ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 140
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Можем вече състезание по ходене и бягане да си организираме  Hug Grinning
hahaha hahaha hahaha

Добро утро!Добро събуждане и добър старт за деня!Хубав и слънчев!  bouquet

Соня не обича макарони. Close #Crazy Измъчи ме! ooooh! Crossing Arms И кус-кус не иска. Tired Дали наистина не и харесват или просто не е свикнала? newsm78 Ще пробвам още няколко пъти и няма да мъча детенце. Rolling Eyes

# 241
  • СОФИЯ
         Добро утро!
  Днес помъдрявам с още една година Mr. Green,почерпете се за мое здраве

# 242
  Честит  Рожден Ден Стаси,желая ти много здраве,щастие и сбъднати мечти.

Много ми е зле днес;мъничкото коте цяла нощ писка,на 40 мин. съм ставала да я галя и утешавам.В 4 ч. сутринта се ококори и само в прегръдката ми заспа.И така до сутринта.Като стана и текна вода от нослето и се опита да кашля,ама сега - не!Ще я изчакам до следобяд и ще я водя на педиатър.Много ми се спи,а заради малката се чувствам още по ужасно.

# 243
честит рожден ден,Стаси

# 244
Инче,стискам палци всичко да е ок Hug

# 245
Честит празник, Стаси!Бъди уважавана съпруга и обичана майка!                                                         
Инка, пиши после как сте?Дано сте здрави и е фалшива тревога!

# 246
Честит Рожден Ден, STASII!!!
Много здраве!!!!Много любов!!!Много късмет!!!Много щастие!!!Хиляди усмивки и сбъднати желания!!!

Инче, дано да ви няма нищо!  Praynig
Бети, хубаво е да проучиш за третото, както са ти казали и преди мен. Wink
Елеазар, дано всичко лошо е зад гърба ви.  Hug
Веролинка, да са честити, пъргави и здрави крачетата на Нели!  Heart Eyes

# 247
  • София
Честит рожден ден Кундурджиева и Стаси, много здраве и усмивки Heart Eyes

Честито на всички малки сладки ходещи крачета Wink
Инка моля ви бързо се оправяйте, дано Лори се е сдобила със зъбче, а не с нещо друго Naughty

Все забравям да ви питам понякога децата ви удрят ли си главичките с ръце, все едно шамарчета newsm78?

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 14:09 от macko

# 248
Честито на рожденичките желая им многого щастие и здраве

# 249
  • София
STASII, честит рожден ден!
Много усмивки и весело изкарване на празника днес, и много подаръци!  Laughing

Момичета, благодаря ви за поздравите за моя рожден ден!

След два дни ставаме на година и два месеца, а моята шуши още не ходи сама. Много съм доволна от уолкъра, който й взехме - изправя се, хваща си го и се предвижва до където си иска из апартамента. Въобще не ми се налага да я разхождам за ръчичка.

# 250
STASII ЧЕСТИТО ПОМЪДРЯВАНЕ, МНОГО ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!

ina nk дано се размине леко детенце, оздравявайте.

Лазар проходи снощи, грешка, направо протича със сешоара в ръка, направи десетина крачки докато се усети, че никой не го държи. От тогава не се е спрял, само тича.
Ще се възползвам и аз от рецептата на Пешеходката.

Много ли от децата са вече на еднократен сън през деня, че май и той натам клони. Не съм наясно дали не е още рано.

# 251
Стаси, да си жива и здрава и мнооого, много щастлива! Все забравям да ти благодаря за играчката - още работи, макар и без крила Grinning! Първата и работа сутрин е да я намери и евентуално пусне (щото копченцето е мънииинко, пък пръстетата - несръчни)...
Елезар, честито ви прохождане! Ние от близо месец сме с еднократен сън - по нейно решение... Малко и е нанагорно, щото е изморена, обаче - не достатъчно за да заспи. Ако ли пък успее - след обяд няма спане и до вечерта е пълен кошмар... Съветвам те да оставиш детето само да се ориентира - един ден може да спи два пъти, друг - само един, докато свикне.
Мацко, да! Тупка се отстрани на главата - общо взето като се изнерви - няма страшно....

# 252
  • София
Мацко, да! Тупка се отстрани на главата - общо взето като се изнерви - няма страшно....

Мн мерси, то и на мен ми се стори, че е нещо от изнервяне, ма да си питам Wink

# 253
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден, STASII!
Честито на всички ново-проходили!
И моя разбойник се налага сам по главата пък и не само там - като го стегнат зъбите или се изнерви много на нещо.
Betty L. благодаря за отговора - които и зъби да излязат, само по-бързо да е, че този път се омаза пейзажа - такова чудо не е било с предните, а и те излязоха много болезнено.

# 254
Мацко,И Алекс така се удря.И аз съм се чудила защо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт