АВГУСТ още е далече, но на първия триместър му се вижда края вече!

• 13 168
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Естествено Megan77, аз също си имам име за момченце. Знам , че  е рано и все пак!!! За момиче се чудя.... newsm78
Това са си нормални неща!

# 61
Коте Марта,ама разбира се ,че ще отидеш на купон дори и за малко,като родиш няма да имаш доста време този шанс,ще си пиеш едно фрешче,ще се видиш с приятели.......
За имената-знам,че мъжът ми ще се радва ако е момче да го кръстим на баща му(Георги) и аз нямам нищо против,защото това е хубаво българско име и се празнува голям имен ден,ако е момиче-ще измислим нещо,но няма да го кръщаваме на никого конкретно

# 62
о и аз имам ако е момиче Сияна за момче още не съм си намислили.Излиза ми момиче 75 и момче 25.но както ида е.момичета каква вода пиете сега прочетох че трябва да пием минерална и реших че ще  пия само минерална а вие?А котката Марта ще я убия онази вечер писа че е яла зелена салата с репички сън нямам все ми се яде салата ама какъв апетит ми се отворил:ще иде фитнеса

# 63
  • ....от ляво до десния завой...
Добър вечер на всички и от мен.
Как изкарахте, хора, днешния слънчев ден? Grinning
Ние си направихме със съпруга ми една дълга разходка, не бях ходила в градския ни парк от есента - много хубаво беше, но се позадъхах и седнахме на една пейчица на слънце да починем по едно време. Като се прибрах бях малко гроги, но полежах и се ококорих.
Тая вечер добре похапнах, не се беше случвало от доста време - с това вечно гадене и повръщане..... Sad Почвам да се обнадеждавам, че може би ковти периода ще отмине....скоро....

По въпроса за калкулатора - на мен не ми познава - дава за сина ми, че е трябвало да е момиче, а той е момче. Сега пък ми дава, че трябва да имам момче - все още не мога да кажа дали познава....ще изчакаме мнението на чичо доктор и показателите на видеозона към 5тия месец.

По въпроса за купоните и участието на бременни жени в такива мероприятия - лично аз съм "ЗА" позитивните емоции, но предвид на това, че не мога да понасям цигарен дим, изострено ми е обонянието и от някои миризми започва да ми се гади и мога и да повърна, както и в момента силния шум - музики, говор адски ме дразнят и натоварват психически - смятам да се въздържа от купонясване. Предпочитам да се опъна в легълцето с някое интересно четиво или пред някой завладяващ филм и после смело да отпраша към приказния свят на сънищата, стига да не ме затормози безсъние, като снощи примерно.....Ставах 20 пъти, включително и да ям солети през нощта, защото ми стана лошо....

Относно минералната вода,bobito81, ние в Разград от години не пием вода от чешмата, а само минерална и то трапезна - Горна баня е най-добра. Хисарската също става, но има специфичен вкус - знам, че е за лечение на бъбречни заболявания.

Днес си купих списание МАМА за месец февруари - има интересни статийки за растежа на бебчо в коремчето на мама, за кърменето, хубави писма и снимки на читателки и техните сладурки и сладурчовци бебоци. Има и интересно тестче - Как възприемате бременността си?! Grinning Падна се, че съм реалист - бре-бре, като се има впредвид водолейската ми въздухарска романтична природа и реализъм..... Wink

Ами за сега това е от мен.
Хубава вечер и спокойна нощ на всички бъдещи августовски мами!

~ ~

# 64
  • софия
Здравейте мацкиVКак сте?
Ние днес си направихме страхотна разходка до Копривщица.Разходихме се,хапнахме,изобщо беше супер LaughingНа малкия му беше много интересно.
Котката Мартачета,чета и само за салата с репички си мисля JoyНе беше честно от твоя страна Heart Eyes
valeniмного добре си се справила с темата,поздравления  bouquet
Колкото до купоните,ние често излизаме с моя мъж.Малкия го оставям на свекито и ние си се шматкаме.За хубаво или за лошо,не ми става лошо от цигарения дим и си ходим по заведения без проблем.
Хайде лека вечер ви желая и хубав уикенд Hug

# 65
На мен ми излиза 95% момче. Абсолютно съвпада с моето усещане - не знам защо, ама съм сигурна.

Странно ми е, че три месеца нямах почти никакви оплаквания - не ми се гади, не ми мирише на нищо, не съм отпаднала. Даже ми беше малко скучно и не можех да се почувствам бременна, а още по-малко да предизвикам някакво съчувствие у половинката, за да ме глези  Joy Ама от два дни нещо ми се стовариха разни бременни болежки върху главата и сега само си спомням колко добре си се чувствах  Grinning

Защо не опитате с кисело мляко срещу запека. Аз по принцип ям много, пък сега още повече, защото ми е много приятно на душичката от него. Поне по кофичка обръщам на ден и съм си ок.

# 66
Какъв ти купон Simple Smile
Аз тръгнах у нас филм да гледам и заспах в 21:30.
Според мен бременността води до тотално оглупяване и свеждане на жизнените функции до "спя" и "ям". Егати.
Апропо, аз за репички нищо не съм казвала. Каприче-то беше Simple Smile
Вчера се опитах сама да си снимам корема и не успях. Трябва да изчакам любимия да се възвърне, може би той ще нацели малко по-успешен ракурс.
Та така Simple Smile Аз сега ще си догледам филма от снощи.

