През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 128
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
туй то, пуснах кепенците Simple Smile

бари - не знаех, че се борите с трета сливица, дано да се оправи с времето... какво казват тамошните лекари?

иначе търново се оказва чудесен град Wink

# 76
Тони,аз съм озада4ена от тука6ните лекари,Али пие противоалергични сиропи.Има подобрение,но я държа в къщи.Ходим на прегледи,но като разбрах ,4е в България правят замерване на сливицата,замерване на слуха....тук нищо подобно.Даже не знам коя степен е увели4ението на сливицата.Не е за вадене уж.Такива работи при нас.

# 77
ивка, медицината в бг винаги се е различавала от западните за добро или лошо Simple Smile
останалата част на света сякаш по-щадящо подхожда към болестите.. което може би е по-добрият вариант  Confused
не съм много в час с трети сливици, но мисля, че вадят когато децата са с постоянно течащи нослета, не могат да дишат добре, хъркат като спят и разбира се са често болни
даже май правят повече ушни инфекции ... но не съм сигурна за това
та ако са преценили, че али е относително добре може би така е по-удачно
ако е поносимо положението сега, тя с възрастта ще си го израсте...
дано да минава бързо  Hug
казаха ли до кога ще се гледате вкъщи..

# 78
Тони,права си,поне на6ият педиатър е така,щади я Али,и да- прави често отити ,дали причината е в сливицата ThinkingНа мнение е ,4е ще израсте проблема,а я гледам аз по мое желание,защото инъче не се задържа здрава.
Така си ре6их аз,щом се затопли ще я пусна пак на градина.
Всъщност знае6 основното за третат сливица,а през декември Али отговаря6е на вси4ки симптоми.....сега е добре PraynigУмирам от страх да не се повтори вси4ко.
обърнахме го на 4ат май...

# 79
обърнахме го на 4ат май...
хихи Simple Smile лошо няма Simple Smile те и другите ще се появят кгоато могат
аз лично напоследък страдах от голям дефицит на време и изобщо не ми оставаше за писане, но откакто се преместихме... някак си повече успявам да поема въздух Wink

а за третите сливици покрай децата на познати понаучих повече Simple Smile
но за отитите не съм сигурна... мога да питам ако искаш? върти ми е и още, че до към първи клас се израства.. но и затова мога да питам?
ако можеш да си я гледаш али вкъщи сигурно е добър вариант, стига и на нея да й харесва Wink

# 80
 Пак съм аз....
Тони,няма защо да пита6 за отитите,знам,4е е така,наред с хъркането нощем,ди6ане с отворена уста,постоянни сополи....и ред други признаци.
За съжаление  минахме през вси4ките накуп.Да израства се,така поне ме уверява педиатъра.Но както сама казша6 в момента удържаме нещата,не знам как  ще е като тръгне пак на градина.
Гледаме се,старая се да я занимавам да не ску4ае.

# 81
Бари убедена съм че се справяш прекрасно! Hug И стискам палци да ви се размине и пожелавам на Али всичкото здраве на света!

# 82
бари, стискам палци да мине скоро Wink
не знам как е времето при вас, но надали скучаете, особено ако ходите повече навън Wink вие сте си партия двете Simple Smile
абе сетила съм да те питам - тя може ли да казва разни неща на испански Simple Smile ще я учите ли и на двата езика Simple Smile

мери, как сте вие?

на мен пък започна да ми спада ентусиазма да работя и ми се иска вече да идва май месец и да спирам работенето ...  Flutter

# 83
  • София
Баринка, аз нищо не мога да кажа по въпроса, но искам само да ти кажа, че ти пожелавам всичко да мине бързо при вас и да не страда повече Алинка  Praynig Много целувки от нас и да сте здравички  Heart Eyes

# 84
Ех,моми4ета,така ми стоплихте сърцето!Подкрепа сте ми да знаете.
Тони,тук в Каталуния се говори най-ве4е каталан,а испанския,както го знаем ние в България е кастеляно.Та Али говори да,но каталан,такъв говорят в градината,в у4илище основно,но успоредно и кастеляно.Така,4е ние се борим с 3 езика,български,каталан и кастеляно.Много бързо попива в градината,а ходи има-няма 2 месеца само.Инъ4е климата е по4ти като в България,само дето няма сняг,или ако има вали,и се стапя след 4ас.
Мери и Сели и за вас Hug
Та сигурно ще я заведа Али в понеделник на градина,и ще видим как ще тръгнат нещата със здравето й най-ве4е,инъ4е градината е срещу нас,и ходим на оградата,тя гледа децата.Не съм ре6ила твърдо...

# 85
иве, супер е, че али ще научи всички езици Simple Smile
много се радвам на такива деца, истината е, че супер лесно попиват всичко, а пък на по-късен етап от живота, когато порастат, това е страхотен плюс  Wink

# 86
  • в мъжки прегръдки
Тони, как стои въпроса с детските градини във ВТ?

# 87
ами мими, доста по-добре отколко в софия (всъщност не знам точно какво те интересува де...)
не съм имала проблем да запишат таня, а сега в групата са определено по-малко деца
мисля, че по списък са около 30, но ходят половината
иначе първа група нямат допълните занимания като в предишната градина, но пък купувахме разни книжки, по които учат някакви неща - броят, пишат, всеки ден имат по нещо сътворено изложено на показ на дъската отпред
при нашата градина хубавото е, че се оказа базова на ВТ университет (случайно така стана) и идват разни каки от уни да ги забавляват Simple Smile и децата се радват като цяло..
ако нещо пропускам - питай Simple Smile

# 88

Имаше една хубава руска песничка, в която се казваше, че рожденният ден е само веднъж в годината.

Аз бих казала, че е веднъж в живота. Всеки рожден ден е уникален, единствен, неповторим, незабравим, вълнуващ и невероятен ... за нас..

Е, днес за мен е тАКЪВ ден Sunglasses
За радост или отчаяние, навършвам 32 годинки Heart Eyes

...един ден, когато отлетя в небетО - вече няма да мога да го правя...значи сега ми се е падналО да празнувам...
Пожелавам си здраве, другото, дори и да не мога да си гО купя ...пак ще съм щастливА Hug

Обичам ВИ!!!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт