''Разградската секси мама,готви,шета,бачка-равна НЯМА.''

• 16 940
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и успешна седмица и от мен и добре дошли на новите майчета!
хайде грабвайте малчовците и на разходка - времето не е за изпускане. Ние тръгваме към Новия театър.

# 106
  • Разград
Добро утро и от мен!  Hug
Добре дошла tania2007   bouquet
Зори, благодаря за кафето. Много е ароматно.

# 107
Добро утро и от нас.
Ние ще ходим отново днес на доктор, да види Дани как е. В събота следобяд много сериозно ни уплаши, внезапно вдигна за пет минути 40 градуса температура, и да не ви плаша как изглеждаше Sad. Има възпалено гърло, почнали сме антибиотик вече, ще го заведа днес и при личната.
Добре дошли на Ели и Таня  bouquet

# 108
Здравейте и от мен.Добре дошли на новите мами! welcome Hug
Ние сме си вкьщи леко болни, дано да не се доразболеем

# 109
Добре дошли на новите майчета   bouquet
Вчера бяхме на село,на рожден ден на баба.От днес Влади е на градина,дано не се разболява.Много плака тази сутрин като го занесох, ще видим как ще е утре  ooooh!

# 110
добър вечер честито на рождениците макар и на патерици   bouquet
добре дошла на tania2007
и да се оплача и мен ме докопа тоя грип и съм доста зле само се моля да не разболея малката  Praynig
лека вечер от мен

# 111
Здравейте,мацки!Днес нямам много време да ви навестя,снощи бяхме на гости и днес малко дремнах с малкия.Иначе за сега да не казвам голяма дума сме добре.Бубе,как е Дани,дано бързо да оздравее и да не се разболява повече толкова сериозно.А това за всички се отнася де,дано да сме по-здравички,че аман от болести ама.Спокойна вечер от мен!

# 112
Добре дошла Таня при нас! welcome

# 113
Добре дошла от мен и на Таня!Ако искаш можеш да напишеш рожденните дати на теб и децата,както и на тате ви,(естествено ако той е съгласен)за да ви включа в първа станичка на темата!
Ние днес цял ден сме по разходки!Обаче сега ме чака гладене!
За сега лека вечер!

# 114
аллло мама Бен ши иска ли плат за тапициране Simple Smile и какво точно още

Днес и ние бяхме на разходка, но имаше мъгла и разходкат беше за мама. Изведох го за да спи навън. А сега той отпочинал, а мама е гроги.. Уфф май идеята на разходките беше и зверовете да се изморя  newsm78 Crazy

Иви- Теди бързо да се оправя, че рожденни дни я чакат  dance

# 115
уф дано да се оправя до тогава,че не знам как ще изкарам деня добре,че майка ми ще ми помага

# 116
Здравейте,
добре дошли на новите момичета welcome
Аз имам една питанка- имам ли шанс да намеря  някъде в Разград свободни места в някое заведение за празнуване на Трифон Зарезан(Свети Валентин)? Или много съм закъсняла? Има вероятност на 14. да сме в Разград и най-вероятно ще празнуваме там.

# 117
Най-вероятно няма да намерите места за празнуване,защото и ние останахме с пръст в устата.Докато се наканим,то всичко запазено, та чак и за 8 март от сега.И ние май на домашно ще останем,да не се каним много та дано сме здрави иначе няма празник.Така аз изчезвам,лека нощ на всички и сладки сънища на бебоците!Чао!

# 118
Най-вероятно няма да намерите места за празнуване,защото и ние останахме с пръст в устата.Докато се наканим,то всичко запазено, та чак и за 8 март от сега.И ние май на домашно ще останем,да не се каним много та дано сме здрави иначе няма празник.

Здраве да е, ще празнуваме у дома.

# 119
Коте,казаха ми къде в разград има човек,който се занимава с претапициране,надявам се там да намеря и плат.Ама още не съм ходила,че е на задните части на географията на Разград.Ти да не си видяла нещо хубаво случайно?

Общи условия

Активация на акаунт