Монтанското човече на разходка ходи вече

• 12 081
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Ако бях кмет,какво бих променила,обновила и т.н?
Ами бих построила във всеки квартал детска площадка,а не децата да си игрят на улицата,защото няма къде.Доста улици не са асфалтирани,а да не говорим за дупките по пътищата.Имаме нужда от откриване на нови работни места,и съответно заплатата да е адекватна на жизненият стандарт за цялата страна,а не някакви си 250лв.Имам предвид инвестиране в нови предприятия и фирми.Мога да кажа,че единствено Монтбат,и тук там някоя частна фирма дават добри заплати.Повече алей за велосипеди и колички,и някакъв ред да се въведе,то по тротоарите и алейте не може да се мине от паркирани коли.Да не говорим,че в коридорите на поликлиниката ни няма отопление.Докато чакаш с дете по 1час,ще замръзнеш.Да се завърши новато крило към болницата,което е започнато незнам вече кога newsm78.Имам и предложение,всеки блок да си почиства и озеленява пред входовете,което при нас не се получава,защото всеки си изхвърля за по-лесно боклуците през терасата,а камо ли да ги накараш да чистят  Close.Имам още идеи ,но ще ги запиша може би по-късно.
Вие сте наред Hug

# 106
  • у дома
Ами ,Петя,какво да ти кажа-Дени си е при мам и тати в София,нямам представа защо Небесна не пише и те бяха малко болни ,ноо вече са добре,не са си идвали на Монтана....А маатате от вчера има интернет,така че предполагам че ще си включи,стига де се ориентира че има нова тема,че забравих на скайпа да й кажа...
Иначе по въпросите-при добро желание кмета поне хубави детски площадки би могъл да направи-в Монтето е добре,но е много близо до водата и мен ме е страх за малкия ,че се изстралва като ракета и в Слънчевата е добре,но там пък е близо до големите,които карат силно ролери и мен пак ме е страх...По принцип на мен най-близо ми е попската ,ама за там нищо не се прави честно казано...И не искам и да коментирам,защото миналата година ходих на среща с кмета да го помоля ако може да се направи поне един пясъчник като хората в попската(за такива екстри като пързалки и люлки изобщо не мога да мечтая),че дечицата много ходят към царквата и ми е писнало лелките които я затварят да ни правят забележки и знаете ли какво ми отговори господин кмета-Е,ами то от малки е нужно да ги възпитавате от вяра...Оставям го без коментар,че не искам пак да се ядосвам...А вие мечтауете за небесни краставици кот намаляване на данъци и прочие...
Poliralвие в коя част на Монтана сте и къде си се ориентирала да запишеш Поли в първи клас?

# 107
  • Монтана
Аз живея в централната част на града-така наречения център около поликлиниката и полицията.Мойте предпочитания за у-ще са 3то и 4то,но татко му държи да е в 1во,понеже там ни е най-близо.Но все още не е записан никъде,а повечето деца са  записани.

# 108
  • у дома
Ами ние сигурно сме много близо-и аз съм в центъра,при млечния магазин и по принцип съм учителка по математика ,но си работя частно ...Иначе за тази учебна година мога да ти препоръчам супер начален учител,но е в шесто,имам наблюдения,защото децата които са ми идвали на уроци и ме е впечатлило че не просто знаят а са научени и да мислят ги е учила тя...Предай на мъжа ти ,че първо едно време е било,сега в момента не го препоръчвам,четвърто също е много зле,трето е добре,но там нямам наблюдения за началните и не мога да ти препоръчам...Ако искаш все пак име,нищо че от от шесто кажи и ще ти пиша на лични...Много се зарадвах,като прочетох ,че сте около нас,от момичетат които пишат нито едно не е в центъра-най близко ми е Милица със Светли(с нея сте се срещали) и Небесна (свекърва й е в нашия блок),но те пък са си в София...

# 109
И на фона на всичко сиво казано в последните две страници на 3-та ЦДГ (в която сме и ние)ще сменят дограмата и онзи ден в приемния ден на кмета (петък)няколко майки са ходели да му благодарят Hugе това е ....нещо по-розово за нашия град и за наще слънца Hug

# 110
И на фона на всичко сиво казано в последните две страници на 3-та ЦДГ (в която сме и ние)ще сменят дограмата и онзи ден в приемния ден на кмета (петък)няколко майки са ходели да му благодарят Hugе това е ....нещо по-розово за нашия град и за наще слънца Hug

Като стана въпрос за кмета, мога да ви разкажа една случка! Края на август бяхме на сватба в Монтана, седиме си на масата в Житомир и си говориме Drunkс приятели! Изведнъж се заслушвам, че певеца ужасно фалшиви, поглеждам да го видя и познайте - КМЕТА ПЕЕ smile3532
Повярвайте щях да падна от стола!

# 111
poliral, къде точно живееш, защото и аз живеех преди там в този район?Нашите са си още там, де.В Г-е образния блок с декоративните тухлички.
Ох, а за кмета...Какво да кажа?Доста неща бих променила.На първо място, улиците са под всякаква критика, просто ужасни.В попската градина наистина би било добре да има детски кът.Също така, винаги съм си мечтала за McDonald's.Много деца биха се радвали.МОЛ-а е много добра идея (ако изобщо е вярно).Мисля че този град има нужда и от кино, ама голямо и хубаво, защото 99 беше много зле.
А за боклука-  Shocked вярно ли го изхвърлят през терасата?Къде става това?При нас никога не е имало такива изцепки.За това също трябва да се вземат мерки! Naughty

# 112
Здравейте момичета. Вече имам интернет обаче с него и много проблеми. Главата ми е пламнала. Иначе сме добре.

# 113
Да, чудно ми е как така няма кино! Наскоро разбрах, че 99 вече не работи! А Макдоналдс няма ли да правят скоро, нали преди се говореше?  newsm78

# 114
Haze,как къде тук в Младост е страшно.Около блоковете е пълно с боклуци.Лятото аз и една съседка взехме,че разчистихме пред нашият си вход,че беше ужас,сложихме и кошче,което в момента липсва Shocked Close.Всички седят пред входа лятото ,но никой не ще да си изчисти боклуците,за да му е хубаво,а Поли точно там си и играе.Не мога да си помисля да я пусна да играе при какви ли не боклуци,пък в крайна сметка кофите за боклук са ни на 5 крачки от входа.Но явно е по-лесно да ги хвърлиш през терасата.Да не говоря,че лятото бяхме седнали на кафе с една приятелка отвън на Виенската сладкарница,и някой простак Twisted Evil,си изхвърли фаса от неугасена цигара в количката на Поли.Добре,че изгори само тапицерията,а на Поли и нямаше нищо,че щях да обърна целия блок,и да го  fight fight

# 115
  • Монтана
Nie sme na Car Boris3"50-ulicata predi policijta,zavisi ot kade idva6 de
Otnosno u4ili6teto s as sapruga mi vse ne sme na edno mnenie

# 116
A относно кмета той отдавна си мисли че може да пее hahaha предишнота си кампания пя на циганите в механата под М-тел ...Охридското езеро... newsm50

# 117
Имам едно предложение. Светли има кола с акумулатор, която купихме за 260 лева. Колата е използвана много малко (половин лято) и си е така нова. Продавам я за 120 лева защото ще заминаваме в чужбина и всъщност няма как да я взема с нас. Някоя от вас ако иска да я види няма проблем но нямам снимки. Цената също търпи коментар.

# 118
  • у дома
poliral,от општ мога да ти кажа да търсиш не училище,а добър начален учител-не ми се развиват теории-като гледам не си далеч от там където живея така че ако искаш ще се срещнем и ще ти ги развия....

# 119
 Rolling Eyes abe kade 6te se stroi MOL q kajete  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт