Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 936
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Шехерезада, отговорили са ти добре вече, аз ще допълня само да не пиеш Аулин, че не е за кърмачки.
Първата страничка така много ми харесва; браво, Гита!
Мисля си само дали няма да е още по-добре, ако и адресите на магазините се направят така последователно, като on line магазините, и само отделните градове да са на отделен ред. И горе на снимката на майката с бебе да се направи огледален образ, така че двете майки да са една срещу друга, не обърнали си гръб. Така един вид ще събеседват, а и се получава "затваряне". Май вече прекалих, ама то професионалното изкривяване не прощава  Blush

# 16
Здравейте ние сега се прибираме от вън. Не знам дали сте чули, но в нашия квартал имаше взрив.Ние бяхме се събрали както винаги много майки и го чухме, но си мислехме, че е по-далече, а то се оказа, че е съвсем близо. Благодаря на господ, Praynig че не сме минали от там. Ужас човек вече не знае къде да се разхожда.

# 17
  • В светлината на слънцето
Много хубава разходчица си направихме днес. Flutter Дано да се задържи още така времето, но казват, че от сряда почва отново сняг. Confused Ще видим де.
Първо да кажа ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА И НА БЕБЕ СТЕФИ НА МАМ ДЖУЛИ!!!

Гита, голям екшън е било вярно. Но за съжаление в държава като нашата момчето ще си го пуснат по живо по здраво и след няма и ден пак ще е на познатото място. Гадното е, че все избират да се въртят около училища и градини, за да зарибяват малчуганите колкото се може по отрано. #2gunfire

За клубчето - днес с Поли минахме покрай "Тинки-Уинки", но беше затворено и не сме влизали вътре. През прозорците ни се видя доста просторна частта за родителите, което всъщност нас ни интересува. В "Барбарони" съм била на рожден ден преди 2 години и беше супер тясно. Поне в сравнение с Тинки. Добре, че тогава беше топло и родителите се изнесохме на терасата. Там е много добре, но за малчугани. Иначе частта за родители тогава беше много зле. Но може да са го поразширили. Все пак спомените ми са отпреди 2 години. За всеки случай утре мога да проверя и в "Слонбалон". Гледам, че се оформя датата да е 4 март. А това е работен ден и в часовете, които ние искаме надали някой ще е ангажирал клуба за рожден ден. Не съм сигурна обаче. Ще проверя и ще пиша. Там е удобно, тъй като има достатъчно място, където да седнат родителите плюс друга зала, в която може да се "паркират" количките. А и има парк наблизо за евентуални разходки след партито за желаещите. "Макдоналдс" е наистина вариант, но ми се струва твърде стерилно като обстановка. Пък и там със сигурност няма да сме сами. Което означава постоянно да влизат и излизат много хора, докато сме вътре с бебетата. Все пак март си е все още рисков месец откъм настинки и вируси. Честно казано на мен лично би ми се искало да е в някой клуб, където няма да има и други хора. Но каквото мнозинството реши. Peace
За мартеничките Имам идея. В началото на март вече ще е ясно горе-долу колко бебоци и мами ще има. Какво ще кажете един да купи на всички бебета и мами еднакви мартенички? После като се съберем ще се оправим с парите. Само ще се уговорим в рамките на какви пари да са мартеничките.

# 18
 Hug
Нели много хубаво заглавие.  bouquet

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 19:00 от sladkish4e

# 19
  • София
Лулумба аз съм за!  Peace
За клубчето мислиме  Peace

# 20
marsidi, сега прочетох за взрива, то и жертви има http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1155804. Слава Богу, че не сте били на мястото!

# 21
Здравейте мами,
пиша от Сандански. Гледам доста теми сте изписали-не мога да Ви чета, но се надявам че всички сте здрави

Ивон е малко кашляща, днес даже и на лекар я водихме, но се оказа , че се е нагълтала с мъгла и резултата е - заден ринит. Кисела е и постояно мрънка. Навън не спи-ни седнала ни легнала.
Еми това е от нас. Слънчеви поздрави от нас и от 15градосовия Сандански!!!!!!!!!!!!!!!!!

тони вземи звънни или глоби Вивател

# 22
  • Пловдив
Честоито на празнуващите днес!  bouquet
sheherezada пий парацетамол дано помогне.
Мия не иска да стой в количката,реве та се къса и аз с едната ръка държа нея с другата количката.Бях отложила шиенето на слинг но няма накъде вече.

# 23
  • София
И ние сме така с количката навън. Преспива около 30-40 минути, после гледа десетина минути от количката и после почва да мрънка и надува гайдата да я взема и така стоим навън на ръце.

# 24
Хайде зепис и от мен Hug
Отиваме да празнуваме, утре ще кача снимки да видите първата ни торта Peace

# 25
марсиди майка ми живее в хаджи димитър и тя беше много притеснена а ние сега чухме новините
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 26
  • София
И аз сега чух..... #Cussing out
Ейй.... тва народа си играе буквално с огъня #2gunfire
Отишли там да ми изсипват тва онова,пък и биоложка без акъл #2gunfire

# 27
Запис и от нас -6700гр, см не ги запомних че пак ни пратиха на ехограф на главичката и аз от нерви въобще не разбрах даже колко сме порастнали на дължина.
Шехерезада, аз пиех аулин като имах възпаление на шевовете по 3 на ден и нямах проблем с кърменето.
на нас сега май ни избиват и горните зъби, голям рев пада Cry

# 28
Добър вечер  Hug

За случката с експлозията - няма някой друг да ни избие - ние сами ще се изтрепем  ooooh!

Ние няма да ставаме на 6 месеца, а направо на 7  Crazy нали сме родени на 30-ти, а февруари има 29 дена  Rolling Eyes

Тони гледам, че мене си ме пропуснала във всичките списъци за срещата  Thinking 'що така бе душа  Rolling Eyes ако изберете ден, в който мъжо да не е на работа - и аз ще дойда  Peace

# 29
  • София
Пускам пак списъка......
Бейби,не съм добре Rolling Eyes Сори мила Hug
Димяни                                Поли-Моли
Ади                                      Гита
Ребека                                Лулумба
Мимсат                                Весела В
Хари77                                   Жужка
Шоши84                             Пиванова
Бате Жоре                         Бруно
Анита Христова                 Щипуняк