''Разградската секси мама,готви,шета,бачка-равна НЯМА.''

• 16 929
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Браво Мише ти успя  Grinning
Мерси за ракийката , напих се вече  ooooh!

# 181
Честито на именничките, да сте ни живи и здрави   bouquet!
Пламените обаче не празнуват ли на Игнажден - тогава са Огняновците и производните им мисля, а днес е св. Фотий, сиреч Светлите имат празник  newsm78 
Абе оплетох се май с тези празници - то стана като оня лаф за детето, което кръстили Светльо на дядо му Ламби. Кой когато му е кеф да празнува, важното е купон да има.

Гичева, на мен също днес ми се случи нещо странно с форума. Преди малко си проверих пощата и имах съобщение , че от мое име била използвана опцията за забравена парола, а аз не съм правила подобно нещо, влизам автоматично. Някой ни е хакнал май.  Thinking

Лека вечер на всички!

# 182
  • там нейде .............
ми то с тая скара върви това Mr. Green

# 183
Много сте писа ли бе мацки,а аз нямах време да се обарна.То пране,то чистене,то готвене.И ето станало време да си лягам,и вас вече ви няма.Ами лека и спокойна нощ тогава!Утре с нови сили през новия ден!Чао! newsm46 Аз ще чезваммммммммммммммм.........................

# 184
да почерпя

# 185
  • ....от ляво до десния завой...
Пак да напиша, че благодаря на всички за поздравите! Hug Hug Hug
Стояла съм към 15 минути усмихната пред монитора докато четох сега! Grinning
Има ли здраве, всичко друго се постига! Peace
Страшно сте мили и определено ме накарахте да се почувствам Специална на рожденния си ден, за което съм ви безкрайно благодарна! Grinning
Спокойна нощ на всички, не знам аз как ще спинкам след толкова емоции днес?! Wink

~ ~

# 186
  • Разград
Добро утро!  Hug Вие снощи бая сте похапнали и сте си пийнали, ама сега от едно кафенце дали имате нужда? Ще почерпя много скромно, че да не ни се карат пак!  kaffeetrmker_2

# 187
  • На черешата
  sindarella,въййй теб кой вятър те довя тук. Mr. Green
  Драго ми е да те видя  Hug,пък макар и виртуално.

# 188
Добро утро и от мен.Много сме хапвали и пийвали снощи,че тази сутрин никакви ви няма.
Влади е по-добре,не се оплаква от ухото.Пием си АБ-то и си капим капките(не без борба  ooooh!).
maia_a,мерси за кефенцето,сега и ще си направя и аз едно,че ми се допи   bouquet

# 189
  • Разград
Добро утро и от мен. Снощи доста сте се нагостили. Хайде аз отивам да простирам.

# 190
  • ....от ляво до десния завой...
  sindarella,въййй теб кой вятър те довя тук. Mr. Green
  Драго ми е да те видя  Hug,пък макар и виртуално.

Ехей, привет, Кате! Grinning
Ами регистрирах се и аз най-накрая тук!
Надявам се новините да са те усмихнали, ти от кога ме навиваше за братче или сестриче на Дани.... Wink
Надявам се скоро да се видим, че ще си забравим физиономиите.... Sunglasses
Между другото в понеделник ще ходя по София да свърша това-онова, ама ще е за малко и няма да успея да се обадя на никого, за съжаление....
Хайде прегръдки и целувки на тебе и на двете сладурки! Hug Hug Hug

# 191
  • На черешата
  sindarella,kaкто винаги,несериозна.Не съм те виждала бога знае от кога,ще се домъкнеш до София и няма да отделиш два часа да се видим. #Cussing out #Cussing outАааааааа,не така.Как е бъдещия батко?

# 192
Хей,мацки как сте,пак бая сте писали.А аз все нямам време да седна.Напоследък май ви чета повече,е като имам малко време гледам и аз да се разпиша.Току виж сте ме изтрили,и после..................още по-голяма скука,а с вас ми е приятно.Забравих да ви кажа как мина нашата консултация,Криское 12кг.,90см.,добре е а аз мислех че е по-малко.Обаче нещо друго ме притесни повече,че в най-скоро време се очаквало обявяване на грипна епидемия за Разград.Дано се размине,че аман от грипозни истории и други разни такива. IllДано всички сме здрави,все пак предстоят празпици!От мен за сега талкова лек следобяд.До после.......................ако остане време!Чао. Айде да почерпя по едно следобедно кафенцеееееееееееее  food010

# 193
Кате,споко нали аз или братовчедка ти правим темата-"с връзки си",няма да те трием!
Нико утре ще го мерят и теглят и ще му слагат ваксина.Аз от сега съм на нокти!Днес обиколих половината аптеки да намеря туя(хомеопатино).Ще ми го доставят!Направо ме досмешава понякога,само аспирина дето не сме почнали да си поръчваме!
ПОчвам да се боря с темата,че още не съм въвела новите дечица!
Sindarella,ти може и да не си видяла,ама вчера за няколко часа беше на 131 години,в бързината те бях изтипосала 1877г.Приеми извинения!
Вълчо,мойта дружка  не изрови в Търговишко зелана хума!

# 194
...............Обаче нещо друго ме притесни повече,че в най-скоро време се очаквало обявяване на грипна епидемия за Разград.........

колко скоро се очаква.......от лекар ли е тази информация.........

Общи условия

Активация на акаунт