Крис е много весел и общо взето доста лесен за гледане човечец, тежи около 12 кг, висок 85 см и си има 10 зъба. Ще се радваме да се присъединим към Февруарската дружинка 2004!
Казвайте при вас как е. Айде и до пис(това последното идва от до скоро писане)
Обаче това, че вече съвсем сте махнали памперсите направо ме разби! Доколкото съм чела по разни книжки и сайтове бебоците ги отказват някъде към 2-2,5 години, а нощните и по-късно. Крис никак не обича гърнето, а аз не искам да го насилвам, защото знам, че това може да има обратен ефект. Би ли споделила, ако не те затруднява, опита си в тази област? Целувки на Ванина
Успех с начинанието и пиши как върви
Това, което ме притеснява обаче, е че той още не казва 'ако' и 'пиш'... Да видим какво ще стане, пък ако не - ще почакам още малко, де ще ида
Но общо-взето се оправят. Едно момиченце пък и за двете работи издава някакъв звук, подобен на а-а-а. Сигурна съм, че все ще намерите начин да се разберете. Бъди търпелива и не се отчайвай, ако не стане от раз. Но и не бързай да връщаш памперса. Дай му време на малкото човече. Мисля, че ще успеете. И следващия път да пишеш вече за добрите резултати
Много отдавна не съм писала - много работа, никакво свободно време, ако започна да се оплаквам няма да ми стигне форума.
Ще измислим как да го преодолеем това.
На последната консултация преди да замине беше 81 см, 10,850 кг. Не можем от годинката все още да стигнем 11 кг. То е такова диване, тича, пищи, крещи, как ще наддава, просто няма как. 
целувки на вашите дечица
На ясла ще я пускам от септември, като учениците
Дано да свикне бързо и да се справя. Доста говори, повтаря почти всичко, което чуе. Е, има и някои бисери, но са сравнително малко. За разлика от Вели не хваща мелодията на песничките, но и двамата с баща й не сме особено музикални. Виж с текстовете няма никакви проблеми, напр: "мима мома мамо, атка е добичка, как да кака...(тук пропуска мамо), коко те обичам". Много сладко казва и "Аз съм българче". То звучи така:"Ас шъм бугаче". Да не си помислите, че "Мила моя мамо" го казва на веднъж. Казва първите два реда, а останалите ги повтаря след мен. От скоро се обръща към нас по име. Слуша, че другите го правят и тя...да не остане назад
Много са ни сладки дечицата. Льонка, моята също е с характер, опитва се много да се налага, но поне не проявява свръх интерес към нищо, лесно можеш да я залисаш с нещо друго. Откъм играчки си има едно мече и едно пате, с които не се разделя. Отделно една количка с черно бебе, което мирише на шоколад - по цял ден може да я разкарва насам натам. Книжките също много ги обича, разпознава много животни, сочи ги и ги назовава до колкото и е възможно сама.
Бабата и дядото бяха изключително щастливи от нашето присъствие, аз успях да си отпочина, защото мама свеки се занимаваше със шишарката през повечето време, пък и домакинска работа не съм вършила, освен няколко пъти да поизмия чинии и да сготвя. Кеф!!!
Освен с проговарянето се занимавахме и с възпитание на характерчето, защото сме в бебешкия пубертет и... Настоява да е нейното, глези се, пищи, инати се...
, въобще място, което е заредено със спомени, място, на което се отпускаш и се чувстваш страхотно, вдишвайки аромата на всяка тревичка, на всяко цвете, на всяко дърво. Макар че времето беше доста променливо, навличахме дебелите пуловери и обувки и обикаляхме по горските пътеки в търсене на хралупата на Мечо
и покорявахме слънчевите скали.