ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 143
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • Vaudreuil Canada
...та Криси ми отказва да яде всичко което му предлагам освен прясното мляко  ooooh!
Само да питам отказва да яде неговото ядене, но яде от вашето или налита само на мляко - защото ако е второто може да е от зъбите, но ако е първото май минавате трайно на обща храна.

Моля да ме сложите в колажчето,че нещо не се откриваме Cry
Сигурно Ники ви разкрасява нещо та затова липсвате - споко сигурна съм, че не ви е изтрила  Wink

Нямам спомен къде четох, щото беше мноооооооооооого отдавна преди една година, а бременността ми се отрази трайно на умствената дейност  Joy  но това, което четох гласеше, че кърмените деца рядко са дискретни при отделянето на газове. Така че моето кърмаче продължава да е гръмо-производител - много е неловко в някои моменти, ама тук май рядко обръщат внимание на това, което чуват.....  #Crazy

Опитваме се и да налагаме мама и тати особено по физиономията - ама аз тутакси сменям заниманието, защото колкото повече викам не, толкова по-интересно му става, а иначе като започна да си играя с някоя от играчките му и тутакси забравяме за агресията си.

МАЦКИ ДАВАЙТЕ ИДЕИ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЧЕ НЕЩО Я ЗАБРАВИХТЕ ТАЗИ ДЕЙНОСТ!!!!

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 07:18 от shemet_neveroiaten

# 31
Добро утро!
Относно агресията-Пешеходката е обяснила.Допълвам това, което съм чела-при удряне с ръчичка, например, хващаш ръчичката и нежно му показваш как да гали и така агресията преминава в милувка.Не трябва да се караме или да показваме"колко боли".

# 32
Ние също сме много бойни, доставя му удоволствие да викаш като те малтертира  Mr. Greenи после гушка и милва, за да ти мине. Това е ЛюбоФ, реакция, а не агресия според мен. Мляко съм давала и в попара, нямаше реакция. Яде и много сирене. Сега сме мешана китка-мляко в крема, АМ в попарата, защото отказва да го пие от шише. Нямаше обрив и от ваксината.
За заглавие, ако съм разбрала правилно:
Баба Марта идва вече да закичи ДЕКЕМВИйското човече.
Малък сечко фука, трака, ДЕКЕМВРИйче Баба Марта чака.
Февруари месец пресполвява, ДЕКЕМВРИйчето в игрите задълбава.
Слаба ми е музата преди да съм пила кафе.
Сега хуквам по задачи. Весел ден и здрави бебоци (че ние сме с едни сочни сополи!) Heart Eyes

# 33
Завърнахме се каталясали! От 9,30 сме навън! Сега Колята спи в МПС-то, а мама ще newsm28 1ironing 1dishes  food002 и ще[smilie=smile3546.gif]. Лека вечер!

# 34
Ох, да ви кажа една смешка дето я сътвори мойта муна днес...
Дивна откри преди време кутийките като такива. Запасена е с доста видове и размери, използва ги да си прибира стойностните съкровища в тях - пакетчета от чипс, дезодорант (откраднат), войници на баткото - също крадени... въобще -Съкровища... Та днес, татко ́и и дава едно кръгче салам - щото гледа като бангладешко дете. Тя го смука известно време, после взе телефона (моя стар Моторола с капаче- вече неин), отвори го - пъхна сламчето вътре и ... го затвори! Голям смях падна - как им се гъне гънката на тези човечета!

# 35
Момичета, вижте това, нека помогнем!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=263306.msg6375605#msg6375605

# 36
  • Варна
ние се върнахме.
Лора още не съм я водила за ваксината Embarassed страх ме е да не лепнем нещо докато чакаме, педи ще ме убие  Confused
аз съм давала прясно мляко,пие си го , но после леко се подрисква Confused та не давам,само ако инцидентно не е свършило АМ

по-късно ще ви покажа малко снимки  Wink

# 37
Много хубаво, много хубаво .. настроението се е завърнало тук ! Особено от Еси, която черпи удоволствие от готвенето, супер, малко ти завиждам, мила !  Heart Eyes
И аз ще драсна утре повече, че малко ме мързи таз вечер.
Лека и спокойна нощ на мами и бебчовци !

