ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 151
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Диде, само потребители с над 10 мнения могат - ще чакаш малко Grinning!

Мен пък не ме пуска да се регистрирам.  newsm78

# 226
  • София
Честит рожден ден, Kundurdjieva!   bouquet

И Нели вече проходи  Heart Eyes В неделя ще правим прощъпулник  Grinning
Аз пък се чудя дали питката да не е с мая, вместо содена  newsm78

И на Нели фонтанелата не е затворена.

А ето как се храним сами http://picasaweb.google.bg/Vera.Stefanova/1104/photo#5166031819422689906

# 227
здравейте момичета!Чета  с много новички неща сте се сдобили,а и доста ходещи крачета крачат вече в нашата темичка!на всички едно голямо Честито!!!
Честит рожден ден Кундурджиева,всичко най-хубаво ти желая и се надявам другия път като се срещате с Моондай и Ники да се включим този път успешно!Моондей,не се шашкай мила!ние също бяхме без зъби доскоро,но като се почна едно вадене-ела да видиш.за 2 вечери 4 зъба наведнъж.Ами това е от мен,че нещо ми е много скофтено днес и ако почна да си ги мисля едни,голяма излагация ще падне!лек ден от нас със Тошко!

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 15:31 от magika

# 228
Нямаше ме известно време, че бяхме с Лазар в болница 10-тина дни, изкара ми акъла, за 5 минути направи спазъм на ларинкса и на бронхите в комплект...добре че тъкмо се бях прибрала от работа, съвсем непредвидено. Метнах го на колата и веднага в болницата, за 20 мин. беше в много тежко състояние, не ми се мисли ако не бях стигнала навреме. Сега е добре и ще се гледаме известно време докато ни мине страха на всички.

Честити нови придобивки - крачета на проходилите, вилички на самастоятелно хранещите се и апетитни, заоблени форми на секси мами!

Фонтанелата може да се затваря поне до година и половина, съвсем нормално е. Лазар е с 6 зъба и много подути венци, като морж е направо.

Още не ходи сам, но вече ме държи само с една ръка.
Май иска да минава на 3 хранения, за вечеря не иска нищо, не си пие и млякото дори, чудя се дали не е от многото промени  покрай инцидента.

# 229
  • Düsseldorf
Честит рожден ден, Kundurdjieva!  Много здраве, късмет и обич!!!  smile3525

Веролинка: Честито прохождане! Голяма е сладурка Нели и са ви страхотни снимките! Какъв фотоапарат си взехте вие в крайна сметка, че не помня?
И много ви се кефя, че ходите на планина, и ние сме големи фенове... Мислим по 3-ти март да мръднем пак на някъде. А и тази година мислим да направим едно екскурзионно в Пирин лятото, без малката, да си начеша крастата, че 2 лета пропуснахме!

eleazar: Бързо възстановяване и да не ви спохождат подобни преживелици повече!!!!

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 17:35 от alex_shu

# 230
  • София
Честит рожден ден, Kundurdjieva! Много щастие и усмивки!!!

Аз щях да се оплаквам как Алексис днес си падна ужасно на главата...ама като прочетох eleazar и Пижулинката и се отказах ooooh! Да ни помага Господ да опазим мъниците живи и здрави и колкото може по-малко да ни боледуват Praynig

# 231
Честит празник, Кундурджиева!  bouquet
Много  Hug за Лазар, дано всичко е останало далеч, далеч и нямате повече проблеми! Praynig
Алекс, и аз съм за срещичка в МОЛа на Стамболийски, и по-често се включвай, липсваш ни!
Били, така ще е - малките ни момиченца от сега ще се учат да обслужват някой мъж - първо братята им, и т.н.... Венета например първо сваля шапката на брат си, щом той си дойде от детска.  Преди малко пък беше дошла в стаята на баба ми без една обувка. Върнах я да си я намери в нашата стая и да я донесе да я обуя. След 2 минути пристигна с обувчицата в ръка! Направо ме шашна, не вярвах, че ще се справи. Пък това с отношенията баща-син колко ми е познато, и аз често тичам, за да предотвратя някое по-лошо скарване.
Благодаря, момичета, много сте мили! Hug
Тини-мини, а твоето аватарче е в състояние винаги да оправи лошото ми настроение! Hug

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 18:31 от Betty L.

# 232
  • СОФИЯ
Честит рожден ден Kundurdjieva!  Бъди жива и здрава, и много обичана съпруга и майка!

# 233
Честит празник на рожденничката!Наздраве!  bouquet
Бързо възстановяване на Лазар и мама! Hug Боже!Как бързо се случват лошите неща! Confused Shocked Close
Соня отказва да вечеря!Тези зъби ни тормозят пак!Нищо, тъкмо по-лесно ще се нахраним на закуска!Ще я пробвам и аз сама с лъжица.Тя сега само с ръка бърка!Ама с лъжичката е много яко! Peace
Права си, Бети.И аз си го помислих. Rolling Eyes

# 234
Елезар, от какво туй чудо? Питам, щото малкия ми батко е с хроничен ларингит, предполага се на алергична основа... и макар да премахнахме източника (влага), това си му остана слабо място - щом го духне и почва да лае...
Понтес, споко, мойто коте, и с третото ще е така...На нас ни растат другите два кътника - няма да ти казвам какво си помислих (най безобидното беше преплитане на червата.... ooooh!), някак си не мога да свикна newsm78...Мушкай панадолец и пр. болкоуспокояващи и "трай бабо за хубост"!

# 235
Благодаря за подкрепата, дано всичко е зад гърба ни вече.

Пешеходке от вирус при нас стана, казват че се израствало, бебешка болест му викат, ама кога не се знае. Мойта щерка също често страда от ларингит и й давам спонгия еднократно (хомеопатично е и може да предотврати пристъпите), но с Лазар нямаше време за реакция.

# 236
                                                                                   Здравейте момичета  Grinning                                                                            

На Кундурджиева първо - да е жива и здрава, честит да и бъде рождения ден ! /
Да пише и тя по-често като затихнат празничните емоции  Wink .... радва ме , че някакво, така да се каже .... завръщане на отдавна невесвали се тук мами се наблюдава  welcome
на всички !
Леле eleazar .....  ooooh! ..... голямо изпитание е било и за двама ви  Thinking
Важното е , че си овладяла нещата и всичко е наред на финала .... гледайте се, гушкайте се ..... да не се повтаря  Naughty Praynig  Peace
Честито на всички проходили  Grinning Май не остана някой да не щъка още ...  newsm78  ... / пък и да е останал , едва ли ще е задълго  Wink/.
Можем вече състезание по ходене и бягане да си организираме  Hug Grinning
Ние имахме страхотни два дни / в които сме по един или друг повод навън/ ... трупаме впечатления и набираме емоции  Hug
Много неща са ми на езика и в главата  ..... трябва тема нова да отворя по случая ... просто са много наистина !
Доскоро !

# 237
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден, Kundurdjieva!
eleazar голямо приключение е било но хубаво че отшумява.
Пешеходке благодарности за рецептата за питка - винаги е хубаво да имаш по-голям избор  Hug
Magesta това си беше гаден номер откъдето и да го погледнеш .... може ли такова нещо ... нощта е пред теб - пък вземи напиши каквото имаш да казваш не ни мъчи....
Нас продължават да ни мъчат зъбките направо му се разказа играта на горкото хлапенце - не си е работа да виеш от болка и дискомфорт - дано скоро излезне някой зъб та да намали бройката на тези, които ги чакаме.
Я споделете от първите кътници горните или долните се появяват по-напред?

# 238
Шемет, горните! Но нали знаеш, винаги може да има изключения! Joy
Днес ще отида да видя новото бебе. Ще го съчетая с възможността да разбера какво съм пропуснала като реших и двата пъти да не раждам в частна клиника. Доведената ми сестра роди в клиниката на Мазнейкова, на бул. България. Ходили сме там на плуване с баткото и имам бегла представа, но сега ще разгледам как е родилното. Grinning
Хубав ден на всички!

# 239
Добро утро и от нас  bouquet
Нещо много ми се спи днес и кафето не ми  помага ooooh!

Бети,разгледай,събирай инфо за третото Whistling

Общи условия

Активация на акаунт