дано да се чувствате уютно тук
Дайте и вашите рождени дни и имената ( или пък ако искате, само с ника), че да е пълно досието 
Ние с Крисон- бонбон сме добре. Всеки ден сме на разходка, ходим понякога и без количката, само за ръчичка и всяка си носи дамската чанта
Той Коко ни е гаджето
- все сме с него и майка му на разходки. И Криси го е запомнила, и като се сети за него, почва да вика - Коко, Коко. Една сутрин търчи си тя и си беснее, по едно време отива до външната врата, почва да хлопа и вика -" Коко, лю-лю"- значи " Да ходиме навънка на люлките с Коко" 
Ние изкарахме един гаден пролетен грип- цели две седмици, със всички екстри- висока Т, разстройство, възпалено гърло, кашлица, жестока хрема, но слава Богу, размина ни се антибиотик. Щото на Кристина лудата й майка реши, че детето ще се оправи с хомеопатични лекарства, отколкото с антибиотици
Че после и мен ме хвана тоз бацил, но аз го изкарах по-бързо и по-леко.Сега да си кажа и аз- и мойто дзвер се тръшка понякога, ако не е на нейното, но се опитвам да й обяснявам кое може и кое не, ноооооооо..... понякога е
Много е енергична и общителна, тука се кефи на бабите пред входа, които се събират вечер на раздумка. И с непознати се закача- ето днес в автобуса седим до една баба, Кристина я дърпа за ръката и вика :"Ей" и се хили
А как пищи, като види навън някоя животинка- куче, котка или гълъб-ей, голяма радост, голямо нещо
Ох, аз засега спирам, време е да лягам, защото утре зверчето като се събуди и викне "Мамиииииииииииии" ... Пак ще ходя като препила

Пак ще ви пиша

Поздрави:
Несериозницата, която приканва към по- голяма активност в темата, а самата тя пише от дъжд на вятър

Сладки сънища на Вени и Кико.Ще чакаме с нетърпение да ми пишете
целувки от Бургас.