как отслабнах с 10кг. за 10 дни(2-ра част)

• 89 473
  • 671
  •   1
Отговори
# 540
една диета може де е дълга но е важен крайния резултат hahaha

# 541
Mомичета, мисля пак да се присъединявам в редиците на отслабващити с Мадал Бал. Поръчах си го. Цел: 155 - 100 = 55 кг.
След проблеми с яйчниците и лекарства вече съм 72.3 кг. от последни 65 кг. (преди около 2 месеца). Лошото е, че ще трябва да продължа още 3 месеца на хормони и поне още толкова ще кача, а трябва да свалям. Доста мислих, дали да не изчакам, ама с това темпо само салата и плодове да ям пак ще наддавам. Качвам дори и да се ограничавам. Преди години с Диане-35 за 3 м. качих 10 кг.
Предишния път с Мадал Бал свалих за 5 дни 4 кг., а сега трябва повече от 10 кг. Взех си и електронен кантар. Пожелавам си успех и намаляващи килограми.

# 542
Успех  Peace

# 543
Споко   с теб сме:)

# 544
Ах ти svetul4e най накрая се появи  Hug имам един въпрос понеже ми остана от сиропа,в момента приемам редуктил,дали немога да ги комбинирам и двете  Thinking

# 545
здравейте!
miamaria1979 ,и аз имам такъв проблем от хормонално лечение и не мога да се понасям..
така че хайде заедно!
успех на всичко!

# 546
Не Цвете ,  зарази сиропа като приключиш с редуктила може да го взимаш веднъж седмично
Иначе веднаж  сирисан с детенцето  в skype Laughing

# 547
Днес ми дойде сиропчето и от утре здраве и живот започвам пълната версия. Пие ли го някой сега???

# 548
аз събирам воля!

# 549
Отложих с ден започването.  Сутринта го пих само. Тази сутрин бях 73.6 кг. и с 1.3 повече от сряда.
Ама утре вече. Сега пия слабителния чай.  Чакам MЦ, а и преключих с хормоните поне за 10 дни.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 09:11 от miamaria1979

# 550
здравей!
и аз ще опитам,но имам изпити на фона на др.проблеми и не знам колко ще издържа..
пожелавам ти успех!
надявам се да мога да се похваля,че ти правя компания.

# 551
И от мен здравейте, три дни карах на сиропа и накрая сдадох багажа, на третия ден вечерта се качих на кантара и какво да видя - не стига че умирам от глад ми и бях с 200 грама повече, направо ми падна пердето.....предполагам, че е било от многото вода и просто е трябвало да изчакам сутринта за да видя резултат, но така зле ми стана, че се нахраних....сега ми е гузно, настроението ми е вкиснато. Почвам отначало, не знам изобщо дали ще издържа........

# 552
Претеглих се и стартирам от 73 кг. Ina15 ще чакам компанията ти когато решиш и успех на изпитите.
Петъчна хайде заедно. Тегленето е само сутрин след тоалет и наголо. Онзи ден си правих опит с ХХL дюнер и 600 гр. бях отгоре. Laughing

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 09:15 от miamaria1979

# 553
Добре, съгалсна съм заедно, но да знаеш, че не гарантирам колко ще издържа, бе изобщо явно съм супер несериозно същество, как всички издържат, само аз не. Например, първата нощ се будих и да не ви обяснявам какъв глад изпитвах, добре че нямаше нищо за ядене. А колко съм изнервена - не е истина! Горкото ми момче не смее да говори с мен даже.
Даже почвам да мисля, че всичко е в главата и аз просто не си вярвам достатъчно, иначе няма обяснение как всички друго не усещат глад, а на мен ми идва да убия човек от глад!
Може би има общо и това, че вчера съм минала около 20 км пеш, ама без да преувеличавам. Първо доста походихме на Витоша, после аз минах пеш от нас (живея до Нов Български университет, до Слатина). Може затова така зверски да съм огладняла вечерта.

# 554
kamy_st , в старата тема прочетох, че имаш намерение да правиш пак диетата през февруари, направи ли я? какви са резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт