Монтанското човече на разходка ходи вече

• 12 083
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома
Където беше казармата...малко преди Кауфланд,,,ама май само се говори,не знам дали е вярно...

# 121
Първото което ще направя ако бях кмет е да подсигуря работа на майки с малки деца работно време от 8-17 часа и събота и неделя да се почива и когато трябва да излиза по болничен да е без проблем и подкрепям всички дадени мнения от вас.Относно боклуците наистина някои ги мързи да отидат до контейнера а ги хвърлят през терасата аз лично съм виждала вечер като пуша на терасата как го мятат.От цялата 12-ска мога да кажа че нашия вход е доста чист и се подържа както вътре така и от вън. Имаме хубави пейки, хубава градинка и лоза за сянка.
 И най важното не минават коли и спокойно могат да си играят децата.

# 122
Като стана въпрос за кмета, мога да ви разкажа една случка! Края на август бяхме на сватба в Монтана, седиме си на масата в Житомир и си говориме Drunkс приятели! Изведнъж се заслушвам, че певеца ужасно фалшиви, поглеждам да го видя и познайте - КМЕТА ПЕЕ smile3532
Повярвайте щях да падна от стола!

демек и това не прави като хората  Joy  hahaha  Joy  hahaha

# 123
Да, чудно ми е как така няма кино! Наскоро разбрах, че 99 вече не работи!

Да бе представи си, нали сме областен град, като го кажа някъде и ми се смеят. Простотия до шия, едно време баба и дядо са се сваляли в киното, а аз и мъжът ми никога не сме ходили заедно на кино. Не знам дали помниш ние едно време менкахме ту малка ту голяма зала за филми и концерти, дано поне малчо има късмет и докато порасне достатъчно за детски филмчета направят кино.  ooooh!

# 124
Леле, направо ме разбихте.В София съм чула, че си изхвърлят боклука през терасите, ама за Монтана...
poliral, че ние сме комшии, бе.Аз бях на #17, а 50 сигурно е някъде след химическото?МОЛ-а казват, че щял да бъде до казармата, да, а се говореше и за McDonald's, че ще е на мястото на Петлето, ама незнам.

# 125
McDonald's  няма ли да е  на мястото на 6ива6ката фирма сре6ту Баварията  newsm78

# 126
Имам едно предложение. Светли има кола с акумулатор, която купихме за 260 лева. Колата е използвана много малко (половин лято) и си е така нова. Продавам я за 120 лева защото ще заминаваме в чужбина и всъщност няма как да я взема с нас. Някоя от вас ако иска да я види няма проблем но нямам снимки. Цената също търпи коментар.

На нас ни е малко рано за такава кола, но ме заинтригува. Честно казано мъжът ми е голям спестовник и не знам дали ще мога да го предумам да купим такава на реалната цена, но ако наистина я даваш по-евтино ще го спазаря. Трябва обаче да я видим преди това, ако имаш някакъв начин да я снимаш или да ни я покажеш на живо???

# 127
McDonald's  няма ли да е  на мястото на 6ива6ката фирма сре6ту Баварията  newsm78
Напълно е възможно.

# 128
Здравейте на всички!За цял ден сте писали толкова неща,че докато ги изчета очите ми станаха на понички  Mr. Green Да ви се "похваля" нали слагам малкия в проходилка и днес нашия пипна камината направо изпаднах в ужас  #Crazy.Днес тъкмо ни свалиха абоката на едната ръка сега съм обинтовала другата,защото пипа всичко а и като му е свита ръчичката той стиска здраво и си притиска мазолчето от изгореното.Вече му мина ама рев ли беше чудо ли беше само аз си знам и така за нас.Мисля да пътувам за София тия дни,до детската клиника до Александровска болница за да разбера наистина какво му е на детето ми,то се е видяло че тука няма да го излекуват дано успеят в София,по-добре сме но не напълно-това за нас.А относно въпроса за кмет нещата са много дето има за оправяне-улици в ужасно състояние,детски площадки в ужасно състояние,тротоари да не говориме то даже нямаме такива,защото са се превърнали в паркинг  #Cussing out ,свободно разхождащи се кучета(умирам от страх като ги видя)хапало ме е куче и просто като видя някое или глутница сърцето ми слиза в петите #Crazy  #Crazy  #Crazy и още мнго други неща за които не се сещам сега но като се сетя ще пиша.

# 129
мама дани ние с моя син сме лежали много време в детската клиника към Александровска. Ако имаш нужа от съвет пиши ми. Ако искаш и да споделиш пак съм насреща. Много неща съм преживяла с моя син и може и да съм ти полезна с нещо.

# 130
  • Mонтана
хеи здравеите мили мами,и аз живея на цар борис Simple Smile)то4но срещу полицията.Та аз пиша не за това а да ви отклоня малко от темата за боклуците,кмета и несъвършенствата в нашия град,а за да ви попитам дали някоя от вас е посещавала спа студиото,,сатен,,моля да споделите за резултати,аз все се каня да ида да се поглезя,и то наи ве4е лицето 4е то ми е мн проблемно.

# 131
  • София , Монтана
Напълно е възможно.
Поне за там за сега не е възможно.Стария супермаркет ще го направят на Т-МАРКЕТ само този магазин го нямаше в Монтана.Според мен това са магазини в които продават боклуци.Всичко евтино което го има на пазара е събрано там.Като го отворят ще видите колко неизвестни фирми ще срещнете там.А за McDonald's не съм чувала да правят.Ама и там ще ви омръзне.Точно както беше с ОМV

# 132
хеи здравеите мили мами,и аз живея на цар борис Simple Smile)то4но срещу полицията.Та аз пиша не за това а да ви отклоня малко от темата за боклуците,кмета и несъвършенствата в нашия град,а за да ви попитам дали някоя от вас е посещавала спа студиото,,сатен,,моля да споделите за резултати,аз все се каня да ида да се поглезя,и то наи ве4е лицето 4е то ми е мн проблемно.
     само в ''Релакс'' съм ходила (за по4истване на лице),а за спа студиото все се каня и аз  Peace ама няма на кои да  оставя малката  Crossing Arms с 300 зора я оставям на таткото 1 път месе4но за да си по4истя лицето за 1 4ас  ooooh!  а я ти кажи каде си ходила и за какви процедури и доволна ли си  Peace

# 133
# 134
а тук някои ходил ли е  newsm78   http://www.v-bulgaria.info/montana/data/uslugi/krasota/domtanq/01.jpg   

а това в Монтана ли е  newsm78 май ще трябва да го пообиколя тоя град, че се излагам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт