През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 269
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
...съжалявам за това, че влизам в темичката пак с оплакване, но всички вие сте ми дружки и винаги сте ме подкрепяли, давали съвети или оборвали  Hug

...ето какво преживяхме вчера   Cry

Вече си мисля, че съм най-грешния човек на света и всичко се стоварва на децата ми  Sad

Иве, така се бях нагласила да те изненадам и да ти кажа - тръгвам за София, но уви....за хубаво или лошо пак няма да мога да дойда  Heart Eyes

# 166
Уф, бе Дидеееее Cry
Баси ooooh!
Нямам думи.Ква е тая сила, че да му пукне черепа ooooh!
Бало си е майката ooooh!

# 167
Диде,миличкия Вики,силно ви прегръщам Hug

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 23:50 от bari

# 168
Диди съжалявам за случката мила!  Hug И не си ти най големия карък, моля те не се терзай!

Али е пораснала много, толкова е сладка Бари, напълни ми душата!

# 169
  • София
Диденце, прегръщам ви всички и много съжалявам, че отново преживявате такива неприятни неща!
дано Викича се оправи бързо!

ще има ли някакво наказание за това дете, дето е блъснало Викича?

# 170
ивеее, али каква голяма е станала и тя!
тия деца са като гъби Simple Smile

ох, а на мен така ми е станало мъчно за танюшката...
всеки ден се чуваме, разказва ми какво правят, веселка е, обаче... на мен ми е много тъпо
сигурно защото нямам ясна представа кога точно ще я видя  Rolling Eyes

# 171
  • София, "Младост 3"
ТОНИ, как сте...какво ит казват докитат за бъбреците?
виждам по стари постове че бебчо върви дреен - ми аз също раждам дребни бебета и също първата бременост в края като лежах в МД кръвното ми то 150/100 падна на 90/60 и откачах и кафе пиех ма нищо не помагаше
Мимича ми се роди верно 20 и отгоре дни по-рано 2.500кг къв мишок бе - не е за описване, ДАнито поне бе дълъг и приличаше на африканските скакалци - дълъг и прав - толкова хърбав, пък МИмока приличаше на тези малките мишлета - огромни очи, кльощаво бебче малко по-голямо от дланта ми - бе 46см....
ама живи и здрави слава богу, така че нищо че дребничко - ще се роди бързо поне Wink
желая ти спокойно бременене и на всички други също

милички, прегръщам ви, много целувки

ДИДИ, направо ми настръхна косата от ужас като четох каков е станало...много ме е страх, защото пускам ДАни - е бе 3 дни и сега 2 седмици болен - но много ме е страх как ще го приемат - децата са големи и по групички вече и направо след твоя разказ ми иде да си остана дома и да си ги гледам...занм че не е решение, но просто не знам...
дано малкото ти съкровие бързо се оправи, защото предполагам колок те боли за него

# 172
наде, легенчетата са си още големи
ще го водим при буева като се роди, няма как  Sad
иначе вече го поохраних човека с протеин на прах, та се надявам до към 3кг да стане
искам да раждам вече, пък малко, голямо.. ще порасте после
бъбречетата са ми далеч по-голям дерт

а като каза за дани - таня при местенето в търново много страдаше, че децата не искали да са й приятели
а те не че не искат, но са си сформирали групички вече, приятелства разни и на тях също им трябваше време да я приемат
но за около 2 седмици се оправиха нещата и започна да си ходи с кеф Wink

# 173
...легенчетата са си още големи
ще го водим при буева като се роди, няма как  Sad...

Тони какво ще рече това, какво се прави в такъв случай?

# 174
мери, и аз не знам точно да ти кажа  Confused
трябва като се роди бебето да се изчака няколко дни да пишка самостоятелно и после на детски нефролог, за да се види на ехограф колко точно е уголемяването, дали са само легенчетата или има изменения и в самите бъбречета и после се решава как да се лекува
може да не се лекува, може с АБ, а може и оперативно, според зависи от състоянието
за последното не искам да мисля в момента, надявам се на първите две опции  Praynig

# 175
Тони спокойно мила, малкия дявол ще е! Стискам палци и се моля! Толкова се вълнувам за теб!   Hug

# 176
благодаря, мери  Hug

момичета, честит празник на всичките малчугани! много детски смях и блеснали очи пожелавам  Heart Eyes

а на мен днес ми е особено мъчно за таня Sad
одеве ходих до офиса да си взема едни папки и на връщане в бившето кино на славейков бяха организирали нещо и даваха на деча да пеят и да казват стихчета на един микрофон
и точно като минавах едно момиченце ще пее "мила моя мамо"
и чичкото  я пита
- обичаш ли мама?
- даааа
- много ли
- да, най-много!
- а защо толкова много я обичаш?
- ами защото ми е приятелка!
и аз като ревнах... от славейков до лагера.. роня сълзи.. вече ми премина малко, ама.. днес не ми е ден  Cry Cry Cry

# 177
Тони успокой се милата ми тя  Hug То и аз като те четох се насълзих.

Честит празник на дечицата ни! Да растат здрави и щастливи усмивки да огряват лицата им!

# 178
  • София
честит празник с малко закъснение, да са ни живи и здравички дечицата! Praynig

да се похваля, Ники вече ходи с неговите приятели на плуване на басейна на Спартак, много са доволни децата. вече беше 2 пъти и непрекъснато говори за треньора си батко Стоян Laughing

Тони, още малко, миличка!  Hug

# 179
рори, в люлинската градина имаха басейн и с такъв мерак съм чакала да стане таня първа група, че да я запиша и накрая тя не щя  Tired
а много искам да се научи да плува докато е по-малка Simple Smile но каквото такова Simple Smile
целувки на ники  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт