Монтанското човече на разходка ходи вече

• 12 065
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Абе мами,някоя от вас слагала ли е 6-месечното си бебе в проходилка,защото аз го правя вече направо лети с нея.Малко е малък май,но нямам друг избор просто иска само да се носи а е доста тежичък като ми омръзне и хоп за 5-10мин.Но той много се кафи като го сложа
   и моята Доротея я сложих към 5.5 месеца 

а  я  кажете с какви гелчета (за облекчаване на болката при никненето на зъбите) сте мазали венците на бебчовците   newsm78

# 91
Аз сложих Поли в проходилка за първи път към 6месец.Но е стояла по 20минути,после почивчица и после по някое време пак я слагах.Дори карахме проходилката и на село като ходехме,но там трябва да се внимава,защото Поли каскадира 2 пъти и то на равно място #Crazy.Относно гелчетата за облекчаване на никненето на зъбките,аз купувам Дентинокс.Ползвала съм и Калгел,но на съм много доволна.
И аз съм на мнението,че в Монтана имаме нужда от заведение с истински детски кът,както си му е реда,та да могат дечицата да се забавляват.

# 92
  • Монтана
Мисля си че повечето само четат като мен без да пишат,трябва нещо интересно да се дискутира,да се предлага,обсъжда и т.н.Тук нещата се въртят само в един кръг без да има развитие.Влезте в другите градове и разберете за какво става на въпрос.Аз зададох въпрос и вероятно тема за разговор-но до момента няма развитие

# 93
Относно гелчетата и аз вземам КАЛГЕЛ

# 94
Относно проходилките и двамата на по 4 месеца.Някой може да ми каже ,че съм луда,но големия проходи на 10 ,а малкия на 9 месеца .Нито са им криви краката нито нищо,но аз ги гледам както чувствам най-добре.Всяка майка е най-добра за своите си деца  bouquet

# 95
Здравей те относно детските кътове и ас съм на мнение че трябва да се направи сладкарница или кафене(дори повече от една)с детски кът даже ще е много хубаво във всеки квартал да се направят детски площадки тук в Младост-2 има една но е малко оскъдна и поголемите деца вече я потрошиха.Доста е малка като площ и от поголемите помалките дечица не могат да си играят на спокойствие.Аз мажех Ради с ДЕНТИНОКС и КАЛГЕЛ,но от ДЕНТИНОКСА съм повече доволна.В проходилката го сложих към 5 месеца и нещо и не сме правили никаква  почивка.Относно темата наистина хем сме малко,хем нямаме достатъчно свободно време.

# 96
Дани малкия не се ли оправи вече като виждаш че нашите лекари не могат да разберат какво му е взимай детето и на София това е мое мнение но ти си знаеш най добре.

# 97
Здравей те относно детските кътове и ас съм на мнение че трябва да се направи сладкарница или кафене(дори повече от една)с детски кът даже ще е много хубаво във всеки квартал да се направят детски площадки тук в Младост-2 има една но е малко оскъдна и поголемите деца вече я потрошиха.Доста е малка като площ и от поголемите помалките дечица не могат да си играят на спокойствие.

това за детските пло6тадки е мн хубава идея за6тото тук в Пъстренците няма нито една ...  ooooh!   просто не ми се коментира пове4е ,4е по4вам да се нервя като си помисля .... Crossing Arms

# 98
Дани и ние от тази вечер сложихме Иванчо на проходилка за 10 минути като за 1-ви път и постепенно ще увеличаваме и така ....като сме на тази тема да благодаря на Петя за проходилката smile3525.А относно детските площатки ни е направо ужас в Плиските дето живеем е мн. оживено и фрашкано с коли децата играят на паркинг и трябва очите да ти шарят #Crazy или в някоя детска градина дето прескачаш огради и с количка е неможе да влезеш  та там  Wearyтрябва да се играят

# 99
 cryами за тротоарите какво ще кажете а... ако могат така да се нарекат ...как си бутате количките newsm78че на мен ми е много много трудно особенно Гробарска въпреки че ми е за  Peaceвтори път

# 100
с  1stroller   е невъзможно да се минава по тротоарите  ooooh! само по улицата бутам Crossing Arms то аман от коли  #2gunfire

# 101
  • у дома
Поли,аз специално ти видях въпроса,но като няма да имам първолак тази есен ,какво да отговоря?А и погледни на първа страница рожденните дати-няма нито едно детенце,което да е родено 2001г.Големият ми син е 2002г и ще бъде ученик догодина...
А иначе ние продължаваме да сме болни-и деца и аз и затова пиша по-рядко...На малкия даже вече му смениха втори антибиотик и вече и на мен ми писна от модерни лекарства,струващи сума ти пари,а не действащи.Добре поне,че имаме инхалатор та не ходим до болницата...

# 102
  • София , Монтана
За проходилката аз сложих Криси на шест месеца и половина.Не исках да я слагам по рано и без това като я сложих и една седмица по късно вече летеше след мен и не ме оставяше да ходя сама в другата стая.А иначе можеше и доста по рано да я сложа тя на 5 месеца проседя сама.А на 7 вече стоеше права а може и по рано да е било. newsm78 poliral етърва ми предните две години имаше по един първокласник ако мога да ти  бъда полезна  Flutter .И ако можеш напиши ми на Поли рожденната дата и година,да ви включа в другия списък.
Я сега нали всички се чудите какво да напишете.Аз искам да ви питам: Ако бяхте кмет на града ни какво бихте променили(не само относно децата)?А и какво би ви се искало да има в нашия град което го има в други градове,а в нашия го няма?
Аз ще изчакам с отговорите на въпросите ми , може да съвпаднат със вашите.А също и вие може да дадете теми за дискусия ,моите са под формата на въпроси.
А ето защо на Криси и е скучен детския кът в Монтана.Това е този до нас: http://pakostnici.com/
svetlaem къде се изгубиха Maatete и Небесна,зная че ти поддържаш връзка с тях.

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 01:07 от pеtia

# 103
  • Монтана
Паолин Красимир(Поли)-25.05.2001г
Смятам че града ни като цяло е много беден и от 50000 население вероятно сме 20000.Бих увеличила заплатите без да чакам парламента да го решава.Някакво задължение го бих направила иначе големи санкции ще сложа на работодателите.Във всеки квартал ще направя детски площатки за малки и големи.Озеленяването ни е много малко.Данъците бих ги намалила.Има още неща и те са доста за оправяна.Да кажем:нямаме никакъв пазар,паркинги,по центъра има още работа,уличното осветление и т.н

# 104
това за детските пло6тадки е мн хубава идея за6тото тук в Пъстренците няма нито една ...  ooooh!  

какви детски площадки, тука нема тротоар  hahaha  hahaha  hahaha е не е чак толкова смешно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт