ЗОВ ЗА ПОМОЩ за Цветомир

• 20 411
  • 328
  •   1
Отговори
# 30
Шани, има ли новини? Замина ли Цеци за Швейцария?

# 31
  • с/у ОколоМръсТното
не знам, не знам...
Всякакви новини ме плашат... страх ме е дори да звънна в тях за инфо  Confused

# 32
  • с/у ОколоМръсТното
Много моля...  Praynig
Ако знаете как да се свържа с хората от save-darina?
Бабата на Цеци преди малко беше в нас... Донесе ми епикризи, банкови сметки, снимчици на детето и т.н.
Цеци е успял за излети за Швейцария. Не могат по никакъв начи да му включат курс с химио, тъй като е много слаб. Сега само ще го хранят и укрепват...
Все още Петя не е изпратила документите от там. Име на б-ца, точно колко ще струва и т.н.
Спонсора щях да плати само химиотерапията, но не разбрах дали и самата трансплантация. Обаче последващите месеци... А те хич не са малко.
Трябва час по-скоро да успеят да качат инфо на сайта и за него и дано повече хора с добри сърца да откликнат...  Praynig

# 33
Шани, свържи се на ли4ни с Рибка  Peace

# 34
Много моля...  Praynig
Ако знаете как да се свържа с хората от save-darina?
Бабата на Цеци преди малко беше в нас... Донесе ми епикризи, банкови сметки, снимчици на детето и т.н.
Цеци е успял за излети за Швейцария. Не могат по никакъв начи да му включат курс с химио, тъй като е много слаб. Сега само ще го хранят и укрепват...
Все още Петя не е изпратила документите от там. Име на б-ца, точно колко ще струва и т.н.
Спонсора щях да плати само химиотерапията, но не разбрах дали и самата трансплантация. Обаче последващите месеци... А те хич не са малко.
Трябва час по-скоро да успеят да качат инфо на сайта и за него и дано повече хора с добри сърца да откликнат...  Praynig

Само с тази информация няма да е възможно качването му на сайта. 
Би трябвало да имаме името на болницата, оферта, която да може да публикуваме, както и възможност  да следим постъпленията по сметките.
Заради всички наши деца, трябва да сме максимално прозрачни и всяка грешка би разрушила доверието, което хората ни оказват.
Има много хора, които държат да си видят името в списъка, не поради суетност, а за да са сигурни, че паричките са пристигнали по предназначение.

Член на нашия екип е превеждал медицинската документация на детето, още при първия ни контакт  свързахме бащата с родителите на Светльо, който беше трансплантиран в Германия, за да получи информация от първа ръка и т.н.
 Както виждаш, отдавна сме в контакт с бащата на Цвети и също толкова отдавна не сме получили исканата информация.

А иначе, всеки, който иска, може да се свърже с нас чрез мейлите за контакт - team(AT)save-darina.org  и webmaster(AT)save-darina.org или чрез горещата ни линия - 0888 385050,  0878 588448, 0899 312340

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 23:37 от Макарена

# 35
  • с/у ОколоМръсТното
ОК, абсолютно прави сте!  Peace
Дано час по-скоро Петър и Петя ни пратят инфо за всичко, което е нужно.
И не, че искам да се оправдавам аз или от тяхно име...
Хората да последно не са знаели къде отиват. Нито една болница не е пожелала да приеме Цеци, тъй като детето е много слабо физически и не е в ремисия...
Майката отлита с редовен полет до Швейцария, а не знае детето й, дали ще успее... Не знае, как ще го посрещне... абе не знам... дано нито една майка не премине през това.  Praynig

Още веднъж, благодаря от сърце  Heart Eyes на екипа на save-darina за това, че ги има, за това, че са с толкоз благородни сърца... ПОКЛОН!   bouquet

Господи, давай сили и кураж на малкия юнак и на неговите родители!  Praynig Praynig Praynig

# 36
  • с/у ОколоМръсТното
Малкия Цеци го е нападнала вирусна инфекция... Бори се с нея сега...

Оооооох  Sad

# 37
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Боже,сега пък това ли трябваше да стане.Дано малкия юнак се пребори по-берзо с тази гадна инфекция Praynig

# 38
  • Mediterraneo
Трудно е, Господи, колко е трудно...
При състоянието, в което е детето, и най- безобидният вирус може да причини големи поразии. След химиотерапия освен тромбоцитите рязко падат и левкоцитите, а те са бариерата на организма срещу инфекциите.
Бори се, дете! Бори се...
Божичко, цял час не съм спряла да плача...

# 39
  • с/у ОколоМръсТното
Божичко, цял час не съм спряла да плача...

Hug Hug
Колко ли пъти се канех да ти пиша... Все не намирах сили, да те връщам в онези кошмарни дни...
Всички се молим за Цеци  Praynig

# 40
  • Canada
Току що говорих по телефона с майката на Петя. Жената едвам говореше от притеснение. Няма информация от вчера. Знае само, че на Цеци са му открили "някакъв херпес" и че му вливат 3 антибиотика през носа. Предполагам, че е херпес зостер. Ужас, като знам колко тежко е това заболяване за "здрав" човек, какво остава за Цеци. Звънях на мобилния на таткото на Цеци, но не го вдига - разбираемо е. Ще продължавам да звъня.
От все сърце се моля, Цеци да си има късмет и да се пребори с болестта!!!

# 41
Охххх.... не знам! Много ще се моля...милото детенце,горките родители....!!!

# 42
Оказа се, че и БТВ знаят за този случай: http://btv.bg/news/?magic=euro&euro_id=83

# 43
Здравейте на всички майки от Стефка- лелята на Цецко!
Днес за първи път се включвам във форума и искам да ви предам информация за Цеци.Преди малко
получих съобщение от Петър- бащата на Цеци и той пише, че днес са му направени две важни изследвания-ехограф на сърцето и скенер на гърдите и коремчето. От вчера е ясно са му открили силна бактериална инфекция, за която му вливат три антибиотика. Утре, ако кръвните изследвания покажат, че инфекцията е преборена може да влязат в операционната за миелограма и извеждане на централен абокат към сърцето.Бог да пази детенцето!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт