ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 194
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Муцанка, и ние сме така.Аз си мислех, че са вируси от градината на баткото.Спряхме го от градина.Пак продължиха нещата.Соня и до пневмония стигна...При нас има и обриви по тялото и предполагам, че са алергии разни и затова са тdкива нещата със здравето.И ние се обърнахме към хомеопат и мисля, че това е правилният начин.Преди това давах на два пъти и АБ.Затихват Т. само.Нищо друго, така че, ако нямате Т., по-добре правиш да не даваш АБ.Дано намерите решение, че е много гадно и напрегнато така!Успех!

# 181
Момичета много ви благодаря за отговорите, леле добре че сте вие, някой път се чудя какво да я правя.
Моето дете така добре си спеше нощем сега се буди, купона е голям и така 1 час и накрая заспива, а и мляко нали пие, но вече незаспива след него.
Муцанка дано се оправи бързо бояна, то с тия зъби не можех да ги разбереш какво им е.

# 182
Ето ме, клюкарки сте големи, знам аз. Изтървахте сеира, ама хайде от мен да мине ще кажа как си сцепих тиквата.....то се знае, че ще стана за резил и ще ме спукате от бъзици.  Laughing
Наведох се да вдигна едно топче, изправяйки се се фраснах в дръжката на гардероба. После кръв, спешно отделение и бродерия.  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, bla bla !   bouquet

Голяма цицомания......Даниела, айде да са ти честити балконите Simple Smile

Честити ходещи краченца на Викито и Зорито!

Били хлапето, и косата мия веднъж в седмицата. Атопичните кожи не харесват топлата вода, внимавай температурата на водата да не е повече от 36С.

Боянчето скоро да оздравее!

# 183
Лийче,аз давам 180мл АМ+бисквитки.това ни е вечерята,но се чудя,дали детенце няма да му омръзне.АМ мисля да давам до пролетта,само да измисля с какво да го съчетавам.

# 184
ЧРД на Бла бла, макар и леко със закъснение!
Даниелче, честита придобивка! Представих си мъж ти как отива да прави рекламация Joy!
Пижулинке, я я заведи при лекар таз мома... Тъмните кръгове май нещо за водата ли беше  newsm78 - бе ше те излъжа, ама - идете си вие при док!
МВиткова, честити крачици!

# 185
Пижулинке, я я заведи при лекар таз мома... Тъмните кръгове май нещо за водата ли беше  newsm78 - бе ше те излъжа, ама - идете си вие при док

И при алергия също...

# 186
Здравейте, бързам да се включа защото след минута някое от чудовищата ще ме извика Mr. Green Не знам с какво да се похваля, като изключим това че вече свикнах да се справям с буен бебок и батко със счупен крак Grinning  Мислих се че ангажиментите ми покрай Братанчо са много, но не би.Сега си имам две "бебета", като голямото е с претенции до небето.Използва факта че не може нищо да прави с този гипс и ме действа като империалист. Освен това трябва да newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes и да изчистя на костенурката. Кажете не е ли върха на сладоледа.

# 187
Пижулинка, тъмните кръгове може да са от обезводняване или алергична реакция, но обезводняването е по-честата причина. Освен това детето трябва да е сънливо и отпуснато, а видът на кожата не е много добър. Я попритесни педиатъра за всеки случай. Дано да няма проблем!

Ох, отивам да храня гарджето, че ми се е лепнала за крака и само мрънка "мам-ам-ам"  Grinning

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, bla bla !  newsm38 newsm59 newsm51

# 189
  • Варна
а само се оплаквам, ами я да взема да си похваля Беснотията малко  Sunglasses :
научихме какво е обувка и как се слага. сега като иска да ходи казва "буки" и като й ги дадеш си ги нахлузва на крачетата  Laughing
също казваме на колко сме години: "на ина"  Joy
ето малко днешни снимки,от тази нататък:
http://andonova.multiply.com/photos/album/2/Photo_Album_2008-01-09#11

# 190
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЛА-БЛАС малко закъснение много здраве щастие и късмет

# 191
Добро утро от нас!
Вержи, особено ми хареса Брус Уилис! Wink И аз съм фен! А Лорка и куч са големи сладкиши! Hug
При нас нищо ново и интересно. Все същите бели си правим, много хитра е станала, отказва да каже на колко годинки е, а доскоро го правеше, иначе останалите номера си ги прави. Опитва се да говори, но бърбори на бебешкия си език - само баба, тате, ба - за бате и ко - за коте - тези са по-разбираеми, също и бау-бау, и буф - за обувка. Толкова за говоренето. Иначе знае много от дрехите и предметите за какво служат и къде са им местата на вещите, но някак си последните никога не се озовават където трябва. Laughing
Честити ходещи краченца на проходилите!

# 192
Алекс се разсополиви и вдигна температура.Ей така изведнъж,сутринта нищо му нямаше,а сега само се гуши.

# 193
liletka това е много неприятно  Sad Стискам палци бързо да се оправите.  Praynig

Ние пък днес изкарахме един много спокоен ден със Зори. Вечерта й предложих сварено картофче с масло и малко сол. Ейййй, излапа го това пюренце буквално за секунди...и като нададе един рев, че е свършило. А и вече разбира, че ние с татито ясем нещо и като ни зяпне - таман както помярче гледа някого с кифла на спирката. Ужас  #Crazy
Ето и малко от последните ни снимки. Пънки прическата е от тази вечер  hahaha
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&photo=26

# 194
  • Vaudreuil Canada
Ей че сте затихнали .... shrew не трябваше толкова бързо да ни открехваш ... ей на тръпката стихна.
Аз да се "похваля" набързо, че от средата на другия месец ще тръгваме на детска градина - вчера намерихме свободно място и сега започвам да се чудя как ще го преживея ....

Общи условия

Активация на акаунт