Стриктна съм Дюканка, бивша дебеланка! - 73 тема

• 28 134
  • 600
  •   1
Отговори
# 225
НИМ аз ги ям сурови и мисля, че не се подлагат на термична обработка може в салатка да си сложиш

Аз така за скаридите не знам в халите има толкова много и ми се иска да ги пробвам ама не знам как

# 226
Милички утре правя един месец с Дюки и резултата за мен за този месец е 7 кила много съм доволна  Hug

Дано и другия месец за всички нас бъде огрян от успеха  Party Party Party Hug Hug Hug  bouquet

# 227
  • София
totunia, благодаря ти! Ще си купя веднага щом видя. Simple Smile

# 228
Има ги в халите пакет около 15-20 рулца за 2лв. мисля и са страхотни ако излизаш и за работа да се подхапнат и много засищат

# 229
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Има ги в халите пакет около 15-20 рулца за 2лв. мисля и са страхотни ако излизаш и за работа да се подхапнат и много засищат
Confused някой май каза, че съдържат нишесте - затова внимателно  Heart Eyes

# 230
от няколко дена мисля да си увелеча целта с 2 килограма и това да бъде финалната ми цел, но ще посваля няколко още и ще преместя линииката, че така като ми е по-малко написана целта по-лесно ми се струва

Просто съм 164 и 56 кг. ми се струват много добре  Crazy

# 231
Goody  така е но Дюки ги препоръчва заедно с всички морски дарове аз затова си ги и позволявам  newsm78

# 232
Хайде, не остана време до срещата!!!!
Перла, стресна ме с тази нова тема. Joy
Абрагадабра, вилно селище ще ни трябва за срещата. Joy
Мирахриз, и двечките са много сладки. Аз си мислех, че едно, снимано в различно време. Joy
Тотуния, утре ще ти честитим.  bouquet
Лека вечер  на всички.  bouquet

# 233
  • Стара Загора

Не мога да кача снимка  Embarassed.Моля помагайте. newsm78

# 234
Перличка  Hug мерси за комплимента!

Abrakadabra  Hug Чудесна идея!

djufka  Hug горещи прегръдки и скорошно оздравяване!

# 235
Перличка,  Hug
Абракадабра, непременно запечатай на снимка коафьорското майсторство.  Sunglasses
Ним, рулцата най-често сурови ги ям, но може и в омлет да си ги накълцаш или леко да ги запечеш на сух тиган. Както ти харесва.  Peace
Тотуния, браво! Страхотен резултат!  smile3501 Скаридите се сваряват за кратко във вряща подсолена вода.

# 236
Благодаря на jedira и Sun за отговорите  bouquet Аз нещо май съм се пообъркала с това 4/6 Embarassed Може би ще приема варианта 5/5, а ако нещо ми писне ще мина 4П/3 ПЗ Peace На мен ми се иска и ударния режим да го направя 10 дни, но отнякъде бях чула, че човек трябва да се храни само с  белтъчини  не повече от 7 дни и затова приех този вариант. Вие какво ще кажете newsm78

# 237
Благодаря Съни и Фоли, ще си взема още днес, а вие каква сол използвате защото аз всичко от като съм на режима го ям без сол
 bowuu

# 238
Ива ник, 7 дни са напълно достатъчни, дори и 5.  Peace 10 ударни дни се правят САМО под лекарско наблюдение.
Тотуниа, аз не съм ограничавала солта изобщо заради ниското ми кръвно.  Peace

# 239
Вещи, много ти благодаря за всичко! Hug
Мишле, Абракадабра, ReGe, User1, Desi_val, Tzvety_roussimova, perlata безкрайно много ви благодаря за куража и добрите думи!
Без вас няма да имам сили да продължа, а трябва - най-вече заради мъжа ми, защото с него почнахме заедно. А инат си имаме, ще устискаме. Simple Smile
Радвам се, че ви има  bouquet
Sun, красавица си ти! Добре дошла отново! Чак не ми се вярва, че някога си имала нещо за сваляне!

Общи условия

Активация на акаунт