Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 579
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Видин
Да  попитам по колко млечни хранения имат вече бебоците ви?
Ние ядем 4,8,16,20ч. АМ, а в 12ч му забърквам половин бурканче пюре(около 90гр.)+120-130мл. вода и добавям каша на око(около 5-6-7мерителни лъжички). И на него му харесва.
Гита, и ние днес ядохме спанак+ориз+катофи+моркови. Абе хапва си като майка си hahaha
А ние вече си стоим много стабилно на краката. Даже го оставям на земята опрян на дивана и той стои
Бруно, бързо оправяне Praynig

# 181
Бруно, бързо оздравяване на патето. Hug

# 182
  • Ланкър, планините Овнерог
Бруно, да оздравява малкия мъж и да избиват по-бързо зъбаците.

Лулумба, видях темата ти в "Майки"-те и да ти отговоря тук. От раждането на Емма пера само с Персил Сензитив и съм супер доволна. Няма реакции на кожата(като се има предвид, че се изрина от бебешко олио) и пере добре. А не пера отделно от нашите дрехи.

# 183
  • София
Изкъпахме сеее.... Party
Сега папаме и ще наним някога hahaha Mr. Green
Niya_Petrova,зеленчук не даваш ли?

# 184
Благодаря ви за пожеланията. Ние вече имаме две избили зъбчета отдолу, но нямахме нито температура тогава, нито други проблеми. Но сега му избиват горните и то 3-4 наведнъж и голяма мъкаааааааа. Cry

# 185
Голямо неделно скитосване падна.
Aneta Hristova, злато си. Ми аз не съм наясно. Майчинството значи още не е започнало  Peace  Mr. Green
bob4enka, дано не се връщат онези нишки. Браво на Йованското тумбаче.
mimsat, каква торта си спретнала? Ябълков поздрав и от нас. Камен полудя от щастие като усмука едно парченце ябълка. Аз дадох и оризче. Много се изкефи, отваря уста като поднеса ръце към него, все едно цял живот така е ял.

В банята съм: http://images23.snimka.bg/005090571.jpg

# 186
# 187
  • Видин
Димяни, давам. Той Марти само зеленчукови яде, не му харесват плодовите. Тези дни пак ще опитам. Peace

# 188
  • В светлината на слънцето
Гита, видях. Благодаря много.  Hug Аз купих такъв, но в един момент се замислих да не стане нещо. Че той нали е с по-чуствителна кожа. Като си спомня как борихме възпалението от лепенката на пъпа... не искам да се повтаря нещо такова. ooooh! Като гледам обаче колко майки са го ползвали и няма оплаквания, значи и ние ще сме добре. А Тео бебе напоследък е направо отврат. Sick
Бруно, и аз да се присъединя към пожеланията за по-скорошно оправяне. Praynig
Шоши, чудни сте. Peace

Ето една снимка и от нас.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193394&photo=96

# 189
Eхеее, Лулумба, то мигли, то чудо.. Wink Hug

# 190
Eхеее, Лулумба, то мигли, то чудо.. Wink Hug

Да бе, да беше мацка, пък то мъж. Mr. Green

# 191
Бате Жоро, магазинче ми трябва някъде около Халите.. айде да не е до Халите баш, ама.. в района  Rolling Eyes

# 192
Момичета, ще ви пожелая лека нощ и приятни сънища, ако тази нощ е бебешки спокойна. Heart Eyes

# 193
Мами, много ви благодаря за милите поздрави! Страхотно ме зарадвахте   bouquet

# 194
Опс ,за малко да изтърва Големия Ден:
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА КАТЕРИНА на Мимсат, АЛЕКС на Иррра, САШКО на Лулумба, НИКОЛАЙ на Магдалена,МИРОСЛАВА на Йована и на моя ЛЪ4КО!
  newsm59 newsm05 newsm04 newsm05 newsm59
Aз забавих малко захранването ,заради една неясна алергия ,която ,Слава Богу ,преборихме ,но съм в голяма чуденка как да продължим. newsm78 За сега хапва зеленчуково 120гр. на обяд и  плодово 60мл. след обяд ,като добавям по ЕДНА лъжи4ка каша с мляко към пюрето.Останалото е кърмене -волна програма! Laughing Нашият Лъ4они ,обаче, ми изглежда ве4е доста наднормен (от кашата или не бузките му виснаха  Shocked) и се чудя как да продължим със захранването. baby_neutral Кои храни са по-малко калори4ни и все пак ,достатъ4но хранителни?Киселите? newsm78 Май ще пусна въпроса в кърмаческия. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт