Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 589
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
А в гриса има ли глутен?Защото вече два пъти правя на малкия грис и не се замислих за глутена.Май до 6-7 месец не трябва да се дава (глутен).
А за бисквитите-още малко и ще хрупа с двата зъба  Grinning

# 166
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте пак.

Днес направихме пазар. Първо ходих до Джъмбо. Бях се настроила за дрешки на Емма да купувам, обаче е як кич на момичешките. Е, не излезнах с празни ръце. Поне лигавници и чорапи накупих яко. Най-се изкефих, че има лигавник с ръкави.

От ХИТ й купих оризови и царевични сухари. Сега, ако ми дадете идеи какво да правя с тях, много ще съм ви благодарна.

Плазмон имат и от безглутеновите на бисквити. Разтварят се и те в млякото, а са по-евтини.

Ди, гриса(или гриста  newsm78) е с глутен.

# 167
  • Пловдив
А,такааа.Дано не му навредя нещо.Тя педи каза да давам грис,но вече много-много не и вярвам.Иначе много го харесва.
А една мама в парка както си ядеше кроасан и даде и на бебеката,която е по-голяма от Стилиян с един месец.

# 168
  • София
Гита,аз също купих от тези лигавници с ръкавки Mr. Green
Грис се дава след 8 месец и има глутен!
оризови и царевични сухари имам и аз и ще ги давам като правя с тях попарка но и за това ще почакаме поне 2 месеца още Mr. Green
А сега да питам на коя фирма да взема пюренце пиленце Mr. Green
Мисля на Хип и Нестле Алете newsm78  newsm78

# 169
  • Видин
А колко струват тези готовите бисквити?

# 170
  • София
Плазмон гранулираните-без глутен са между 11 и 13 лв Peace грамажа казах,че е 325 май newsm78

# 171
  • В светлината на слънцето
Гита, сухарите са чудни за попарка. Но за нея мисля, че е раничко.
Димяни, солетите са може би едно от идеалните решения при сърбеж на венците, когато никнат зъбки. Бебетата ги обожават, защото са 2 в 1: хем храна, хем чесалка. На Теди давах, ама като съм забравила вече от кой месец. Няма опасност да се задавят, защото дори да са без зъби още, те ги "смилат" с венците.

# 172
  • София
Мои приятелки дават солетки от 8 месец,8 и половина 9 Peace
Като го гледкам много им се радвам Mr. Green
Нещо за проходилките;
Проходилката е нещо много вредно, което отдавна се отрича. "
->Смешно е да се четат такива неща-проходилката е играчка. Вървенето и способността на едно дете да върви (и проходи) са централно-мозъчни функции свързани с редица неща, като регресията на плантарния рефлекс, например. Никой не отрича играчката-проходилка, като единствено проблема с нея е възможността от травми.

Да  попитам по колко млечни хранения имат вече бебоците ви?

# 173
И аз за попара си мислех, ама без масло и сирене. Мисля, че ще стане нещо. А и за чесалка мислех да й давам. На Танти в края на 7м започнах да й давам обикновени бисквити и солети. Въобще тогава започнах да й давам глутенови неща. Преди малко й сътворих на Емма пюре от ориз и спанак. дано да го яде, че да вдигнем малко хемоглобина. Стискайте палци утре.

Спора за или против проходилките стана като кокошката или яйцето е първо.

# 174
  • София
Повечето лекари съветват глутена и попарите да бъдат въведени след 10 месец Peace
Относно проходилките.... решение на родителя!  PeaceНо смятам както по горе,че не можем да навредим с нея на детето,опасни са само ако я се обърне я нещо друго Praynig

# 175
Взела съм сухари от ориз и царевица, т.е. без глутен. Естествено, че още няма да дам глутен.

# 176
  • Пловдив
Димяни аз взех на Хип-Пилешко с ориз и зеленчуци,вътре има моркови,грах,домати.Но не съм го давала.Заради анемията давам само телешко месо.
За попарата-аз се водя по една книжка и мисля след няколко дни да му дам,като навърши 7 месеца.
А сухари на коя фирма да взема?Изобщо си нямам представа от сухари.И със какъв чай може да се направи?Казаха ми от шипки.

# 177
Добър вечер. Hug
Такаааа.Simple Smile
Бейби, къде в центъра?
В Ив. Вазов има 2 магазина.

За проходилката не съм мислила още. Все си мисля, че и без нея можем, но тука се напъват да купуват. Mr. Green
Кисел и аз давах, но после реших, че е безмислено. И спрях.
Щях и друго да пиша, но забравих. Wink

А пък днес бяхме на нещо като консултация. С дрехи е 8 600. При последно теглене на 03-ти без дрехи - 8 100. Мисля, че е ок.
На ръст към 68 см.
Само дето не правим достатъчно упражнения за крачетата, за да стъпва и сега ще се мъча по цял ден, че не ме кефи тая работа..
И така.Simple Smile

А да, за столчето. Вече имаме, някво на Бертони. Чудно ми изглежда, а и тя се кефи да се вози. То е на колела.
И за педаогическо си говорите. Ние не го пратикуеаме, нооооо ако види, че накой хапва и отваря голямата уста веднага. Mr. Green

# 178
Здравейте, влизам за малко да се оплача, че Калоян е болен. Педито каза, че има вирус с повръщане, дрискане и температура, а като екстра има и хрема. Снощи така рева милото, че не може да диша и почти не спа цяла нощ. Чак в 4,30 реших да му сложа малко мас в нослето и той започна да диша много по-добре и поспа 3 часа. И понеже сега му никнат много зъбки наведнъж, та лекарката каза, че всичко било комплексно, но щял да се оправи за 2-3 дни. Дано! Пазете си бебоците!

# 179
  • София
Бруно,бързо да се оправяте! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт