Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 931
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • В светлината на слънцето
Гледах новините. Честно казано това с взривовете вече започва почти да не ме впечатлява.  Confused Ако не са бандити, ще са някакви малоумници или нещо такова. #Cussing out Много повече ме притесни случая с натровените деца от същата група на същата детска градина в Младост. Thinking Нали помните случая през ноември?  ooooh!

# 31
  • София
Лулумба,странно е много! Thinking Confused

# 32
  • Ланкър, планините Овнерог
... Много повече ме притесни случая с натровените деца от същата група на същата детска градина в Младост. Thinking Нали помните случая през ноември?  ooooh!

В Лозенец е градината. За мен това си е родителска грешка.

Марсиди, в Дира пише, че взрива е бил до старото 42-ро у-ще(сега Социалните). Там ли е бил, защото по новините не ми се видя много познато. Направо майка ми е имала късмет, че работи до 17ч, защото от там й е пътя.

А, сега са го редактирали. Не е там, а по-към последната спирка на тролеите. Ужасна работа

А, забравих да кажа, че на Емма изследванията са добре. Референтните стойности, които излизат, са за възрастни, така че не се шашкайте, ако бебоците са над/под границите на листа. Малко хемоглобина ни е нисък, но не е под нивото /111 е/. Ще наблегнем на месцето   chef

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 21:25 от Гита Ог

# 33
Моето дете разбира се вдигна Т от ваксината. Колебае се Т между 38,7 и 37,5. И с тези термометри - електронен, на който не можеш да вярваш, и живачен... Интересно, че вдига Т на втория ден. Цял ден не е спал - добър е, но някак лесно му се разрушава усмихнатото равновесие. Аз цял ден ходя по пижама - варя пюрета, хвърлям пюрета, давам панадоли, мокря кърпи и приспивам, приспивам... Посъветваха ме да редувам Панадол с Нурофен, но аз не посмях newsm78 Сигурна съм, че стискате палци да падне Т и смятате, че е напълно естествено да има Т. И аз ще мисля така.
Ребусче, какво искат от Ванката? Тези ме дразнят вашите лекари, значииии
Като видя, че има бебета и батковци болни и, че някоя душичка палава е паднала, ми се обръща сърцето и не ми се пише
Относно детската градина в Лозенец - направо изглежда като умишлен атентат. Ама има ли такива животни
Дими, аз също гласувах за дата и се надявам да можем да дойдем. Огромен кеф би било да сме навън, но е рано

# 34
  • Canada
Честита половин годинка на малчуганите, които я правят днес!

Нели*,  Hug извинена си, че не знаеш как се казва детето ми.  Laughing
То името на български е само за нас засега, тъй като малчо е роден извън БГ и в документите е Ryan. Предполагам, че при превода името ще го изпишат Райън, ако аз нищо не кажа, но се спряхме на Раян, защото видяхме, че има българско такова.

# 35
  • София
 MrsK,адаши ли  Mr. Green
Тиги,в списъка си  bouquetБързо да се маха температурата Hug

# 36
Ние няма да ставаме на 6 месеца, а направо на 7  Crazy нали сме родени на 30-ти, а февруари има 29 дена  Rolling Eyes

То и ние така през месец значи ще порастваме  Mr. Green

lulumba ме запали с анимираните песнички като ги похвали и аз взех, че ги показах на Дамян. Лелеееееее голямо вдъхновение. Не слезе от компа 2 часа. Те изглеждат тип бебешки, но пък са на принципа, на който учат английски в градината.  Страшно си падна хлапето

Беб днес цял ден прави маймунджълъци с езичето. Бута си долната устна и се хильоти като ряпа.
Днес го къпах по корем върху поставолата във ваничката и гоямо плискане падна. Наблюдава водата, цапа с ръце и вика!

Натровени деца, взривове, момче зарязано в планината.......тегавина

# 37
  • Canada
Еми аз ги считам за адаши  Mr. Green

lulumba, как е бебчо след жълтъка? Откакто прочетох, периодично си мисля за него. Надявам се всичко да е наред.

Arven, моя син също се страхува от прахосмукачката. Вече чистя само когато той е с баща си.

# 38
  • София
MrsK,хубаво име Heart Eyes
Аз исках да е Раян,а баща му Райън и такааа... Mr. Green

# 39
Ребусче, какво искат от Ванката? Тези ме дразнят вашите лекари, значииии
Хич не ми се говори.Извинявай Тиги, ама и на мен ми писна.

# 40
MrsK,хубаво име Heart Eyes
Аз исках да е Раян,а баща му Райън и такааа... Mr. Green

Ми мъжкият вариант за Рая

# 41
  • София
Запис и от нас Hug

Гита, много ти благодаря за включването ни в колажа  bouquet Heart Eyes

# 42
  • В светлината на слънцето
В Лозенец е градината. За мен това си е родителска грешка.

Да бе, аз какво се бях объркала, че е в Младост. Embarassed Според мен това си е родителски гаф. Не вярвам да е на човек от градината. Ако беше умишлено - с цел да укротяват децата, то трябва да са съвсем откачили, че да повтарят същото и то два месеца по-късно. И то при условие, че на всички очите са вперени в тях и при евентуален проблем веднага пак ще скочат. Абсурдно ми изглежда. newsm78 Но пък ако някое детенце е набарало лекарствата на баба си и ги е занесло в градината, за да черпи приятелчетата с бонбонки, то къде са гледали учителките, за да не забележат подобно нещо?  Thinking Незнам, просто мисля, пишейки... Thinking

Тиги, пожелавам ви да свалите бързо температурата и Явор да стане пак усмихнатото закачливо бебешоче на мама. Hug
MrsK, нищо не му стана от жълтъка. Даже си мислих да звънна на следващия ден на педито и да я питам да давам ли вече жълтък, че малкият е преждевременно захранен с такъв от кака си и единствените признаци, които показва за момента са, че иска още. Mr. Green Между другото вчера кака му се пробва да му тикне в устата и хляб, но й бе попречено навреме.  Crazy Вероятно за огромно съжаление от страна на беби. Mr. Green

# 43
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам, Лулумба. След предната случка в нашата градина са дали на родителите да подпишат декларация, че няма да се носи никаква храна без знанието на персонала. Това са малки деца. Колко му е да си сложи в джобчето. До тоалетна ходят сами, не е като да нямат възможност. Не оправдавам учителките, но не могат едновременно да гледат 30 деца. Нищо чудно да са се почерпили, докато са "спяли". Констанца колко пъти ми е разказвала какво са правили с някое дете, докато другите спят. Учителките тогава не стоят да ги гледат какво правят, а има стена м/у леглата и помещението за игра(не отделна стая, а просто стена, от която нищо не се вижда). И аз си разсъждавам, пишейки.

Скоро разбрах, че Емма е захранена с чипс от сестра си Shocked

# 44
Скоро разбрах, че Емма е захранена с чипс от сестра си Shocked[/b]
Ми Гита какво бе, чипса е пържен картоф....знае детето.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт