ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 191
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, Мами !
Минавам само да пусна две снимки поздрав за всички момиченца от Дани Wink
[Ето първия поздрав.
[Ето и втория поздрав.

Специални поздравления за проходилите Вики и Зори. Оздравяване на всички болни, кърпени и посинени!!!
Аз нямам нет, понеже трябва да отида до центъра за плащането, което ми е извънредно неприятно от гледна точка на паркинга. Но скоро и това ще стане.
Честит рожден ден и от мен на Бла-бла и честита придобивка на самочувствието за Дани. Аз се замислих за трайната лазерна епилация след Пълна промяна, но една френдка- козметичка ме разубеди.

Много целувки на всички и лека и спокойна нощ  !

# 196
Ей че сте затихнали .... shrew не трябваше толкова бързо да ни открехваш ... ей на тръпката стихна.
Joy 
Ама вярно, голямо затишие настана .... чак помислих, че сте се пренесли тайничко в друга тема , да избягате от моя спам  Wink
Шемет, поздравления за градината ! Много бързо ще свикнеш, стига Марти да му хареса и да се адаптира бързо и той  Peace
Ние след среща от онези дни с шефката на кварталната ясла , на която ни бяха поискани около 230 евро на месец , за сега се въздържаме . Докато аз не работя  не се оправдава.

Минавам само да пусна две снимки поздрав за всички момиченца от Дани Wink
Тъй, тъй .... а момченцата ?!  Crossing Arms  ... тях кучета ги яли , нали  Mr. Green Wink
Хайде чакаме включване скоро тогава и от теб , плащай и идвай  Hug
vmitkova, много лъчезарна тази твоята щерка  Grinning ... на всички снимки грее  Hug
И как не - при толкоз много играчки   Party /ох, пак ме загриза съвестта във връзка с  щипките за пране с които играе Георги .... на всичкото отгоре от малкото играчки , които има аз съм прибрала 7/8 за да не се спъвам в тях и с цел да ги извадя в подходящ момент, когато другите му омръзнат  Thinking/

Хайде и аз да похваля моя отрок : от няколко дни си имаме вече съвсем човешка комуникация по някои въпроси .... Hug
НЕ не казва, обаче когато го питам неща които разбира и иска отговаря с ДА, което най-често звучи като възклицание, изречено с патоса на "йес,йес" .
Твърдо отказва да каже да, когато го питам иска ли да яде бой и други такива, но на въпрос : искаш ли бисквита / когато иска/ или искаш ли това / когато съм нацелила предмета/ следва положителен отговор.
Е, веднъж на въпрос на баща му : ти на тате келематора ли си / защото го беше гушнал и очакваше да почнат едни редовни упражнения с вадене една по една на всички цигари от кутията им и връщането им обратно  Tired/ : отговори гръмко - да  Laughing , ама в болшинството от случаите си казва наистина това което иска  .
Даже понякога  се престарава / от много упражнения  Mr. Green/ и когато е превъзбуден , а много силно иска нещо почва да го сочи и аз само като почна с "я кажи ...." ..той вече екзалтира : ДА, ДА !
/Много дълго стана, простете  Embarassed .... ама се вълнувам ... някак си по различно е така като ти отговарят , дори и по малко/
 Wink
Хубава седмица ! Peace

# 197
  • Vaudreuil Canada
Шемет, поздравления за градината ! Много бързо ще свикнеш, стига Марти да му хареса и да се адаптира бързо и той  Peace
Ние след среща от онези дни с шефката на кварталната ясла , на която ни бяха поискани около 230 евро на месец , за сега се въздържаме . Докато аз не работя  не се оправдава.
Хммм нашата градина ще е 500 долара на 4 седмици  ooooh!  направо болезнено ....... ама това е положението - като изникне по-добър вариант ще го грабнем ... до тогава в тази щото мама трябва да се връща на работа, иначе ще го раздава безработна и става още по-сложно.

# 198
Изби ни зъбче,затова сигурно вчера бяхме с температура Whistling

# 199
  • София
Да разкажа и аз за нашите преживелици. Отидохме петък при баба и дядо на Алекси, да му се порадват хората, а ние да си починем. Да, ама не - не иска да спи и не иска, игра си до 1 часа през нощта и после реееееев - до 5 сутринта. Ама рев ви казвам, като истерия, полузаспал, каталясал от умора, и се дере нонстоп. Четирима човека луди ни направи. Аз вече реших, че нещо неизлечимо му има на детето и рева и аз с него - древногръцка драма ooooh! И на сутринта - зъбчееее ooooh! Петият ни зъб...след дълга пауза.
Е, казвам ви ако така ни излизат всички зъби....заплаших то Алекси, че ще го върна в родилното, ама дори и той не ми се върза Thinking

Иначе мамите, дето се изпокриха по чужбина наскоро и не се сещат и един ред да напишат да се чувстват порицани Naughty (с изключение на Magesta ъфкоурс Laughing)

# 200
Хайде и аз да се "оплача". Скоро не съм в и ревала и днес пак се докарах в това състояние. То иначе новината е хубава - Венета пак стана кака - доведената ми сестра има бебенце. Тази сутрин - да й е живо и здраво момченцето. Но мен пак ме задруса нервата, обади ми се баща ми с новината, много щастливо звучеше, много доволен, а като си спомня как се разсърди преди година и два месеца и на изписването ни не дойде - и айдееееее пак ревнах.... Cry
Не ми обръщайте внимание. Но много исках да споделя, че вкъщи мойте мама и баба, и мъжото, вече ще ме бият. То аз съм си за бой де.
Честито зъбче на Алексис!
И при нас нощта не беше много спокойна. Вчера размествах, но не се оказа удачен вариант, та днес и без това имам нужда да си отвлека вниманието, а и да изразходвам енергия, та пак ще местя, сега отивам да го мисля как да стане.
Извинете, стана дълго. Хубав ден на всички!

# 201
  • Варна
уф тука заваля сняг и стегна един студ Sad и ми е едно такова депресарско пак,че не мога да изляза и детето ме побърква вкъщи Crazy горката ,напълно я разбирам! Tired иска да се разхожда миличката,тегелите на коридора не я задоволяват, ама няма как  Rolling Eyes

# 202
  • Под Сините камъни
Ох при нас сняг не вали ама е един студ УЖАС искам вече да идва пролетта че се побъркваме вкъщи.Милият само да види външната врата отворена и се започва един смях една радост започва на всички поред чао да раздава иска детето навън.И да ви се похваля днес запърви път Миро направи две крачки сам.Престраши се най сетне и той да се пусне да ходи.Май и осмо зъбче е на път.Думи нови незнаем като изключим че цял ден таткосвамее това е от нас .Лек ден желаем на всички Hug

# 203
понтес честито зъбче, много зор му е дало на детето
бети съчуствам ти, разбирам те как се чувстваш, нали ти е баща и като те пренебрегва и ти е гадно
оф тоя студ май всички ни е стегнал, тази зима няма край. Ние сутринта ходихме със силвърстар на детски клуб и там отморихме малко. Това мойто докато ядеше на обяд и заспа, щях да падна.
За яслата се чудя, много искам да я пусна на есен, но ме претиснява това, че много боледуват и, че не ги гледат, ходят си наакани и напикани по цял ден. Почна ли работа не мога да си взимам болнични, като се разболее всеки път, те шефовете все се сърдят.
А пък на мен нещо ми е скучно, сигурно заради времето  newsm78

# 204
Привет и от нас!
Поли, благодарим за цветята Wink
Магеста, браво на Жижи, умничък той сладурчето Heart Eyes
Понтес, Лилетка, честитити да са ви новите зъбчета Simple SmileИ при нас трудно излизат, но няма как, казват, че само на първите били така трудни и след това свиквали с болката и не и обръщали много внимани ThinkingНе ми се вярва, но ще се надяваме...
В миткова, та ти е жива и здрава сладуранката, хубавица Peace
БетиHug
Пеца и ние викаме чрез аватара пролетта, но то все по-зимно става Rolling EyesПо този повод решихме да ходим в петък и събота  в едно хотелче в Осоговската планина и то за кърък хотела пълен #Cussing outАз точно там исках да ходя много си го харесвам, но сега трябвана на друго непознато място да търся и това правя от сутринта и не се спирам на нищо ConfusedДайте идеи за нещо по-близо до София, може би на Паничище нещо ще търся newsm78
Оф малко се поотнесох и аз...
Хубав ден!

# 205
Лия,на кой клуб сте ходили?що не свиркате?

# 206
  • София
добър ден и от нас  на всичките прекрасни дечица и техните мами bouquet
честити зъби, ходещи крачета, цици, мици и въобще кой с каквото може да се похвали. Mr. Green
моят звяр спи сега. напоследък имаме проблеми със съня. май ще се ориентираме към едно спане на ден.
в събота я оставихме за първи път да спи в родителите на мъжа ми и ходихме на рожден ден. добре беше. в началото ми беше бая спечено, но по някое време се разчупи хавата. и след някое друго питие де.  Drunk  щом завършихме в ескейп ( голяма тъпня там станало) до посред нощите. но това не ми попречи да стана в неделя в 7 и да изритам мъжо ми да ходим да си обираме щерката. а и преди това имах среща с една майка да правим трампа - мечета от памперси срещу карта, щото играта пак почнала, ама аз нямам карта. 
еси, приятно ви изкарване из планинините тилилейски.
Betty L. , не се коси толкоз,  бе жена newsm10 размествай, подреждай, гледай си хубавите деца и хич не се спичай.   ignore2
туй от нас Peace

# 207
Мамооо,какво е това мъртвило тия дни ooooh! Shocked

# 208
Момичета, забелязах, че на Нора фонтанелката е доста голяма все още. Как са вашите дечица?
И с този половин зъб, взе да ме притеснява вече! Sad

# 209
Момичета, забелязах, че на Нора фонтанелката е доста голяма все още. Как са вашите дечица?
И с този половин зъб, взе да ме притеснява вече! Sad

И нашата още не се е затворила.

Ето няколко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217093&photo=5

Общи условия

Активация на акаунт