ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 137
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • СОФИЯ
     Момичета благодаря ви за поздравите!

Дива ирландска пешеходка за коя играчка ми благодариш,ако добре те разбирам newsm78  Ние не сме ви подарява ли на вас,а вие на нас,ако става въпрос за рожденият ден. А помежду другото някой знаели какво става с албумчетата? Готови ли са вече или кога ще са готови?

# 256
Честит рожден ден, Kundurdjieva с малко закъснение!  newsm59

Честит рожден ден и на STASII !
  bdbaloni

Пижулинка ако може да ми пратиш клипа по Skype с тоя ник съм.  smile3503

eleazar слава богу, че всичко е ОК Simple Smile  newsm17

# 257
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ МАМИ!ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!
  bouquet

Ние днес ще ходим на втората реимунизация.Дано няма някакви странични ефекти. newsm78
Имаме вече девет зъба, от които единия е кътник, голяма мъка докато излезе.Абе много ненормално им растат зъбите на тез деца, кой където си иска там излиза,никакъв ред!
А що се отнася до шамарчетата, Пипи като е ядосана не се удря, а направо си блъска главата я в стената, я в кошарата, страх ме хваща понякога. Shocked
Лек ден на всички и весел празник! newsm51

# 258
  • София
Честит празник на който каквото празнува!  1dating Drunk

alex_shu, Благодаря!  Hug И да, най-накря си взехме апарат - какнон а720, не е от класа който исках, но за момента толкова  Laughing Мда, и ние чакаме с нетърпение да се постопли и да правим повече разходки из планината  Simple Smile
tini-mini, благодаря  Heart Eyes
А за тупкането по главата - ми не се удря, обаче като се ядоса се почва едно дърпане на дрехите, скубане на косата и щипане и дърпане на устата  Rolling Eyes Абе истерии някакви и само се чудя от къде се взе такова поведение  Confused

Весел празник на всички!  Kissing Heart

# 259
поздрав за всички влюбени от мен

http://www.vbox7.com/play:1f084a8f

ние втора вечер не сме спали;от запушеното носле и биба в устата-детето не може да диша,съотвено ни се кара и след много мъчение с помпата,регистрирахме 2ч. без проблем спане.и от сутринта е още кисела.

# 260
  • София
Честит празник на всички влюбени мами!

ina_nk, аз при хрема капя от детския Ксилометазолин преди дневния и нощния сън /само първите 3-4 дни/ и нямаме проблеми със съня и бибата. Преди това пръскам Стеримар за да прочистя нослето.
Бързо оздравяване!

# 261

Малко на патерици .......Честит рожден ден, Kundurdjieva и STASII!   bouquet

Като намеря време ще пиша повече...

# 262
Честит празник на всички влюбени!
STASII! Честит рожден ден с малко закъснение!Да си жива и здрава и много щастлива!
Момичета благодаря ви още веднъж за пожеланията.  bouquet
Инче, аз за носа на Митко взех Тетрисал, нещо като физиологичен разтвор е,ползвам го вместо Стеримар,но съм много доволна.Дано скоро се оправите.
Ние от Бургас се върнахме с +0.650 кг , +3 см и с 4 кътника повече. Simple SmileВече на мама шишкото е 11.650кг и 84см.  Heart Eyes

# 263
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Одавна не съм писала, но пък най после завърших Mr. Green

ina_nk Ния от една седмица е така  #Crazy не дава да и слагам капки, не дава и с помпичата да и помогна спим да възглавница, макар че съм против, и за това и я слагам не само под главата ами и част от гърба
уж сме по добре, но докато не излезнат и двата кътника, дето ни мъчат, няма да се оправи УСПЕХ  Peace

# 264
Здравейте!  Hug

Честит Св. Валентин  newsm51 и Трифон Зарезан на всички  newsm24 !

Да сте живи и здрави и много щастливи и много да се обичате!  txtloves

Днес моя съпруг има РД newsm38 Да ни е жив и здрав и много щастлив!   mrstraetz Да ви почерпим:

Довечера ще си изкараме тройния празник в къщи, романтична вечеря  kiss

Наздраве!  cheers

# 265
Привет Hug
Дива ирландска пешеходка, Елена подари на Дивнето самолетчето, ако за рождения ден става въпрос Hug....много се радвам, че й харесва Heart Eyes

Ох, аз купих Pentaxim за реимунизацията, която се прави на 14 месеца, но пък сега педиатърката ми казва, че трябвало да мине поне 1 година от последната ваксина Pentaxim, която я сложихме Април миналата година и тогава да сложим тази. ooooh!......утре ще ходя да ми обясни на място, че това ми го каза по телефона.
Св.Валентин и Трифон Зарезан ще ги празнуваме утре в Пловдив  Party.....може ли мамите от Пловдив да споделят какво е времето и става ли за 2-3 часови разходки Praynig
Относно спането, Елена все още е на вдукратно спане - от 10-11:30 и от 15:16:30

Весел празник  bouquet

# 266
Честит празник!

# 267
  • София
Диде а моята докторка каза, че Пентаксим на годинка и осем чак ще правим Thinking
Аз още се ослушвам за морбили-то Embarassed
Инче целувки на Лори, да оздравява Heart Eyes

# 268
   Дива ирландска пешеходка за коя играчка ми благодариш,ако добре те разбирам newsm78  Ние не сме ви подарява ли на вас,а вие на нас,ако става въпрос за рожденият ден.

Уф, че съм овчарка! В рехавия ми мозък реших, че е от вас... Embarassed Диде, начи на тебе огромно благодарско - успявам доста работа да свърша ... Ще прощавате момичета, мойта напреднала възраст ми е извинение!
Диде, наща педи каза да мине пълна година от последната сложена ваксина и тогава реимунизация - начи и ние там некъде - април... не съм гледала книжката, ама тя жената си знае че съм заплес и ме подсеща!

# 269
момичета,утре ще слизам към ндк-а,ако някой иска може да се видим в мола на хемус!

Общи условия

Активация на акаунт