# 38
Добро утро и от мен!Малко ранен час, но днес ще ми е първия работен ден след година и половина престой в къщи и трябва да се поява на време.Чета ви редовно, но предната седмица като пратихме детенцето на село при свеки и цяла седмица направих едно ударно шетане, не ми остана време да се включа.
Вчера ходихме да видим Пипи.Много се променят тез деца, особено ако не ги виждаш малко време.Започнала да ходи много стабилно, като се заклати сяда много нежно на дупето си, баба й я държи непрекъснато навън когато е топло, та ми се стори, че чак тен е хванала.И вече спи по един път на ден-от 1 до 4 следобед.Аз много се бях притеснила как ще му се отрази тази раздяла на човечето, но тя явно се чуства добре и това ме успокоява малко.
Чета че на децата се появили пъпчици разни, и ние имаме , нно мисля че някое селско добитъче я е полазило.Иначе си имаме поставена диагноза Атопичен дерматит, който в момента пак се е активирал, но си ползваме Атодерм с цинк,сапунче на А-дерма и Линола Фет/олио за баня/ и успяваме да се изчистим от това нещо - е за известно време докато не се появи пак, но разбрах,че от това отърване няма.И всеки път се консултираме с кожния лекар, че много ме е страх от тези истории.
Ох,май малко дълго стана.
Лек и усмихнат ден на всички майки и бебоци!

# 39
hri2672 , хайде - по вода да ти тръгне, работата наново ! И дай боже всекиму  Peace Grinning
Прекрасно е , че сте имали възможност да  се разделите за известно време с малката госпожица безболезнено - тя да разнообрази, а мама да почине и да се настрои за нови дела  Hug
Аз от два дена спя по цяла нощ / т.е. черпя вероятно първите облаги от отбиванто  Wink Sunglasses Sunglasses/ и по този повод съм "кукурясала" толкова рано  Laughing
Поли, вие къде пак мИтнахте тези дни, хайде разказвай ?  Wink Grinning
Хубав ден и от мен !

# 40
hri2672,и от мен На добър час! Да ти е жива и здрава сериозната баба, да ти гледа детето!
Аз пък като се събудя нощем и не мога да заспя. Коко проплака в 7 и окончателно станах,...а той спи.

# 41
Шемет, ами ако му предложа негова храна, т.е. всичко във вид удобен за него да го яде като пюрирано готвено или кашичка, го отказва.
А от нашата храна непрекъснато иска, но от нея изяжда минимални количества.
Например предлагам му мусака и съм я пюрирала, категорично отказва да я яде, но щом мама си сипе сяда с нея на масата и запчва да се рови в чинията и се опитва да яде. Но така изяжда максимум една лъжичка мусака.

Сладки думи вече казва, Декемрийчето на мама.

# 42
Добро утро и от нас!
Венета стана в 6.20, значи и аз.  Оставихме таткото и баткото още час да поспят. Как ще издържим до към 1 - идея си нямам. Вече спим по веднъж на ден.
Но нощем няма такова спане - непрекъснато се върти, мисля, че и коремчето я мъчи. Поне сутринта беше голямо пръцкане и напъване, чак си помислих, че се е наакала. Магеста, направо ти завидях! Wink Но ние ще се покърмим още известно време. Не си представям още какво ще правим при нощните събуждания, ако не се кърмим.
Хри, успех! Аз сигурно наесен ще се връщам на работа.

# 43
Добро утро !
Еее, сайта за регистрация за детските градини не работи ! Точно на деня за стартиране, какво да си мисля сега ?

# 44
Добро утро !
Еее, сайта за регистрация за детските градини не работи ! Точно на деня за стартиране, какво да си мисля сега ?

Поли, моля те , дай го насам този сайт  Praynig .... точно щях да питам и да търся инфо, че пропуснах цялата нова организация дето се въведе у нас ... пък нашата не се знае още  Rolling Eyes
БетиЛ , не те агитирам  Wink .. само да кажа, че Георги се будеше и той всяка вечер - повече от веднъж .
Близо 2 седмици от отбиването продължи да го прави , но само по веднъж  Peace
И ето сега 2 дни :сън - мечта  Grinning
Само дето едната ми гърда / гледам тази сутрин/ е два пъти колкото другата  Thinking
Нямам особено напрежение в нея, ама си стои твърда .... незнам сега какво да мисля .... да пробвам да се цедя ли ... или така ще си остане просто  Outta Joint
Ох, аман с моите "гърдести" проблеми  Naughty .... то големите цици , ама нейсе !!!  Wink Sunglasses

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 09:45 от Magesta

Общи условия

Активация на акаунт