един ден като решим да си имаме бебе, не знам Confused не ми дава да гушкам братовчедка му и никое детенце всъщност. развива ми теория как така не е правилно, те си имат майка и татко да ги гушкат.
и не можем все още да казваме "р"...при вас как е? казаха ли децата "р"? понякога ми се струва, че го долавям, но доста рядко и не знам дали си внушавам, защото толкова искам да чуя Р Laughing

# 102
Здравейте!
Дидко ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ... на две патерички ... да си жива и здрава и обсипана с много любов от твоите мъже !
Рори  Митето казва "Р" от преди година , то аз вече съм го и казвала ... моите хлапета имаха толкова малко бебешки думички , че чак ме е яд. По въпроса за игрите Митко е спец ... играе без проблем на HEROES ІІІ , Херкулес ,  но много обича картинните английски самоучители / картинка + звук/, реди пъзели и оцветява с готовите боички ... знаете ги. Да не забравя и любимите ми Барби ... да ги облича и конти ..... без думи ....
Неви  дано другия път всичко да ОК!
Тонииииии искам и аз в Търново .... може би лятото Wink
Сели ако съм пропуснала .... ЧЕСТИТО БРЕМЕНЕЕНЕ. / радвам се на панделките Simple Smile /
Весел ден !

п.с. рядко пиша , но редовно чета . Simple Smile

# 103
  • София
лелее, Хироус 3!!! ама ти наистина ли?Simple Smile леле, ше падна, чакай имаш предвид стратегията Heroes III? как знае, как усеща какво да построи и кого да нападне, ти съзнаваш ли, че имаш гений вкъщи? че аз имам връстници, на които с часове съм обяснявала как се играе Хироуса newsm78

дай линк, плс, към тези игри с боичките за оцветяване, Барби и пъзелите Wink

момичета, къде ще карате многото почивни дни, които се задават. ние мислим да заведем Никото в Мадрид в Парко де Атракционе:) искахме за Дисниленд в Париж, но самолетите са пълни Shocked

# 104
веси, търново е чудно Simple Smile
вече в няколко градинки и паркчета ходихме - кое от кое по-хубаво и чисто и с много готски детски площадки
а най-чудесното нещо е, че таня най-накрая спря да плаче сутрин за градината
просто не съм вярвала, че ще доживея този момент Wink

рори, ние на фона на вашите планове, ще сме мнооого скромни  Blush ще сме си в търново и може би малко гости ще имаме

момичета, имам една питанка, по-злободневна Simple Smile
с какви шампоани миете косите на децата
таня я къпех с малиновата шаума доста време, но напоследък забелязвам, че я сърби главата и то на същия ден след къпането дори, т.е. не е от изпотяване или нещо такова
чудя се с какво да сменя

Общи условия

Активация на акаунт