Монтанското човече на разходка ходи вече

• 12 088
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • Монтана
Петя-защо и под нашите снимки не изпишеш имената ни,така ще знаем коя коя е?
Bega4ka-ти къде живееш,разкажи повече за себе си?

# 136
По темата, която сте почнали мога да говоря две седмици без да ходя да ям  Joy
Докато хората обаче си хвърлят боклуците през прозорците и трошат всичко сътворено за разнообразие е безсмислено някоя от нас да става кмет  hahaha
А иначе аз конкретно имам идейка за старото гробище, не знам него кой го глътна, но там можеше да стане чудесен детски парк барабар със некое барче за майките. Почти във всеки квартал могат да се намерят площи подходящи за детски кът, въпроса е обаче колко време ще просъществуват. Дианата също трябва да се оправи, по някаква програма започнаха реконструкция на крепостта, но ако няма постоянен приток на хора горе все ще се намери кой да я изрисува. А иначе тоя баир там е пълен с възможности, че сега само усойници могат да се въдят. Ще се огранича до тук за сега. Конкретните ми идеи може да са скучни, а и в момента са безсмислени  Rolling Eyes

# 137
Ами то старото гробище точно това ще бъде-парк.Само че не знам кога ще стане.

# 138

Като децата станат абитуриени  superuu

# 139

hahaha Joy

# 140
Здравейте, загубих се , но си търся работа в момента и нямам време да пиша, а и оправях малкия за ясла. От вчера сме ученици  Laughing вчера много плакахме въпреки, че беше за 1час, днес за 2часа, но не е плакал бил е добричък  smile3521  newsm44 за което много се радвам, е чао за сега , когато имам време ще се включвам.  Wink

# 141

Тъкмо ще ходят там да се друсат, то и сега за това си служи  Rolling Eyes
Сигурно ли е, че ще бъде парк, от няколко години (сигурно десет) какво ли не го правиха, паркове, църкви, заведения и пак си е същото бунище.

# 142
Някой знае ли до кога сме грипна епидемия че трябва да ходим на консултация ...отмененали е вече?

# 143
Здравейте и от мен.Петя,пиши и ти какво би направила ако си кмет на града.bissy,до колкото знам грипната епидемия е отменена,но ти  всеки пак звънни на регистрацията и питай дали вече се провеждат консултаций.
kdravata,успех в търсенето на нова работа Peace?А също и бързичко свикване на малкият ти сладур в яслата.Аз незнам моята Поли като е свикнала все да е с мен есента как ще свикне да ходи на ясла newsm78.
На мястото на старите гробища знам,че щяха да строят черква с парк.Но кога ли ще я построят Laughing newsm78.А на мястото на старият супер чух ,че щяло да се строи Мисю Бриколаж-не знам дали се пише точно така Joy

# 144
  • Монтана
Кой лапна старите гробища-ами Златиииии

# 145
а така petia изловихме ли те, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

newsm51  newsm38  newsm59   ura  baloni

да сте живи и здрави ти и любимите ти хора и много много щастие, защото щастливия човек си има всичко

# 146
Петя, честит рожден ден!!! newsm51 newsm59 bdbaloni baloni smile3525.Пожелавам ти здраве,щастие,късмет във всяко твое начинание,сбъднати мечти и много любов!
stelt77,много си наблюдатела newsm10 smile3506

# 147
Петя, честит рожден ден!!! newsm51 newsm59 bdbaloni baloni smile3525.Пожелавам ти здраве,щастие,късмет във всяко твое начинание,сбъднати мечти и много любов!

bdbaloni 

# 148
 baloni nbirthday Tada Честит празник  бъди жива здрава и все така усмихната и мила                                от сем.Иванови

# 149
Петя честит роден ден и от мен  cook. Желая ти много здраве, радост, щастие и много красиви моменти baloni bdbaloni birthday!

Общи условия

Активация на акаунт