# 67
Здравейте, как сте?

Много са хубави всички поздравления за сегашната ни темичка, но аз да не се възгордея и да забравя да изкажа благодарности на Котката Марта, че ми написа как се слагат снимки и линкове като за начинаещи (наистина не бях го правила досега, но пък се радвам, че успях).  smile3525 Ей, как звуча като  hahaha филмова звезда получила Оскар. Joy

Е, аз отивам да готвя, че днес ще ми идва свекито на гости. Като не съм ходила аз от 1 месец, ще ми дойде тя - ама отърване няма  #Cussing out.

Желая ви слънчев и усмихнат ден, изпълнен с много хубави емоции!   Nature Sunny И да си погалите коремчетата за настроение! preggo

# 68
ха, добро утро  Party  аз съм ви подлудила с моите салатки и репички  Embarassed Laughing ама да се оплача, че са изпродадени и сега не мога да си купя пак  #Cussing out обаче вчера си запазих няколко кг от една приятелка, чието семейство отглеждат зеленчуци.  Party само дето ще започнат да излизат чак в нач. на март Sad 
снощи бяхме на гости, хапнахме, пийнахме ( добре де аз само малко вермут  Sad ) и на връщане повръщах по улицата  Crazy не знам защо така се получи, нито ми се гадеше, нито нищо  Rolling Eyes
на мен много ми се излиза, но трудно понасям мисълта, че не мога да пия и пуша  Embarassed
за имената-ние сме си избрали имена мноого преди да забременея ( по 3 за момиче и по 3 за момче, защото по някаква незнайна причина съм обещала на мъжо 3 деца  #Crazy ).
още като разбрах, че съм бременна, една приятелка-фармацефт ми препоръча витамините "О,мами", които пих точно 2 дни с адски мъки. миришат ми на развалена риба  Sick стоят си в шкафа и хич и не искам да ги погледна  Naughty
аз си пия минерална вода от няколко месеца. имам и кекави бъбреци, та ми се отразява добре  Simple Smile

# 69
ха, добро утро  Party  аз съм ви подлудила с моите салатки и репички .О ти ли беше със салатките миличка ти подлуди мъжо побарках го да търси салатка ама уви сега ще ме води на пицария там има.КОТКА МАРТА извиняваи че те набедих небои се и аз съм така спя и ям плаша се от себе си коефицента ми на интилигентност падна с 5 пункта #Cussing outВечер в 21.30 вече не издържам за сън мъжо в чудо се е видял докото си вземе душ и...............секса е мираж  аз съм вече заспала никога не съм била такава.А как ми се яде боже ooooh!сладичко кои знае каква ще стана.снимах си шкембето и довечера ще го пусна ще му  кача и една снимка преди да забременея да ведите каква пародия. smile3511Хубав ден да излезете на разходка да разходим бебоците макар и в тумбаците. Joy

# 70
само парвото изречение е цитат на саprice аз ви казах че затъпявам

# 71
     Здравейте момичета!
    След спане почти 12 часа, аз съм възстановена,закусих си добре и съм като нова .Grinning
    За теста на дъщеря ми позна показа ми 75% момиче, а за тази бременност показа 95% момче.Аз честно казано искам да имам пак едно здраво бебенце ,а пък чак после ще видим дали ще познае теста. Laughing
    Момичета много съжалявам ,че на някой от вас все още им става лошо,стискам палци дано скоро отмине и да започнете да се чувствате щастливо бременни без разните гадости.Аз съм добре ,само понякога имам малко киселини  и вечер почти винаги съм уморена и си полягвам  и заспивам много рано.Милия ми мъж  се грижи за дъщеря ми и и изпълнява прищявките.
   Той излиза също с приятели  и колеги от работата му или от университета ,но рядко,в повечето случай сме заедно всички и с приятелски семейства си гостуваме  или излизаме заедно. Детето ни винаги си е с нас ,но ние сме си свикнали и не ни пречи.Ако  ходим някъде само за големи я караме при баба(но много рядко) ,тя живее далече от нас ,а и работи ,но не отказва .Почти винаги избираме да ходим на места приемливи за всички от семейството за да сме заедно.
Днес пак ще си направим една разходка ,пожелавам на всички  приятен ден и много, много усмивки! Laughing Laughing Laughing

# 72
ха, добро утро  Party  аз съм ви подлудила с моите салатки и репички .
О ти ли беше със салатките миличка ти подлуди мъжо побарках го да търси салатка ама уви сега ще ме води на пицария там има.
Embarassed Embarassed Embarassed извини му се от мое име  Embarassed приятно хапване  newsm53

# 73

Спокойно, напълно нормално явление Wink

# 74

Спокойно, напълно нормално явление Wink
ааа недейте така, че ми поредстои доста тежка сесия. стига ми, че много започнах да забравям  Laughing сега ако и затъпея, положението ще стане плачевно  Laughing Laughing Laughing
за имената пропуснах да кажа, че и двамата вярваме, че, ако едно дете се роди на голям празник си е дошло с името. затова, ако родя на Илинден (20ти юли) бебчо ще е с нещо "Ил...", но не сме измислили имената точно. решихме, че на момента ще му мислим, ако се получи така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт