Хипоспадия-операция или не???????

• 92 836
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Zdraveite,moeto mem4ence ima hipospafiq mojete li nqkoi da me naso4i kam nqkoq bolnica ili lekar,na 8 meseca i polovina e,mnogo se pritesnqvam za6toto ne znam kakvo me o4akva,znam 4e operaciqta e kozmeti4na no vse pak,blagodarq !

# 151
maceto_ok  темата е много подробна. Има точно описание на това какво ви очаква, как протича всичко, лекари от които майките са доволни, и къде да ги намериш.

# 152
Момичета,
главичката на пишата на нашето момче оголена ли е? Моя Йоан още от рождение е с оголена главичка на пишата.  newsm78 Когато го прегледа педиатъра каза, че пишата не била излязла цялата и след операцията ще се оправи  newsm78

Някой може ли да даде координати на доц. Такова?

# 153
MuJIuHka ще ти напиша телефоните на болницата, час се запазва на регистратурата. 02/403 49 10, и 02/403 41 01 в кабинета.

# 154
Не знам вашите момченца как са, но при моя тестисите са в две отделни торбички. Не са в една обща. В интернет всички снимки, които гледах бяха все в една торбичка. Толкова ми е притеснено ...  Cry Така и не мога да проумея, защо се е получило така, защо? Все си мисля, че аз съм направила нещо през бременността и за това детето ми сега е така. Винаги като се сетя за това и започвам да плача и да се натъжавам  Cry Cry

# 155
как ами то така трябва да бъде.нашите също са в отделни торбички.не плачи всичко ще се нареди мила и аз много плаках и се обвинявах,но мисля че не е вината в нас.просто така е трябвало да стане.важното че мъниците за живи и здрави .всичко ще се оправи Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 156
Не знам вашите момченца как са, но при моя тестисите са в две отделни торбички. Не са в една обща. В интернет всички снимки, които гледах бяха все в една торбичка. Толкова ми е притеснено ...  Cry Така и не мога да проумея, защо се е получило така, защо? Все си мисля, че аз съм направила нещо през бременността и за това детето ми сега е така. Винаги като се сетя за това и започвам да плача и да се натъжавам  Cry Cry
Ама недей така. Защо плачеш стресираш и себе си и бебето. Приеми си детето такова каквото е, няма нищо фатално в това, операцията е лека, понася с добре от децата. За какво се обвиняваш? Това не зависи от теб, има къде, къде по-тежки и наистина трагични неща. Успокой се, кърми си бебето, че така и кърмата ще ти спре, а тя е много полезна  и не мисли само позитивно. Няма никаква драма тук, моят син понесе леко и операцията и упойката и възстановяването.

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 12:50 от marychery

# 157
Аз си го приемам и си го обичка какъвто е. Просто се безпокоя за това, което следва. Зная че всичко ще е наред, но понякога ни прищраква  Tired Няма с кого да споделя поне малко да ми олекне. Мъжът ми учи и не искам да го безпокоя с моите притеснения.

# 158
MuJIuHka Hugнаслаждавай се на всеки един миг с бебечето, няма защо да се тревожиш излишно.

# 159
Zdraveite i ot men .Ina naz ni predstoi operacia v bolnica pirogov pri doktor Minov .Sled kato izchetoh vsichki publikacii po temata za hipospadia ne vidiah nikoi da go spomenava iskam da vi pomolia ako niakoi znae neshto za nego molia da mi pishe zashtoto se kolebaia dali da ne si platia za izbor na ekip pri doktor Momchilov.

# 160
Имам един въпрос към мамите на оперираните вече момченца.Забелязали ли сте когато получават така наречената физиологична ерекция, чурките им абсолютно прави ли са?Защото аз тази вечер много се притисних, и при двете операции в епикризите пиши, че са махани хорди за изправяне, но ми се вижда, че точно на главичката се криви на долу.При вас как е?Пак ли ще трябва да го изправят, ще полудея вече #Cussing out Twisted Evil #Cussing out

# 161
И аз имам въпроси- от какво зависи колко ще са операциите и обрязва ли си пишлето?

# 162
Операциите предварително никой не може да ти каже колко ще са докато не се започне, може и да е само една ако няма усложнения.Но при нас например трябваше да е една, а сега вече ще правим трета и не се знае какво ще стане пак.Нашата чурка до сега не беше обрязана, но следващия път смятаме да го направим по препоръка на лекарката, а и на мен не ми харесва естетически как изглежда така.

# 163
Операциите предварително никой не може да ти каже колко ще са докато не се започне, може и да е само една ако няма усложнения.Но при нас например трябваше да е една, а сега вече ще правим трета и не се знае какво ще стане пак.Нашата чурка до сега не беше обрязана, но следващия път смятаме да го направим по препоръка на лекарката, а и на мен не ми харесва естетически как изглежда така.
Кой прави операцията и в коя болница?
Замислям се дали вече не е време за първи преглед или е рано още  newsm78

# 164
Първата я прави доц.Кюркчиева, а втората д-р Такова и двете в Токуда.Преглед можете да си направите, но имате доста време още така че не е фатално и да поизчакате.Ние първия преглед го правихме когато беше на 20 дни, но така или иначе трябва да се изчака докато поотрасне за операция.

Общи условия

Активация на акаунт