Давайте уроци нови, да се борим с Фотошоп-а сме готови....(11)!

• 17 131
  • 349
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен.
Станах и се залових с урока,линк за който е дала Laguna. С буквата О.Да видим какво ще стане.
Стискайте ми палци.

# 241
Добро утро  Hug
Mimival първата ме очарова  много  Peace
Лекси от предната ти рамка харесах тревата и цветята който си сложила ,прерових цялата библиотека за да намеря нещо подобно но или няма или аз не го намерих.Кажи от къде е ,ти ли я нарисува или е готова/ако не е нахално направо ми я дай   Whistling/

# 242
Момичета, моля ви помогнете ми. Praynig
Запецнах на пета стъпка от урока. Crazy
http://demiart.ru/forum/index.php?showtopic=9398
Как с четка да постигна този ефект?Пише да се изтрие горната част на буквата,но на мен не ми става така. Tired Как става тази зелена част отдолу?

# 243
Медовинка аз също имах същия проблем, но тогава бях забравила на трета стъпка да дам тези параметри - 6px feather radius и за това не ми ставаше... Thinking

# 244
  • Бургас
Лекси, много ми хареса детската рамка. Определено вторият вариант е по-добрия! Може малко да намалиш лявото човече, че така закрива част от снимката, точно върху главичката на Теодорка.
Румка, много хубава рамка. Поздравления! Само тази черната, завъртяната  четка, не ми допада много. Може да сложиш някакви букви с името на момиченцето в долната част на самата снимка и лекичко да ротираш листа от тетрадка наляво  Peace

# 245
laguna,ами аз го направих.Точно 6px.Явно не е от това.  Tired

# 246
Момичета, моля ви помогнете ми. Praynig
Запецнах на пета стъпка от урока. Crazy
http://demiart.ru/forum/index.php?showtopic=9398
Как с четка да постигна този ефект?Пише да се изтрие горната част на буквата,но на мен не ми става така. Tired Как става тази зелена част отдолу?
просто изтриваш горната част на буквата с нещо меко/в смисъл с голям федър/може и със селекция с голям федър,може с много мека гума,може с ласо с федър 300 и тн.
Не забравяй да сложиш отметка-колоризе- когато променяш сатурацията

# 247
  • София
Мерси   bouquet Пооправих я /на мястото на старите е/

Лекси от предната ти рамка харесах тревата и цветята който си сложила ,прерових цялата библиотека за да намеря нещо подобно но или няма или аз не го намерих.Кажи от къде е ,ти ли я нарисува или е готова/ако не е нахално направо ми я дай   Whistling/
Това е тревата http://lexi1974.multiply.com/photos/album/310/Photo_Album_2008-02-08_3#1
А цветенцата са от тук: http://konkurs1.multiply.com/photos/album/20

Срам ме, ама си признавам, че уроците на руски ме затрудняват  Embarassed. Не ми се получи и заскрежения прозорец, за който Ани беше дала урок.

# 248
Ани, имам една огромна молба към теб, ако имаш възможност би ли ми обяснила как се правят анимираните банери. Тъй като правя едни банерчета за благотворителния карнавал в Русе на момичетата, но срещам проблем. Значи правя си текста мигащ без проблем, но като дойде момента да сложа тапетчето под него и не мога да го направя статично просто започва и то да ми мига  Tired, нямам идея как да остане само текста мигащ  newsm78 Много ще съм ти благодарна ако помогнеш  Hug   bouquet

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 14:49 от val_stef

# 249
Момиче гледам някой от уроците в началото са изтрити от архива .Имате ли идея как тези който са останали мога да ги сваля и запиша на компа.Сигурно има начин ама като не го знам newsm78
Лекси благодаря ама нищо не виждам  Hug

# 250
и аз направих урока със запотеното стъкло

сега ми се иска да се пробвам да я сложа в някаква рамка, ама като никога не съм опитвала та ми е малко едно такова... Mr. Green особено като виждам вие какви красоти правите Peace

# 251
  • Бургас
Специално искам да поздравя Мимивал за  колажа с ангелчето   bouquet

# 252
Ани, имам една огромна молба към теб, ако имаш възможност би ли ми обяснила как се правят анимираните банери. Тъй като правя едни банерчета за благотворителния карнавал в Русе на момичетата, но срещам проблем. Значи правя си текста мигащ без проблем, но като дойде момента да сложа тапетчето под него и не мога да го направя статично просто започва и то да ми мига  Tired, нямам идея как да остане само текста мигащ  newsm78 Много ще съм ти благодарна ако помогнеш  Hug   bouquet

Ани, оправих се, всичко стана  Grinning
Но сега пък имам друг проблем.... не ми дава да го запиша като gif, дава ми само jpg и html  Tired

# 253
Медовинка много ми харесва постижението ти. И мен ще ме запалите по тези букви, а и към анимирането.

Ето аз се пробвах да преработя рамката, но нещо не ми допада. Първо нямах подходящо слънце. После не можах да направя снежния човек да изглежда , че се топи, а да не говорим, че с капчиците пот по челото му съвсем я оплесках. Кажете и вие все пак.

# 254
Здравейте всички  Hug, поздравления за хубавата темичка   bouquet
ето нещо и от мен

Не знам дали вече е даван този линк, но тук има найстина хубави неща Simple Smile
http://www.picaboo.com/freegoodies/collections/brrrr_rific_fun.html

Общи условия

Активация на акаунт