През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 134
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тони, ние нямаме предпочитания за шампоани, купувам му най-различни, по-скоро той си ги избира, нали за всичко има мнение Simple Smile аз съм доволна и от Нивея и от Кря-Кря, напомня ми на детските ми години:) и от разни измислени, които дори не съм запомнила примерно с Макуин отпред или Мечо Пух...да чукам на дърво, досега не ми е правил проблеми от шампоан, освен че някои му дразнят повече на очичките...

# 106
Рори , за Хироуса ... е не е гений , колкото и да ми се иска .... знае да си прави замъци , да си купува войни , вече знае и кой замък какви ги бълва , бие се с други , но на "автомат " .... чак стратегии Wink  , това е една от малкото игри които играят с Ники в комбина.
http://bgflash.com/details.php?image_id=1596
http://bgflash.com/details.php?image_id=954 и др
http://soft-knigi.hit.bg/detski/ тук има и пъзели
http://www.kneebouncers.com/kneebouncers.html
Тони , за шампоаните ... ние ползваме една испанска серия  или тези на Avon.
Планове много , но най-вероятно ще отидем при мама на село .... или на обиколка из родината/роднините ( в т.ч. и в при търновци Simple Smile )
А ето и нещо от нашето ...Митковото тържество за "Първа пролет" http://picasaweb.google.bg/vpam123/VYIYw?authkey=dTtNzYn6RmE

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 23:17 от vpam

# 107
  • София
Веси, и това, което може е впечатляващо, да знаеш! не съм чула досега за друго 3-годишно хлапе с такава компютърна култура! поздравления!
много благодаря за игрите, ще му ги пусна, макар тва да залитне по игрите да е нож с две остриета, защото днешните деца някак нямат такова детство като нашето с тея технологии Grinning

снимките на Митко от празника са супер, аз не знам дали тоя дивак моя ще тръгне на градина, то са такива уговорки - имал си Танята му, за какво му било, не искал. всички деца, които си имат Тани можели да не ходят на детска и такива нон-стоп ги слушам. за него Таня не е име, а някакво нарицателно на бавачка.

# 108
абе веси, митко е баси якия бръмбар Simple Smile голям сладур Simple Smile а костюма? пак ли е твое творение?
я кажи каква рода имате по търновско Simple Smile може да се видим като идвате, ние сме си тук
иначе и аз съм много впечатлена - оставям настрана хироус, че мен никога не са ме влечали игри и хич не знам за какво иде реч, обаче таня посмъртно не може да оцвети така мече онлайн или да си нареди такъв виртуален пъзел Simple Smile
но май засега и стига филмовата мания (буквално е мания), та по-добре, че не се заплесва и по такива неща може би  Confused

# 109
  • София
Тонка, и Ники е същия - до втръсване се гледат всички всевъзможни филми с Мр. Бийн, сериите на Пинко Розовата пантера и Гарфийлд. Shocked

# 110
Мерси Ви на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Весе, големи сладури си имаш в къщи Wink

Рорка, Вики също си играе на РС-то...то и Шошко вече зарибява, но на лаптопа...сам си пуска филмчета Laughing
Ето тук го пускам  Wink
Има графини да рисува, т.е. да учи цветове, но уви още не ги знае, има за оцветяване, както и една игра с катеричка, която трябва да храни, да пои и т.н. и още една игричка Peace

За "р"-то, не го казва, ама и не се притеснявам - има време да се научи Peace А Рорка, за почивните дни...от теб научих, нали не работя и не се вълнувам толкова Mr. Green
Филмчетата иначе, които гледа ВикО са за Артур, Ловен сезон, Шрек, Спирит, Том и Джери...абе той като се замисля май всичко гледа newsm78

Целувки на тУмбачетата и големите ни НоемВРийчета Heart Eyes

# 111
Дидо маааааа Crossing Arms Cry

# 112

...ти ми се сЪрдиш smile3518  Weary

# 113
ма кат та заплющъъъъъъъъъъъъ

# 114
# 115
у нас на почит са само традиционните фулмастри (вече 3ти комплект май изписва таня) и много ме кефи как оцветява Simple Smile
не излиза, не оставя бели участъци, но пък за сметка на това го прави тоооолкова бавничко, че ме хващат нервите да я гледам Simple Smile но на нея не й пречи явно Simple Smile

