Монтанското човече на разходка ходи вече

• 12 102
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Да, този на сфетофарите, нали?Взех си някакви лакове, май.Аз съм Елена. Laughing

# 181
dobro utro na vsi4ki Hug
kak ste tazi sutrin? Grinning
izvinqvam se mnogo 4e pi6a taka Sad
kak sa malkite de4ica Grinning
nie se 4udime dali da izliazame dnes na razhodka? newsm78
gree slance no.............mai si e studeno
eli kak ste vie?toni e stanal mnogo golqm i e mnogo blag Grinning
pregradki na vsi4ki Hug
a malkata mi snahi4kA Doroteq kak e? Mr. Green
rali rastete li vie?kak e malkiq?ve4e go vidqh na snim4icata Grinning Grinning Grinning
e tova e ot men aide do po kasno Hug

# 182
Да за съжаление е мн. студено и моя съвет е по- добре си остани вкъщи -навън е -4

# 183
emi ne mi izglejda mnogo studeno be newsm78
ti za montana li mi govori6?
4e nie sme v sofiq i ne mi izglejda 4ak tolko studeno newsm78 newsm78 newsm78
of neznam................

# 184
Добре сме, Вики.Ти се изгуби нещо.Иначе и тука грее слънце, ама май си е студено.Незнам за София, може пък да е по-топло при вас.

# 185
vikem  newsm51 снахата е мн добре   newsm03  сега с таткото са на село travel та аз малко да пооправя тук  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm71  food002 prostor clean clean и после да си почина  smile3524

а зетя как е  Mr. Green не сте писали от доста време  Hug

# 186
  • у дома
Ами не знам колко ви се струва студено,но ние вече излизахме за около час на разходка до попската...просот не издържам вече в къщи ...
Пак ви подсещам искате ли срещичка началото на март около почивните дни...че то не остана много време до тогава...по-скоро Вие в София кажете ще си идвате ли към провинцията...

# 187
ами нека Петя пусне анкета както  са направили в темите на другите градове  Hug

# 188
stani zeta e ok,raste i zapo4va da ne slu6a ta stavam #Crazy #Crazy #Crazy malko 6te po4ine6 a?blazeti
za sre6ta az neznam dali 6te si idvame no 6te napravq vsi4ko vazmojno no ne obe6tavam :oo
abe i az 6te izleza  s  malkiq sega kato go nahranq pak ako mi se vidi studeno 6te se priberem,to na men nai ve4e 6te mi e studeno Grinning Grinning Grinning
nie ve4e qdeme kuhnq i sme mnogo dovolni. Grinning Heart Eyes
aide do posle

# 189
Здравейте,на всички.Ние излизахме с Поли за 1час,ама си е студено cold,затова се прибрахме бъричко натопло вкъщи.Относно срещичка,а съм за.Само казвайте кога и къде. Peace Hug

# 190
i nie izlizahme za okolo 2 4asa i malko.bqhme se pripekli na slance no kato se skrie6e stava6e hladno.na men mi be6e malko hladno no na bebo se samnqvam 6toto mu bqh slojila dajdobrana otgore. Laughing

# 191
за срещичка през март небих отказала 90%съм там а и Петя знам ще си идва тогава така че да се   #Crazyвидим тогава  Peace

# 192
 Stop
privet ot mene Hug
kak ste v nedelq sutrin?
pri nas ima snqg-ujasssssssssssssssss
 Hug Nature Snowman Nature Snowman
i taka.ako znaete kak mi se smile3524 newsm46
nito kafe mi pomaga nito ni6to  food010 morning kaffeetrmker_2
idva mi da fight majleto 6toto vinagi si spinka do nekoe vrme Grinning
tova e za sega aide do posle

# 193
Хора, виждам, че се готвите за среща в началото на март! Ние обаче няма да можем да си дойдем... smile3516
Сигурно ще бъде чак края на май, защото тогава нашият вуйчо прави бал! dance

# 194
dnes opredeleno e mnogo pusto v temi4kata ni Sad

Общи условия

Активация на акаунт