Малък сечко тук дойде радост да ни донесе - февруари 2008г.

• 23 928
  • 563
  •   1
Отговори
# 555
Ееей аз имах проблем с компютъра днес и сте ме изпреварили... И аз се радвам много, че се видяхме макар и за кратко. Тя Вики си е голямо шило и не стои на едно място ама какво да се прави всеки с темперамента си  Laughing
berni, надявам се, че ви е харесала разходката в Пловдив.  Ама трябва пак да дойдете, защото Марти не успя да се отпусне  Grinning Обаче е голям сериозен сладур.
Мия и тя много пораснала, кукла  Grinning _MEGI_ , още предния път забелязах, обаче все забравям да ти кажа - много си отслабнала.  Heart Eyes Тя берни сигурно за това не те е познала  Laughing
Весе, целувки на бебчо  Heart Eyes Радвам се, че се справяте по добре  Wink
Ники, аз ползвам козметиката на Бюбхен. Като се зачерви дупето мажа с крема им с лайка или  с Бочко  Peace Много те мисля тебе, то не остана Hug
polar_bear, пий си хапчетата и гледай да не мислиш постоянно колко ти е кръвното, не го мери прекалено често, защото нещата се влошават. Това от опит го знам  Peace Също лекар ми е казал, че се мери 3 пъти през 5 минути и се взима най ниската стойност. Така като гледам с електронен апарат го мериш и имай предвид, че може да има известна грешка. Всичко ще е наред щом ти се обръща нужното внимание.  Hug
Още щях да пиша, но... ще лягам, че ни чака тежък ден...

# 556
Малеее, докато публикувам и то станало 1ви!
Ей, Ники, благодаря  Hug Да ти се връща радостта!
Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави, усмихнати и все така добри приятелчета   bouquet
Честит рожден денq Деси! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет! Весел празник, vihrogonche!

# 557
Честит първи рожден ден на прекрасното слънчице Вики!Да расте здрава,все така хубава и да радва мама и тате. Heart Eyes
Шерче,честит празник и весело изкарване.  :bouque:
А Марти си е такъв,той гледа сероозно като че ли ще измизли реактивен самолет.На него му тряба мното време докато се усмихне и забърбори на някой друг освен на нас със баща му.
Нашата разходка пропадна  LaughingНа моя мъж му излезна работа в София и си тръгнахме направо,даже нямахме време и да хапнем и ядохме някакви супер гадни сандвичи на магистралата.
А най-лошото от цялата работа е,че си носех две мартенички за Вики и за Мия и си ги върнах обратно.Май вече съвсем здавам багажа  ooooh!
Честита Баба Марта на всички!Бъдете здрави.Специално на Ники и пожелавам този месец да гушне най-прекрасната мартеничка  Hug

# 558
  • Виена
При мен все още е 29 февруари, а аз много държах да пиша на тая дата. Нали е само веднъж на 4 години, та затова  Mr. Green Хубави новини за доплера на госпожица Никина-Никова. Браво на детето.!Още малко и ще й се радваме от обикновени снимки, не само на УЗ  Heart Eyes Леле, Ники, как се вълнувам за вас... И Краси непрекъснато се интересува в коя седмица си. Той нали стана много вещ по въпроса  Mr. Green Стискаме ти палци дружно!
Дари е страхотна! Браво на това борбено бебоче!
Светланчице, ласкателко такава!  Hug
Цункам ви и ви пожелавам пълен с хубаво настроение март! Честита баба Марта на всички! Да сте бели и червени, весели, засмени!
Ще изчакам и по моя часовник да стане 1 март, за да честитя на Вики и Шерчето празника!

# 559
  • Виена
Така...
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВИКИ!   bigdance2  ura  bigdance2  ura  bigdance2  ura  bigdance2 (Ех как лети времето. Сякаш вчера успокоявахме Шерчето за притесненията й около крачетата на малката лудетина!) Шерче, да ви е жива и здрава! Все такава чаровница! Много радост да ви носи, да изпълва сърцата ви с любов и нежност! Като я  гледам каква е сладурана, направо се чудя какво чакате още, та не сме те видели в списъка със заявките  Wink Весело изкарване на празника! Много настроение ви пожелавам, а на Вики - много подаръци    party002 Gift

И понеже съм склери (това си е не само от русата глава и кърменето, но и от годинките вече  Wink ), одеве забравих да похваля Веселушка. Весе, ти надмина и Емо с този пост! Божидар определено ти се отразява добре на творческото вдъхновение, мамо! МММММММАААААААААААААААААААААММММММММММММММММММММММООООООООООООООООООООООООООО!!!  Hug Hug Hug

# 560
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА   Hug Hug Hug Hug  bigdance2  bigdance2

Шерче и много да те слуша малката веселушка Heart Eyes

Ники радвам се за добрите новини  Hug

Берни
другият път когато идваш в Пловдив да се обадите ,че много ми се иска да го видя този сериозен мъж Марти

# 561
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ! - БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВИКИ! - ДА РАСТЕ ЗДРАВО, СПОКОЙНО И  ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Hug Hug Hug

# 562
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=271971.0

Позволих си да пусна нова тема:)

# 563
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ.Пожелавам една плодородна година Grinning
Сладка Мама , Дари е станала много голяма- да продължава все така.
Момичета аз да ви се похваля, че моя мъж вчера имаше рожден ден и стана на цели 7 години Laughing

Общи условия

Активация на акаунт