"р" си казва, но не помня от кога  Embarassed

за филмчетата - гледа франклин, грижовните мечета, земята преди време (това е топ фаворита), мечо пух (последната мания), дъмбо, понякога и приказки като снежанка или палечка, но за приказките предпочита книжки  Wink
и най-редовно вкарва реплики от филмчетата, все на място естествено, и доста ни засмива  Laughing
вече започнах да записвам смешките, че им губя края, а са ценни Simple Smile

а преди малко разбрах, че утре ще правят празника на търново (отложиха го предишния път заради срутване на някакъв строеж), ще има фойерверки и "звук и светлина", та се глася да идем да погледаме Simple Smile
дано да не е голяма лудница (ееех мечти  Tired ) Simple Smile

# 116
  • София
хихи, и Ники вкарва лафчета от филмчета, обаче нали не гледа много филми за децата /бързо им се насити нещо/ и лафчетата не са прилични понякога Party
последното, което каза е на едно момченце на пързалката "ей, ще те накарам да пиеш вода от тоалетната" Shocked това е от Гарфилд, когато го казва на кучето Embarassed
и нещо, което така и не знам откъде е, но го изтърси на баща си един ден и изпопадахме от смях Laughing
беше следното: "ще ти бийна един шамар, ще ти паднат яйцата и ще станеш баба" Mr. Green
бе момчешка работа... Stop Sunglasses

Диде, мерси за линка, ще го пусна да драскоти Wink
а Мишето какво ангелче е на аватара ти, дето спинка, просто размазващ сладурчо!

# 117
Рори,и аз не мога да ти помогна за комп.игри.Али не играе,и без това доста виси пред компа.
Инъче не й омръзва да гледа -Грижовните мечета/явно вси4ки деца ги харесват/,Цар лъв,Розовата пантера,Ласи,и напоследък все иска Звездните рейнджъри. И няколко испански детски филмюета по тв-то.
За приказки,предпочита да й ги чета. Още на казва чисто/Р/,зависи от думата.

Тони,със сигурност ще е лудница,затварят главната и гледай какво става Wink
Али е изпаднала в едни откровения-Виж мамо,каква дебела/слаба /леля,виж този какъв е черен/за негрите/ ....добре ,че не я разбират.Случва се да попадам в неудобна ситуация,да се извинявам.

# 118
  • София
Здравейте, момичета  Grinning
Аз по отношение на игрите не мога да се включа, защото Лори въобще не си играе на компютъра, а и аз не изгарям от особено желание да ми се лепне пред монитора. Нейната стихия са нормалните пъзели - царица е просто. Филмчета много обича да зяпа, но й ги пускам на ДВД, а не на компютъра. Гледам да не я научавам да седи пред монитора, защото определено има много по-интересни и ценни игри, които са деца на тяхната възраст. Основно си реди пъзелчета, оцветява картинки или си рисува (в това не е перфектна), играе си с играчките и неща от сорта. Много се радва, че ще си има сестричка и само пита расте ли бебчето, ритка ли, обяснява как ще се грижи за него и ме гали по корема  Grinning
Буквата "Р" тя казва от отдавна, преди дори да й се изчисти говора. Тя до есента казваше, че се казва Рори, а не Лори. Сега казва, че е  Лора Колева и не признава друго. Иначе от градината като цяло съм много доволна, а и тя самата си ходи с голям ентусиазъм Simple Smile
Иначе по празниците ще ходим по провинцията малко, да разпуснем от напрежението тук. Очаквам и кумата тогава да роди, та ще има интересни преживявания живот и здраве Simple Smile

# 119
  • София, "Младост 3"
Танче, успех на прегледа, моля те много те моля да ми пишеш на лс как си...

другите много цунки и също ви мисля

а с две породени нямам време да ги занимавам особено, та се развиват сами - не им давам много да рисуват щото пада борба кой кво да вземе, пъзелите само ги разопаковат, а за компа Мими схваща по-бъроз от брат си, ма аз не искам - това е моя интернет и да си гледат работата ако мислят, че и него ще ми отнемат ;-0

Общи условия

Активация на акаунт