''Разградската секси мама,готви,шета,бачка-равна НЯМА.''

• 16 934
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден и от мен!Днес нещо не мога да смогна та за това чак сега сядам!Днес излизахме за малко,бяхме до театара,вдигнахме една луда врява и бързо,бързо се прибрахме!Тъй че ако някой от вас е бил там да извинява,ама Криско нещо изпращя по едно време!Не знам защо!Така след малко мисля да спертна едни кифлички и ако станат ще почерпя!На болничките да оздравяват бързо,то и моят син май се мъчи да се сополиви!Приятен следобяд!

# 76
Добър ден и от нас,днес времето е направо чудесно,ние ходихме на пчелина и такова хапване и пийване направихме.......едвам дишам.Аиде да отлитам,че ще къпем малката.Приятна вечер ви желая на всички

# 77
  • там нейде .............
Опа ей ме пак Hug Днес наистина беше чудесно времето Grinning Ние се поразходихме в ...................... Орел Mr. Green

Болните бързо да се оправят Praynig

# 78
Обаче едно ми е чудно, защо вси голи мацки пускахте бе hahaha  
Ми ко голи мъже ли да му пускаме  hahaha
Бубе,как е Дани?

# 79
Аз да почерпя,днес баба ми има рожден ден.Утре сме на гости  newsm44

# 80
Добър вечер дами.
titania,да е жива и здрава баба ти newsm59

# 81
  • там нейде .............
Аз да почерпя,днес баба ми има рожден ден.Утре сме на гости  newsm44

Да ти е жива и здрава бабата!

Весело гости утре! Hug

# 82
Благодаря ви.Дано ми е жива и здрава още дълго време,че много си  я обичкам  Hug

# 83
titania,  nbirthday на баба ти да е жива и здрава

# 84
  • ....от ляво до десния завой...
Здравейте! Grinning
Я да се запиша и аз при вас!
Скоро се регистрирах и все още съм в процес на разучаване на форума.
Не знаех че има отчетни по градове... Rolling Eyes
Аз съм Ели и ми е приятно. Живея в Разград. Родена съм на 6.02.1977г. Майка съм на Дани, който през август тази година ще става батко! Той е вече на цели 4 годинки - роден е на 02.01.2004г.WinkОпределиха термина на второто ми детенце за 11.08.
Друго какво за мен - юрист съм по образование, обичам музика, хубави книги и филми.
Ще се радвам много да стана част от интересната компания, която се е оформила в Разградското пространство на форумите на BG-Mamma! Grinning

Поздрави и спокойна нощ от мен.
До скоро.

~ ~

# 85
Добре дошла маме! welcomeчестита ти рожденничка Танче,да ти е жива и здрава най-вече!лека и спокойна нощ от мен!`

# 86
Добро утро!ДА почерпя по кафе!
Танче, да е жива и здрава баба ти (макар и казано на паерици)!
на sindarella!Ами това инфо ми е достатъчно за вписванията на 1страница.Там има всъшност списък и на татковците,в който също може да ви включим ако искате естествено!
Лек ден на всички!

# 87
Слънчеви привети от Търново! 
sindarella ,баба ти знае ли,че ще си имате второ бебе,щото не ми се е похвалила...? Wink

# 88
Здравейте и от мен,то май никой няма днес!благодаря за кафето!лек и успешен ден1

# 89
Добро утро и от мен.

Бен,благодаря за кафето.

А от мен : приятна закуска 

Общи условия

Активация на акаунт