44 теми за раздумка в Америка

• 16 910
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Ох, лошото е, че когато си бил 75кг, 59кг не звучат толкова много  Rolling Eyes и реално се чувствам добре и мотивацията ми за сваляне в общи линии е нулева.  Не че въпросната мотивация някога е играла роля де - аз от шоколад не мога да се откажа за съжаление... нито пък от хляб

По тоз повод: знаете ли че са пуснали шоколад Кума Лиса отново в България - онзи дето шоколада беше на едни дъгички разграфен, вместо на парченца. И е доста вкусен - започнах да си купувам от него вместо Милка.

Ох, аз трети ден се боря с някаква проклета настинка  #2gunfire и надявам се утре най-сетне да се подобри положението, че много мразя да кибича в къщи. Ноли го опазвам с маска уж, ама то сополиви кърпички навсякъде се въргалят, та не знам изобщо какво правя с тая маска...

# 121
Пумпал, няма да те бием Mr. Green
Аз където бях свалила някое и друго кило след раждането на А.J., сега съм ги наваксала, а и отгоре Cry Не мога да ги сваля, нямам никаква воля. Blush

Джена, очичките на Ноли са като мъниста на тези снимки Heart Eyes

# 122
Sofkobofko   newsm59 nbirthday  ura  bigdance2  party023 newsm67

# 123
Честито СофкоБофко! Здраве и дълъг живот!   bouquet

Аз мисля да се изнасям към фитнеса след 8, хем да топя тлъстинки, хем да гледам кво става с изборите.

# 124
Мдам, и аз имам още 5 килца да свалям, ама да видим кога. Вероятно мотивацията ми ще се появи за кратко, и късно. Laughing

Абе, всички свекърви ли са толкоз досадни?! Моята е направо ужас. Даскалка, с типичен манталитет, има брой съвети в минута, които трябва да каже. Вика на Шутла "То", което направо ме изкарва от обувките. И й вика "мами".. Мами тва, мами онова, как да й обясня, че не й е майка, не знам.. Засега си ги пропускам покрай ушите, ама има моменти, дето ми пилва нервите. Айде, приревах.

# 125
  • USA
Честито Софкобоко!  Много здраве и късмет!  bouquet

Зора, това с "мами"- то е много неприятно. Обръщай се към нея с "бабо". В смисъл изречения към бебето от рода на "Виж баба какво прави сега" или и викай нещо с "бабиното", та дано да разбере, че това е обръщението, което предпочиташ. И натъртвай, че е "тя", а не "то". Или направо си кажи, че бебето е момиче и предпочиташ да се обръщате към нея на "тя". Отскоро ли е при вас свекърва ти? Сигурно още не е свикнала и затова си кара така.

И аз имам няколко килца за сваляне, ама още не ми е дошъл ентусиазма за това и не си давам много зор.

# 126
Зора, това с "мами"- то е много неприятно. Обръщай се към нея с "бабо". В смисъл изречения към бебето от рода на "Виж баба какво прави сега" или и викай нещо с "бабиното", та дано да разбере, че това е обръщението, което предпочиташ. И натъртвай, че е "тя", а не "то". Или направо си кажи, че бебето е момиче и предпочиташ да се обръщате към нея на "тя". Отскоро ли е при вас свекърва ти? Сигурно още не е свикнала и затова си кара така.

При моето съкровище, намеци не минават. Главата е дебела. Иска се повтаряне и директен подход. Страдам си от нежеланието за конфронтации. Благодаря за изслушването. Simple Smile

# 127
  • usa
Абе, всички свекърви ли са толкоз досадни?! Моята е направо ужас. Даскалка, с типичен манталитет, има брой съвети в минута, които трябва да каже. Вика на Шутла "То", което направо ме изкарва от обувките. И й вика "мами".. Мами тва, мами онова, как да й обясня, че не й е майка, не знам.. Засега си ги пропускам покрай ушите, ама има моменти, дето ми пилва нервите. Айде, приревах.

за всички не знам, но свекървите-даскалки определено имат много съвети Simple Smile. да намалиш броя на съветите няма да успееш със сигурност, но си намерила единствения работещ метод - да си ги пропускаш около ушите. сега остава да успееш да се научиш да пропускаш поне 97% и може даже да започнеш да я харесваш Simple Smile. а ако нещо особено те дразни, си и го кажи нормално, нещо от рода на `може ли да те помоля да не наричаш детето `то`? знам, че го правиш несъзнателно и без определена умисъл, но не ми е приятно`. има два варианта или да се обиди, или да се поправи, няма начин да знаеш на кой ще случиш, но имаш 50% вероятност за положителен резултат Simple Smile. и най-важното е да помниш, че каквото и да прави, едва ли е с цел да те обиди и да навреди. на мен ми отне години да го проумея, но от както ми влезе в прозрачния мозък, се чуствам много по-добре.

# 128

за всички не знам, но свекървите-даскалки определено имат много съвети Simple Smile. да намалиш броя на съветите няма да успееш със сигурност, но си намерила единствения работещ метод - да си ги пропускаш около ушите. сега остава да успееш да се научиш да пропускаш поне 97% и може даже да започнеш да я харесваш Simple Smile. а ако нещо особено те дразни, си и го кажи нормално, нещо от рода на `може ли да те помоля да не наричаш детето `то`? знам, че го правиш несъзнателно и без определена умисъл, но не ми е приятно`. има два варианта или да се обиди, или да се поправи, няма начин да знаеш на кой ще случиш, но имаш 50% вероятност за положителен резултат Simple Smile. и най-важното е да помниш, че каквото и да прави, едва ли е с цел да те обиди и да навреди. на мен ми отне години да го проумея, но от както ми влезе в прозрачния мозък, се чуствам много по-добре.

Много зрял съвет. Аз още ползвам комуникация чрез мъжа ми. "Кажи на майка си да спре да мрънка като говори".  Mr. Green

# 129
Аааа не е така  Naughty - и моята е даскалка ...ама е съкровище.Никога не си е позволила да си натрапва мненията или да нарича който и да било както и скимне.Тук роля играе характер ....не е до професията.или моята е някакво супер изключение тогава  newsm78

Зора много неприятно това наистина...и аз не обичам конфонтации,виж ако е чужд човек е едно ама родата..... Rolling Eyes

# 130
  • usa
Аааа не е така  Naughty - и моята е даскалка ...ама е съкровище.Никога не си е позволила да си натрапва мненията или да нарича който и да било както и скимне.Тук роля играе характер ....не е до професията.или моята е някакво супер изключение тогава  newsm78

ами той определеният характер се ориентира към дадена професия, нали така? но както всички знаем, всяко правило си има изключенията Simple Smile. иначе и моята е хем даскалка, хем съкровище, хем има норма от 437 съвета за минута, от които поне 432 в противоречие с моето мнение, но това вече не ми пречи да си я обичам Simple Smile.

# 131
Честит РД софкобофко  bouquet Само положителни емоции!
 Зора  Shocked.  Мама си замина и другата "мама" дойде след нея?
 "То" на детето???
Брой често по 10...и аз като Миз,право куме....

# 132
haаа..любимите теми на соц,работник-свекърви и дебелии..нямам много инпут,против диети съм,за баланс съм..това важи и за свекървата в моя свят..казвам си с думи (пример като ми предложиха да пратя ния за цяло лято в сф че да научила бг???),много спокойно и с уважение,особено що касае нашите деца..каквото е до нейното съм по не-пики..

# 133
  • usa
до като се правя на много печена, за малко да пропусна да честитя на софкобофко рождения ден! много здраве и обич ти желая, другарче, и весел рожден ден!

и още нещо като най-сетне съм се добрала до компютър. блажка, имам едно библиотекарско въпросче към теб, ако може да ме светнеш, моля. значи преди малко се опитах да си рекуестна една книжка от библиотеката. и ме информираха, че съм 48 поред на опашката за въпросния прозорец към света, който е единствена бройка в библиотечната система на каунтито. в същото време има по 20 и кусур екземпляра от други книги, които всичките си седят и чакат някой да ги пожелае, ама няма такива желаещи. та възникна у мен чуденката кой и как определя по колко екземпляра от дадена книга да закупи библиотеката? ей така, аут ъв кюриосити, ще ми се да си разясня този аспект от организацията на просветителския източник наречен пъблик лайбръри  Thinking. благодаря предварително!

# 134
хаха и моята свекърва е учителка по пиано, но е същата като на Вики...сега сигурно ще кажа глупост, но може ли разликата да е от националността и начина на възпитание в тази държава (сестрите на  мъжа ми нямат проблеми със свекървите си) Thinking
Много е съобразителна моята, не значи, че мненията ни съвпадат 100%, но това не пречи на взаимоотношенията ни.
Когато аз съм в нейната къща се съобразявам с нея, а тя с мен в моята.

Зора, аз бих и казала или всеки път като каже "то" бих я питала Александра ли имаш в предвид...

Общи условия

Активация на акаунт