''Разградската секси мама,готви,шета,бачка-равна НЯМА.''

• 16 907
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен!Честито на рожденниците да бъдат много здрави и усмихнати!Аз също ходих до моята работа и чакам отговор до другата седмица.Обаче вие не казахте нищо по въпроса,ако евентуално стане,дали сте съгласни за дрехи втора ръка.Мисля,че повечето от вас са посещавали такъв вид магазини и няма да има някакви предрасъдаци.А,ако все пак има ми пишете,та да си оттегля молбата към шефа.Това за сега от мен до довечера надявам се!

# 226
Привет и от мен
Аз да кажа за дрехите втора употреба- не знам дали ще ги приемат,трябва да се пита предварително,защото ние когато решихме да затваряме нашия магазин ,попитахме (но Милен не се сеща къде-беше доста отдавна)дали биха приели за дарение дрехи ,и те ни отказаха-искали нови с етикети  #Crazy,така че преди kati_7774 да си изгърми патроните пред шефа,да се попита дали ще ги приемат е по добре.

# 227
Ако откажат на дрехи втора ръка ще е направо смешно,та аз и за моите деца купувам от там  Crossing Arms

# 228
Честито на Рождениците - да растат  здрави и щастливи за радост на мама и тати

И аз да почерпя - днес кака има рожден ден и понеже тя много си пада по сладкото черпя с по едно парче торта
titania и ние тогава останахме максимално учудени  Thinking ,и то дрехите не бяха от тези обираните,имаше доста хубави м/у тях.....и 3 чувала с детски чаршафчета,много весели и свежи (дадох ги на племенниците,а сега Мони спи с тях)

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:10 от polly

# 229
Честит рожден ден на Теодора и Марин на мама Ивелина.
Честит рожден ден на Светлозар на мама Juli_.

Много здраве,късмет и щастливо детство на децата,а на таткото и много любов!
Днес ходих до дома-това,което по-горе е написала Mиа,отговаря и на разказа на директорката!Естесвено от помощ никой не се отказва!После говорих и с много други хора,от които пък разбрах,че има и други домове,които се нуждаят от помощ!Може би защото този е в самия град,а останалите не са.Та моето предложение е наистина да се заинтересуваме как тук може да се създаде структура на Сдружението,да проучим колко са домовете в региона и от какво имат нужда и да помагаме!
А за дрехите-ами специално този,в Разград казаха,че нямат нужда!

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 19:14 от бен

# 230
Честит рожден ден на Теди на мама Ивка

ЧРД на Марин, на мама Ивка

# 231
благодаря ви момичета за пожеланията ние сега се прибрахме от болницата с Теди и минах само да почерпя и отивам да се приготвяме  ето и мезето   

# 232
Кой е бил в болница?

# 233
  • там нейде .............
Честит Рожден Ден на всички рожденници!

Весело празнуване!

# 234
Честито на рождениците! Да са живи и здрави! newsm59

Ели, честито ви школо! Много рано това записване бе, направо се хванах за главата ooooh!
Ние вече се захранваме от две седмици с оризова каша, с банан, тиква, но не иска да яде много-много, изяжда само по няколко лъжички, ама и аз не го насилвам де.

# 235
  • там нейде .............
Нели и аз останах като гръмната като ми казаха, че записването върви с пълна сила Rolling Eyes Аз си мислех, че е лятото Embarassed
Ами и аз не съм насилвала никога малката да яде нещо - ма тя и сега яде само това което иска Laughing
Как е кака Криси?

# 236
Ако откажат на дрехи втора ръка ще е направо смешно,та аз и за моите деца купувам от там  Crossing Arms
Съжалявам тогава,исках просто да помогна с каквото и доколкото мога.А за другите работи каквото решите ще ме информирате във форума,ще помагам.Само да съм жива и здрава,съм насреща.Лека вечер от мен и сладки сънища на бебоците!

# 237
Ами трябва да се уточним тогава колко майчета са съгласни да се обърнем към Сдружението на българските майки с готовност на направим структура тук. Утре ще имам време да поровя в темата им за повече инфо и ще докладвам /занесохме децата на  у майкини и съм айляк, както се казва/.

Бля  Sick , преди малко се прибрахме от гости и засякохме по тв-то награждаването на отличената танцувалка в "Танцувай с мен 2'. Аз не съм ги следила редовно , но мислех, че циганчето е най-добро.  Thinking
Лека нощ на всички!

# 238
Добро утро.Днес май аз съм най-раннобуднаи кафето ще е от мен.
Отивам да доизчистя и да си направя едно кафе.Приятен ден от мен   bouquet

# 239
Здравейте и от мен,благодаря за кафето!И аз отивам да готвя,чистя и други че ще имам гости.Лек и успешен снежен ден!

Общи условия

Активация на акаунт