Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 927
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Stavanger,Norway/ Varna
 bowuu

# 46
  • В светлината на слънцето

Скоро разбрах, че Емма е захранена с чипс от сестра си Shocked[/b]

Ами, честито.  Mr. Green Гита, хем ми стана много смешно, хем се сетих, че и аз го имам онова по-голямото у дома, което утре незнам какво ще се сети да му пъхне на малкото в устата.  Crazy То ако е за ядене, хайде. Ама да не е нещо друго - някаква дреболия например. Ей, човек наистина трябва да има 24 очи. Ако може 20 от тях да са на гърба... ooooh!
И в нашата градина спалното помещение е отделено от другото със стена - но е от стъкло и се предполага, че всичко се вижда. Да, ама не.  Naughty Имаме си едно борческо момченце с тати дребен охранител, което използва да бие другите наред, когато легнат да спят. И успява, въпреки че учителките го дебнат яко. Thinking В никакъв случай не упреквам учителките за такива гафове, тъй като те наистина няма как да дебнат 30 деца накуп. Може би, ако в градините са не по 30, а по 15 деца в група би било по-лесно. Знам ли? newsm78

# 47
  • София
Лека нощ!  Hug

# 48
  • Ланкър, планините Овнерог
....Може би, ако в градините са не по 30, а по 15 деца в група би било по-лесно. Знам ли? newsm78

Мани, че и без това 3000 деца остават извън градините, а аз още умувам какво да правя в понеделник. Да рискувам да остана без майчинство или да рискувам Емма да не я вземат догодина....

А за каките, все си мислех, че нашата е голяма, ама....А хем беше до мен, когато Емма се задави яко от зрънце круша.

# 49

ooooh!Joy  ooooh! Joy  ooooh! Joy Да се смееш ли, да плачеш ли?

Тони, в списъка са още и Хари и Таничка.  Simple Smile

Бейби Или превоза ли ти е проблем? Ако е това ще измислим нещо, има доста мами с коли  Peace

# 50
Лека нощ на всички!Дано да е спокойна до утре! smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 51
  • София

ooooh!Joy  ooooh! Joy  ooooh! Joy Да се смееш ли, да плачеш ли?

Тони, в списъка са още и Хари и Таничка.  Simple Smile

Бейби Или превоза ли ти е проблем? Ако е това ще измислим нещо, има доста мами с коли  Peace

Весе,Хари я имаше само Таничка добавих сега  Hug  bouquet

# 52
Ребус,    bouquet
Дими, Диди Hug няма страшно - ще се оправи моето жабче
Ама моят криминален мозък си мисли (относно натравянето в детската градина), че някой отвън трови децата, защото е вдигнал мерника на градината.  Embarassed EmbarassedИнтересно, че и в БТВ казаха подобно нещо. Гита, аз питах - в градината на майка ми никога не оставят децата сами в спалнята(нищо, че е отделена със стъклно от занималнята). Опитът учи учителите, че децата правят големи щуротии по това време и НЕ СПЯТ
Емма е яла чипс, а това си е педагогическо захранване и урок по оцеляване в дом. условия Heart Eyes
Относно анимираните песнички - пак ще досадя като кажа, че братовчедчето ми София научи не само добре езика, а и много знаци и танци покрай тези песничи. Просто са преценени - малко думи, повторения, без дълга история в текста
Кой беше казал(Дезита?), че ходи с бебчето на групи за песни със знаци. Това е чудно! В сайта на ВВС има записи на предаваня за знаци

# 53
  • В светлината на слънцето
Хайде лека нощ и от мен. Ей с тази песничка ние със Сашко се приспиваме. Но леко побългарена от майка му - тоест с български текст и друг финал - авторски. Wink
http://www.cycnet.com/englishcorner/listening/child/cradlesong.swf

# 54
Момичета аз казах лека нощ но сега мерих Т на малката че утре ще идва докторката да й слагаме Ваксина но има 37,1 и незнам дали е от зъби и дали може да сложим ваксината моля който е останал на линия да даде мнение ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Че много се притесних

# 55
navedi, ако няма признаци на настинка, възможно е температурата да е заради зъбче, не е проблемна температура, успокой се. Утре лекарката ще си прецени дали да не отложи ваксината. Тук 37.1 не признават за температура. На първата ваксина Мая беше с хрема, на втората - с атопичен обрив и пак й биха ваксината, нямало проблеми.
Спокойна нощ  Hug

# 56
Нели*много благодаря за успокоението! Утре ще видим какво ще стане! Лека нощ !  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
Сонита честит рожден ден!Бъди жива и здрава,много весела,обичана и желана!
Ч.Р.Д на Вилизар на мама Цоцоланка!Да е жив и здрав!
Момичета,днес т.е. вече вчера направих нещо лошо на бебе,ударих му главичката в ръба на облегалката на стола,ужас не мога да си го простя.Стана случайно,но съм много виновна.Стана му дупчица точно над веждичката и синичко,потърках с лъжичка,но той не даваше и плака много плака,помъчих се да се сетя какво бяхте писали друго за синините,но не се сетих,после Елис ми каза за олиото.Толкова ми е криво,че причиних това на беб,от невнимание и няма да си го простя!

# 58
  • вкъщи
sirennka слу4ва се на вси4ки ни.не с етормози.
няма сън за мен  в този живот,нямаааа.
а мъжо ми идва да го залея с вряла вода.хърка като пор,а друга ве4ер до 3 е на компа.вместо сега д а си гледа неспящия син,дето то4но на него се е метнал по безсънието ,той ще ми спи Crossing Armsтолкова оби4ам да спа,обожавам,но......

# 59
  • Златна Добруджа
Добро утро  Flutter

Кафето ...

СОНИТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕЛИЗАР НА МАМА ЦОЦОЛАНКА! БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МУ ПОЖЕЛАВАМ!
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА МАРТИН, ДАНИЕЛ И ЯСЕН    bouquet

Сирена, не се обвинявай  Hug Случва се, колкото и да внимаваме ...
Марианамама, аз бих събудила мъжа си, но аз съм лоша  Mr. Green
Гита, прочетох за екшъна - нямам думи направо ... От такива като него най ме е страх ... Уж говорим, обясняваме на Йоан, но си е дете, а не можем да сме с него по 24 часа в денонощието ...
А за захранените Емма и Сашко - да се смееш ли, да плачеш ли  Crazy
Тиги, свалихте ли температурата?
Рошлето снощи ни изплаши - към 12 часа вдигна 38.7 температура, а пък аз от температура най-се плаша, т.к. Йоан почти не ми е вдигал. С една свещичка в дупето я свалихме и оттогава не е вдигала, но направо с чудя от какво може да е  Rolling Eyes Само дето сополки има, а и те намаляха... Ще я заведем по-късно да я види педиатъра, но дано да не се повтаря  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт