44 теми за раздумка в Америка

• 16 882
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
oф... аз пак не работя...
Тина, не го докаросвам толкова много, ама не изглежда зле, повечето му дрехи са втора употреба подарени и хич нямам скрупули за това. Има един магазин в Мплс - Once upon a child, бсе е 2 употреба или препродадено, много хубави работи има и там съм купувала. всичко продават - играчки, легла, столчета, маси, каквото ти е кеф за дете, само дето е супер евтино.

Анет, браво сега - тя е не само организирана и умна, ами и слаба, аааа  Crossing Arms. иначе и аз само на сейлове пазаря и тджеймакс ми е любим, както и DSW обувките, имам мембършип карта там. МисисДжи, не го знаех това за Банана аутлетите.

Зора, и в моя офис е супер кежуъл Simple Smile

# 181
Мдааа, много интересни теми сте подхванали.
Политиката не я следя, но още в началото реших че ще гласувам за Хилари. Сега обаче като ви чета май никой не я харесва. Незнам защо, ама и нямам намерение да разбера. Просто нямам време за ТВ аз. Та като дойде момента ще решавам за кого. Да не стане така, че накрая да гласувам за републиканец ooooh!.

Хе, хе, май всички си падат по клиърънс, аз тоже. На последък обаче все за хлапетата. За мен си рядко, защото още съм в процес на сваляне и не ми се инвестира в дрехи за по месец-два.

Я да питам тези, които ползваха бебе под-а, почнахте ли да ги слагате там от 3-я месец и добре ли си стояха?

Честити Рожденни Дни на Софко и на малкия Рожденник на МВК!!!      bouquet
Да сте живи и здрави, това е най-важното!

# 182
И аз много обичам бяло за бебе  smile3521 Като ме питаха какъв цвят, казвах БЯЛО

Зора, да си дойдем на думата  Laughing /за работата туй/

Аз за себе си харесвам Club Monaco, BCBG Max Azria /na 90% off  Laughing/, Манго има при нас и Зара /и двете с въпросно качество/ и май с това се изчерпвам. Банана също ми харесват но имам само 1 ризка.

Аз укаснях за обяд, айде...вие пък като се разписахте днес  Whistling

# 183
Мами в Щатите имам спешен въпрос. Моля ви, кажете и препоръчайте адаптирано мляко от 6 до 12 месеца, защото не съм доволна от качеството на адаптираните млека в Бг, а мъжа ми много често пътува до Ню Йорк и има възможност да носи, пък и аз още кърмя и искам да имам само за добавка. Утре мъжа ми трябва да купи някое, така че ще чакам отговори  Praynig
Благодаря предварително!   Hug

# 184
Много спамя напоследък, ама защото си седя в къщи хремава и ми е скучно... ще ме прощавате  Embarassed

МрсГ, явно е, че тази вечер ще се съгласяваме една с друга - моето мнение се покрива с твоето за аутлетите. Аз всъщност престанах да пазарувам оттам, точно заради по-ниското качество на дрехите.
Аз харесвам Ралф Лорън поло-шъртовете за себе си - preppy е моят стил на обличане - имам сигурно 10 такива в най-различни цветове и ги нося по 2-3 лета...

Мойто "младежко" залитане е Aeropostale, ама малко проблем в гръдния кош  Embarassed инак се събирах преди година в малките им размери.

Тина, може да съм с 4 месечно, ама да се изкажа вещо по въпроса ти - да, Ноли си има домашни дрехи - памучни ританки бебешки, а за излизане - outfit -чета с панталонки, обувки и всичките му такъми.

# 185
МВК...ЧРД много здраве  и щастливо детство за малкия Плами  newsm38

софко....много здраве ,много любов и лични успехи ти желая,наздраве   nbirthday

Напоследък да ви кажа си купувам бранд дрешки фулл прайс,на зей(сп?) пазар съм всеки ден но купувам рядко , гардероба не ми е пълен и затова си позволявам - имам дрехи от преди 10 години които все още си нося...трудно се разделям с дрехите.Не съм от тези дето купуват и догодина вече със с подменен гардероб, пазя си ги като реликва. Разбира се купувам от ТДж Макс и Таргет но рядко срещам нещо което да ми улови окото.
За Елла обаче купувам от Таргет,Олд Нейви,Чилдренс пл.,Гап ....и гледам да са намалени винаги,рядко фул прайс...просто знам че ще ги носи макс 6 мес ...някои година,смисъл няма да се купуват дрехи за деца фул прайс.Аз нейните си ги пазя в контейнери...всичките до една,има много необличани.Ще ги пазя докато решиме ще имае ли 2ро или не.
--------------------------------

Тина
...ние се преобличаме винаги като тръгнем да излизаме,не че тези дето облича в къщи не стават за вън но не знам защо обичам да я преочличам с нещо друго,има и дни в които излизаме със същите дрехи....знам ли аз защо....женски синдром някакъв.
---------------------------------
И при нас топло, с джапанките сме вече, ама вали днес ,радвам се ,дъжд ни трябва- а и се уморявам от слънцето,тук за годината я се събират 15 дена облачни ...я не.

На мен пък в петък ще ми пее Глория,  поне знам че може да пее -главно излизам за купона cheers lalalala а не заради нея ....мъж ми волюнтира да се гледат с Елла Two Hearts ,цялата нощ и сутринта защото мама ще прибере на сутринта  smile3524

# 186
Вики,то второто ще е момче бре Laughing.
Кики-Симилак,Енфамил,има едни на Нестле...всички са еднакви.
Само аз ли залитам по Амбъркромби и Фич,най-мекото и фино трико за спортни дрехи.

# 187
Мами в Щатите имам спешен въпрос. Моля ви, кажете и препоръчайте адаптирано мляко от 6 до 12 месеца, защото не съм доволна от качеството на адаптираните млека в Бг, а мъжа ми много често пътува до Ню Йорк и има възможност да носи, пък и аз още кърмя и искам да имам само за добавка. Утре мъжа ми трябва да купи някое, така че ще чакам отговори  Praynig
Благодаря предварително!   Hug

За сина ми купувам Nestle-Good Start, причината поради която се спряхме на него е, че има по- малко желязо и комфърт протеини, а сина ми имаше проблеми с изхождането. Имат за 0-12 м, 9-24м.
В болницата му даваха Симулак, но мирише ужасно.

Не претендирам обаче, че е най- доброто Peace

Тина, А&F, на мен нищо не ми става от този магазин, аз съм по- скоро за +сайз Blush.Мъжа ми пък не му търпи миризмата, та всеки път го заобикаляме отдалече.

Аз да попитам на свой ред, имате ли домашни дрехи за вас?
Аз износвам стари (мои и на мъжа ми), рядко слагам грим, ако знам, че никъде няма да излизам цял ден. А вие?

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 22:18 от benson10

# 188
Вики,то второто ще е момче бре Laughing.
Кики-Симилак,Енфамил,има едни на Нестле...всички са еднакви.
Само аз ли залитам по Амбъркромби и Фич,най-мекото и фино трико за спортни дрехи.

Мерси за млеката, а за Амбъркромби и Фич и аз харесвам тази марка и имам освен спортни и по-шик нещица  Sunglasses

benson10, благодаря много и на теб, сега му звънкам, защото мисля, че това е добро и за моя бебчо  Hug

# 189
Бенсън,на моя мъж,пък,толкова му харесва как ухае там,че попита с кой парфюм пръскат и си го купи:). В този дето ходим ние,цвъкат с Фиърс,а във вашия?Simple Smile))
 Имам домашни дрехи ,я.И то май повече от такива за навън,хахаха.Добре че салвейшън арми-то остави бележка,че минават на 14-ти т.м.,та да се оттърва от половината....
 И аз съм зле по отношение на грим и прочие кикиморене  Blush

# 190
И аз износвам стари дрехи. За трите часа на ден, които прекарвам будна вкъщи имам два типа домашни дрехи  Flutter. Едните са за чистене и готвене, другите - за седене на дивана, четене, гледане на ТВ и прочие непрашащи и нелекьосващи занимания.

# 191
Вие от топлото, да не сте посмяли да се оплаквате от времето. Тук е пак -10 и май и буря се задава, писна ми вече. (Биз, добра година избра да не си тук Simple Smile

За кг аз вече се оплаках, ама пак да кажа. Simple Smile Добре, че съм на преглед следващата седмица да ми дадат clearance за упражнения, че при нас започва йога за бременни от края на феб и искам и аз да се класирам. Костюми и аз купувам от БГ и много се кефя като получа някой комплимент, за нещо дето струва към 100 лева. Даже си имах една любима фирма (не от известните), ама те май фалираха, а пък ми ги шиеха точно по мярка. Сега, ако пробвам май нищо няма да ми стане. В мойта работа casual се разбира без сако или без вратовръзка за мъжете.  Laughing

Дрехи за малчо все още не съм купувала някакви специални, за сега гледам само да имаме достатъчно като количество, за да не се налага да перем всеки ден. За мен купувам за сезона, не много като количество и ми прави впечатление, че обикновено само тях си нося. Иначе пазя дреи сигурно и от гимназията, ама си седят така, да ме питаш защо. И аз гледам да не робувам на марки, ама има неща, за които си заслужава според мен да похарчиш малко повече (напр. немачкаемите ризи на Eddie Bauer).

Вкъщи ходя с долнището на една огромна мъжка пижама и тениска или потник. За готвене се преобличам, както и ако трябва да взема пощата например, че да не  ме гледат съседите така. Simple Smile

Тина - А&Ф - сериозно ли? Simple Smile Там с топ не можеш да ме вкараш, като чуя само музиката и видя префърцинените им продавачи и ми става лошо. Иначе може и много хубави неща да имат.

# 192
Ами,префърцунени.18 годишни пикли,кек'ви...а музиката е О.К.,дум-дум-дум  Laughing
Салюти е бачи,Флоридчанкиииии.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 23:08 от ТинаХрис

# 193
Кики, и аз съм за Симилак или Енфамил. Дъщеря ми я започнаха на Симилак в болницата и така си откара. В последствие почнах да вкарвам и Енфамил. Нестле така и никога не ползвах, въпреки че една приятелка ми го хвали ( то е и по -ефтино).

# 194
Ма верно тая тема се разговорихме по 44 различни теми.

Кики, Александра е на Симилак за бебета с желязо. От самата болница й дадоха това, после си продължихме и досега си е на него. Не съм сменяла, и не смятам и да сменям. Щом се чувства добре, няма смисъл. Няма проблеми с изхождането, има газове и колики, ама те не са от формулата.  Grinning

Атти, аз се надявах да сваля всичко след раждането, ама не стана. Имам още пет кила, които при моят ръст са достатъчни, за да не ми става нищо. Нося си панталоните от бременните месеци, ама се дразня. Нямам и воля да минавам на диети и специални режими. Така или иначе, от следващата седмица като тръгна на работа, ще ме почне нервата, и ще ги сваля до лятото.

Дрехи купувам хубави, важно е да ми хареса, не откъде е или колко струва. Бодита и ежедневни неща гледам да имам много, да не пера през час. Имаме и няколко тоалета по-специални, които май ще облече по веднъж-два пъти и това ще им е. Харесва ми, че тук има красиви неща, които не са безмислено скъпи. Ако ми хареса нещо го купувам, дори да не му е сега времето. Затова вече има пет-шест рокли приготвени за лятото.

Вкъщи ходя облечена с дрехи за вкъщи, но спретнати. Разни комплекти ежедневни, които все пак да имат някакъв фасон. Грим по малко слагам също, писна ми да се гледам чорлава и нацупена (предполагам на мъжа ми също).

Джена, всичките ми тениски са на Аеропостал, мъжа ми ме отвори на таз фирма.

Ох, 20 изречения, 30 грешки.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 00:54 от Зора

Общи условия

Активация на акаунт