44 теми за раздумка в Америка

• 16 879
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Зора, мерси за сайта, тия широки панталони са разкошни! Обаче ме е страх да поръчам без да съм пробвала. При последното ходене по магазините бях от 6 до 10 размер.  newsm78

Не знам какъв Бенетон сте купували, обаче аз от моите съм супер доволна - държат яко. Пончото ми от една година е като ново. Но повечето са от София купувани.

Аз гледам у дома да съм спретната, но са ме виждали в невъзможни комбинации, висящо дъно, по два пуловера с дупки, с различни чорапи. Добре, че не придирчив мъжът ми, не се иска от мен да съм секс бомба всеки ден.  Mr. Green

# 196
Брей за пръв път чувам за Аеропостал, сега го гледам.

А Loehmann's при вас няма ли- те са като ТGmaxx само че с маркови дрехи.

Абаркомби и на мен ми харесва, трикото им верно е супер. Имам и мохерни пуловери от тях, много са мекички. А пикли само...тук си имаме голи момченца, дето ти се усмихват закачливо  Flutter

Грим ми се иска да слагам, но ме мързи  Mr. Green Домашни дрехи имам дааа. Ма не пеньоар  Laughing Бебето и то /Зори това "то" като го написах се сетих за вас  Laughing/ седи с домашни дрехи вкъщи. У нас е тясно и компактно и редовно хвърлям неща, боклуци и излишни неща вкъщи не седят и така ми е много добре. Знам всичко къде е и какво имам. Даже и мъжа ми почна да се научава, че какъв Плюшкин беше  ooooh!

Кики, Enfamil, Similac или равните на тях Kirkland - само на половина по-ефтина. Правихме проучване с мъжа ми и се оказа, че ако детето ти няма непоносимост към нещо конкретно /мляко например/ няма никакво значение каква формула даваш. Kirkland е generic brand formula и е на практика абсолютно същата като горепосочените, дори по някои показатели по-добра.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 00:16 от Пумпал

# 197
Зора, аз се надявах със самото раждане да стане този номер със свалянето на кг, ама май не съм от тези щастливки дето оставят по 10кг в болницата. Simple Smile А иначе за диети и мен не ме търси, особено, ако ограничават шоколада. Много е странно, но винаги, когато съм живяла в Европа съм отслабвала с по 5-7кг за няколко месеца, а уж по същия начин ям, пък и там има по-голям избор на шоколад. Simple Smile Сега съм решила да следвам светлия пример на мъжа ми и да си броя приема на калории, много досадна работа, ама веднъж като свикнеш кое колко е и става доста лесно. Но най-добрия начин е разбира се да се увеличи движението, което при нас сега е трудно достижимо при тези темп навън.

Пумпал и аз щях да кажа, че при нас са повечето момченца в А&Ф, някои сигурно и 15 нямат, така като ги гледам.  Laughing

# 198
Ох, аз се зарекох да не пиша днес повече, ама вие чепкате fashion теми и ме сърбииии да се включа

И като стана въпрос: Грим ли??  #Crazy - аз си мислех, че който дойде в Щатите забравя що е грим... такова нещо слагам веднъж годишно по някакъв повод само, пък камо ли у дома. Харесвам само лип глос и това е. По се харесвам без грим, даже на сватбата си бях съвсем неглиже, малко руж, малко сенки и молив за веждите и айдеее...

Когато съм на работа - в къщи ходя с каквото съм се прибрала от работа. Ама то като се прибереш в 10пм, закъде и закога точно да се преобличам.
Пък като съм си в къщи се размотавам по анцуг и по сутиен или спортно бра.

Зора, имам една Т-шъртка на Аеропостейл - жълта със син надпис " TRUST ME, I'M PERFECT!". Много ми харесва  Mr. Green
Това, което всъщност най-ме кефи, че блузите им са вталени.
Пък за килограмите, те последните 5 са най-злобни и най-не щат да си ходят.
Аз ги "пъдих" цели 2.5 месеца, след като свалих първите 10 за 1 месец.

За лятото смятам пак да влизам в 0 номер.  Naughty

Някой кръщавал ли е дечица скоро?
Търся сладко костюмче на Ноли - склонността ми е към нещо моряшко...  newsm78

Пък за Ноли или за себе си купувам - хаф, фул прайс, както дойде, само да ми е по джоба...

ПС
И аз харесвам Дика- повечето ми дрехи за работа бяха оттам, но открих работната линия на Виктория'с сикрет - и съм много доволна - сега съм само с тях.

ПСС
Ноли е напълно оборудван в размери до 9м, сега пазарувам 12м и 18м  Mr. Green

ПССС
Бенсън, много ме кефи новия ти аватар  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 00:43 от Jenna

# 199
Мерси за отговорите Hug
Скоро се чудех как ли ме намира мъжа ми, като се прибере от офиса с нагласени колежки и ме види мен без грим, и за срам най- често с пижамено долнище (откакто качих пак кг този месец, другите не ми стават). Май ще взема да се стегна отново...

Киркланд- решила съм пак да го пробвам на този бранд, преди се запече, но сега яде и други неща, може да му е добре, а на мен на джоба Wink

Зора, и аз имам едно чекмедже с нови дрехи, вадя периодично и пробвам дали нещо става на Шушулкото.

Пумпал, как научи мъжа си? Ние имаме контейнер с дрехи, които съм сигурна, че мъжа ми никога няма да облече, но не ми дава да ги изхвърля, защото можел да ги носи като оправя двора/боядисва  Crazy

Джена, виж тук за кръщение:
http://www.onesmallchild.com/

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 00:40 от benson10

# 200
Ооо, Тина, мерси, задръж си го  Laughing

Аеропостале и Американ Игъл, това са моите магазини.
MrsG, не мога да се меря с анет. Аз съм 2-3-ка  Mr. Green

Кики, не съм ползвала усилено формула, но ми се струва, че разнообразието в БГ е по-голямо. Да не говорим, че вкуса на тукашната е отвратителен.

# 201
Зора, мерси за сайта, тия широки панталони са разкошни! Обаче ме е страх да поръчам без да съм пробвала. При последното ходене по магазините бях от 6 до 10 размер.  newsm78

Имат size chart, отговаря си на размерите, така че поръчвай смело. В краен случай, ще го върнеш. Хубави са им нещата, и качествени. Имат и разни специални разпродажби, които пращат само на онлайн клиентите. Ако някой се интересува, ще му препратя мейла, че има и разни промоционални кодове.

Джена, мъжа ми точно от Аеропостал има една тениска, на която пише "Trust me, I do this all the time". В болницата по време на раждането беше с нея, лекарите му се радваха много.  Аз цяло лято изкарах с една, на която пише "Awesome, fabulous, beautiful".
Хубави са им тениските,  и имат хубава линия, не са някакви парцали. Аз ги смазвам от носене, и бързо се раздърпват обаче.
Не см пробвала костюмите на Виктория Сикрет. Хубави ли са? Ама и не ми се налага, освен при официални срещи с вендори, дето са по два пъти в годината при почване на проекти, та инвестицията не си заслужава. Laughing
И какви са тия глупости, че на сватбата си била съвсем неглиже, помним ниеееееееее, помним, чудна мадама си. Нема да лъжеш!

Кейси, млък! Темата за килограмите не е за теб и Анет.

Пумпал, евала, не знам как си го научила. Моят е не Плюшкин, ами ПЛЮШКИН. Откакто се пренесохме в къщата е още по-злле. Имаме три-четири складови пространства, но всичките му боклуци стоят на видно място до къщата, за ужас на съседите. Едвам го накарах да изхвърли част от нещата при разместването. Всяко нещо се къта с мотива, че можело някога да му потрябва. Пълно е с безмислени винтчета, болтчета и пластинки.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 01:19 от Зора

# 202
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМИ!

ДА Е ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Софко, честит рожден ден и на теб! Здраве, щастие и късмет!  bouquet

Децата си имат дрешки за в къщи. Обикновенно такива които са с петна, с дупчици или са им вече поумалели. На вън излизат с други. не купувам скъпи дрехи, така че спокойно ги оставям да се цапат.

Аз в къщи ходя с разни анцунзи /това е думата която все ми е трудно да напиша правилно  Crazy/ и тениски.  Грим /само спирала и червило/ слагам рядко. 

За марките дрехи отношение не мога да взема, още не съм запозната много, а и от тук съм купувала само 2-3 неща.

# 203
Горките президент кандидати - изпоразболяха се  Laughing

Я кажете като няма да празнувате Св.Валентин навън, вътре ще го празнувате ли? Аз съм се запалила да си украсявам масата и зорлен ще го празнувам.

Иван още стачкува, нормално ли от една седмица да се тръшка така. Яде само като се разхождам, сутрин само обаче. Сигурно не ми харесва кърмата...може да е от шоколада...да взема да сменя марката  Mr. Green

# 204
  • usa
миз, ами всяка система си има правилата може би. При нас правилото е на всеки седем рекуеста да се закупува ново копие, така че не се сещам да сме изпадали в такива ситуации - не че не е изключено, де. Тези 20 и кусур екземляра, за които няма желаещи, да не са бивши бестселъри? Защото с тях се случва така, с Хари Потъровците например. Библиотеката ги купува, за да угоди на данъкоплатците, после модата минава, и остават ненужно голямо количество копия. След някое и друго време част от тях отиват за рециклиране или по други предназначения.

мерси, блажка, за отговора. мисля, да се запиша във вашата библиотека, изглежда е доста по-уредена от нашата. извинявай, ако съм те засегнала, май малко грубо прозвучах, все едно ти си отговорна за неразбориите на библиотекарите в наше село  bouquet...

...бях свидетел как в Сф майки крещяха по децата си че си цапали дрехите, забраняваха да се играе на пясъчник и в тревата

те само за това да викаха бг майките и бабите по децата, с мед да ги намажеш... че като изчерпат виковете по техните, започват и по околните да нареждат, пък и по родителите им да си довършат. моят мъж веднъж заведе децата на бг площадка и повече категорично отказа да повтори.

Да ви запитам:вие имате ли си "домашни" дрехи за децата,и по-така за навън?

не, нямаме. карат с едни и същи дрехи по цял ден, а девойките често с тях и спят от мързел да се съблекат и сутринта облекат отново за училище  Close...

# 205

Пумпал, евала, не знам как си го научила. Моят е не Плюшкин, ами ПЛЮШКИН. Откакто се пренесохме в къщата е още по-злле. Имаме три-четири складови пространства, но всичките му боклуци стоят на видно място до къщата, за ужас на съседите. Едвам го накарах да изхвърли част от нещата при разместването. Всяко нещо се къта с мотива, че можело някога да му потрябва. Пълно е с безмислени винтчета, болтчета и пластинки.

Все едно за моя си омъжена! Даже с ризите, разпрани на лакътя от много химическо, почти със сълзи на очи ги хвърля.  Crazy

# 206
Пълно е с безмислени винтчета, болтчета и пластинки.

И у нас е така, като прибавим разни жички, кукички, гайки, корда и други полезни нещица. За рождения му ден му подарих кутия за инструменти, с отделения за винтчета, болтчета и чаркове, барем се изнесе от шкафа, който ми е заел в кухнята  Whistling но не би. Сега имаме и кутия с инструменти пълна с инструменти, и шкаф пълен с моторни карантии  Crazy. Ако надникне някой вътре, ще каже, че строим космически кораб  Laughing.

# 207
Преместете се в малко жилище като нас и му дайте да спи с неговите неща /щото другадр няма място/ и всичко се оправя  Wink А, при мен също действа като го заведа в луксозен магазин за мебели  Mr. Green

# 208
Вики,то второто ще е момче бре Laughing.

Абе незнам защо си мисля че ще е пак момиче,сигурно се надявам тайничко заради пустите дрешки които Елла така и не можа да облече...е това ако не е изказване...незнам  Crazy
Много готина снежна снимка,стана ми хубаво като я гледах... Ако беше по голяма щях на десктопа да си я сложа.

-------------
Гримирам се всяка сутрин ...ама както си му е реда ,само червило не слагам докато не тръгнем да излизаме ...така или иначе ще го изядем с Елла от целувки.Дрехите в къщи са ми спортни но спретнати ,с тях излизам понякога.
Всичкото това нещо го правя заради себе си...не е заради Дан ,така съм от край време...обичам да се мацотя с грим.Ако видите Елла как ме имитира  Joy.

За Аберкромби и Аеро...    незнам защо но спрях да си купувам от там след като родих,незнам защо но ми се струва странно да си купувам дрехи от там -сега ходя да купувам на 16 годишната ми  племенницата ....Иначе обичам да влизам там,харесвам такава музика а Елла обожава да танцува в магазини с музика и да събира тълпа от усмихващи се лелки...и чичковци понякога... Laughing

# 209
Боже, да ви остави човек за 1 ден и вие да подхванете 3 от 5те теми, по които нямам спирачка :LOL:

СОФКО - и от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

МЯтам се в кюпя с главата надолу! Килограмитеееееееее преди 2 год, като се присъединих доброволно към половинката тук си бяха закръглени за размер 0! И си мислех, че съм дебела... като ударих 77 в деня, в който влязох да раждам се сетих за онез мисли... и как може да родиш, да паднат от теб бебе, води, плаценти и да свалиш само 5 кг!?! Както и да е - сега стартирам от 67 и до лятното ходене вкъщи трябва да съм тип-топ, че всички приятелки, които съм освирквала за липсата им на дисциплина ще възликуват Wink Иначе шапка свалям на самодисциплинираните дами и все гледам да си открадна някой трик за лична употреба  Crazy

Шопинг - все още си пазя бедняшките навици - едно да е, но да е качествено и да се връзва поне с нещо в гардероба ми... И аз като Вики си имам неща от студентските години и като получа комплимент за пола на 10 год се чуствам пак млада  hahaha Пумпал - и тук си имаме Loehmann's и като влязох за 1-ви път се почуствах като вкъщи Simple Smile) Иначе и от Бейзмънта съм измъквала качество на поносима цена, особено от този в Нютън...колкото по-скъп квартала, толкова по-добри парцали във веригите могат да се намерят ; ) ГАП - за джинси! Сега отивам да пречепкам Аеропостал-а  Heart Eyes благодаря за идеята!

ГРИМ ползвам, за потрес на всички...особено смешна беше една сестра в болницата, която ми махна системата и се мотаеше още из стаята, когато аз попревита на 2-3 се домъкнах до банята и размаах пудрите  Mr. Green Е, няма такава физиономия  Joy а ми се радваше ирландката, дори не става въпрос за осъждане... обаче аз съм с рядко гадна кожа и не намажа ли камуфлажа плаша хората, та си имам оправдание  Rolling Eyes

А моят скъп мъж имал, представете си, емоционална връзка с боклуците, които колекционираме... за снимките на екс-гаджета и ковьорчето от мама съм склонна да се съглася, ама за бурмите и бормашините и отверките не моа... та тайничко се освобождавам от тях когато моа  Crossing Arms

Домашни дрехи - да живеят спортните екипи, колкото по-маркови, толкова по-добре, макар че ми поставят диагнози базирани на броя маратонки в гардероба ми  hahaha

Св. Валентин - трябва да намеря електрически грил, дето да се събира на тераса, да е много мощен, да е лесен за миене, да няма коатинг, да не е 500 пари  newsm78 Що ли не си купя един парфюм сама и да му трансферирам парички по сметката да си намери грил по негов вкус... все пак ако някоя дввойка се е сблъсквала със съвършения грил ще съм благодарна за съвет!

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 04:08 от Indiana007

Общи условия

Активация на акаунт