Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 141
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
МНОГО ОТДАВНА НЕ СЪМ ВИ ПИСАЛА.НО РЕДОВНО/когато имам време/ви чета и виждам нови попълнения
НАтях пожелавам много минуси Laughing Laughing Laughing
А сега оа се похваля и аз-5 килца олекнах за 14 дена и сега newsm78мисля да повторя първата диета от понеделник И newsm03ще видя имам ли шанс да смъкна още 5 кг newsm53

МНОГО МИНУСЧЕТА НА ВСИЧКИ newsm51 smile3525 newsm51

# 136
  • Mediterraneo
На нисък старт съм. Заредих хладилника с кисело мляко и краставици за утре. В тази връзка- какво мляко хапвате в тези млечни дни? Аз си купих Верея 0.1%, дали е добре  newsm78

# 137
  • София
Здравейте и от мен!
Аз също си взимам верея0.1% , но като няма такова и с по-голям процент ям.
Приятна неделна вечер на всички страхотни момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!
Тази сутрин аз сервирам кафето

Пожелавам ви приятна и успешна седмица!

# 139
  • при моите деца .....
Добро утро!
От днес и аз в редиците с І диета.
Може и да не я направя цялата, но поне 10 дни, защото покрай рожденния ден на дъщеря ми, не бяха трапези, не беше хапване.... (важното е, че си влизам в най-тесните дрешки, който си купих, като свалих). Цел - за 8-ми март 59 кг.
Относно млекото - аз закусвам 1/2 активия, защото ми е вкусна, а иначе някакво 2 % (на баба бяло).
Лек и успешен ден!

# 140
  • при моите деца .....
Седемдневния режим е на доц. Байкова от списание Всичко за жената.
Тя също казва млякото да е до 2 %.
В статията за храненето по празниците, тя съветва да се правят разтоварващи дни, в които да се хапват плодове или плодове и зеленчуци. В разтоварващите дни може да се приема кисело и прясно мляко."Важно е да се приемат и поне литър и половина течности на ден (вода, кафе, чай).
По този начин дори да качим 1 кг. от свръхконсумацията на празника, още на следващия ден ще го свалим без проблем"
Значи кафето не е прегрешение, пийвайте спокойно!

# 141
  • Mediterraneo
Ето ме вече и мен във вашите редици. Закусих с 1 чаша айрян  Sick Ако знаете как не обичам кисело мляко... Ама какво да се прави. Приготвих една огромна купа таратор за днес.

# 142
Добро утро и от мен Hug
Лиде мерси за кафето Hug
Прекрасен ден на всички   bouquet

# 143
  • София
Тарталета , b_ivanova  Hug успех  Peace
Аз днес нещо не съм съгласна с кантара, но той е тъп и упорит - мери ме с 1 кг отгоре/ а този път в събота и неделя бях много стриктна/ , но това може би се дължи на мц и задържане на вода. Затова мисля да се меря чак в другия понеделник , ако издържа дотогава без да се премеря Joy Аз се надявах днес да съм си върху показанията на линийката , а то излиза че трябва да я бутам нагоре, но няма да стане ще я стигна тези дни. ooooh!
Днес ми е въглехидратен ден и на закуска ми беше зле на стомаха та в 8 ч заедно с ябълката изядох едното варено картофче предвидено за обяд и сега ми е по-добре. Иначе съм предвидила ябълки и варени картофи с кисели краставички  за деня.
 Hug на всички страхотни момичета!

# 144
Ей ме на и мен;)

Тъкмо се чудех как да започна от петък,но сега като ви попрочетох и май ще си започна от днес,макар че ми е първи ден от мц и ми е мъгляво едно  Rolling Eyes

Лиде,споко от това е...аз винаги съм +2кг,макар че днес на катара бях само 78.8 въпреки мц и мисля да използвам момента и да продължа!

Тарталета, е как ще я караш така....млякото е основна храна,а щом не ти харесва е кофти...важното е и да си спокойна като си на диета,а не да ти се  Sick всеки път!

Аз ям пълномаслено мляко,защото обезмасленото е  Sick ,а тук процентно няма!

Наоколо съм  Crazy

ПП Лиде, много хубава рокличка на аватара  Mr. Green

# 145
  • Mediterraneo
Кала, и аз не знам  Confused Ама до момента вече почти съм изпила едното кисело мляко на айрян. Ще се скъсам от пишкане  Joy

# 146
  • София
Kaлa   Hug радвам се да те видя! А рокличката на аватара е вдъхновена от рокличките в началото на темата    bouquet  и тъкмо ме стимулира да се стремя към такава рокличка Joy

# 147
  • here, there, everywhere
Аз събота и неделя си хапвах здраво и то не по режима. После се мразех, но това не ми попречи да си хапвам. Дано волята ми да надделее, че положението е  Cry

# 148
  • София
TedyV   Hug в никакъв случай не се отказвай , в началото винаги е трудно, щом  си хапнала доста извън режима започни днес от първия ден пак и се опитай да бъдеш режимна. По добре леко видоизменена отколкото напълно провалена диета . От собствен горчив опит ти казвам - след многобройни провалени диети в момента имам да свалям повече килограми отколкото преди тях . Но тук вината си е само моя - отказвайки се от дадена диета си наваксвах всичко свалено че и отгоре с ядене като за световно. Затова те съветвам , не се отказвай а продължавай - вярвам че волята ти да отслабнеш в един момент ще надделее над желанието за храна.  newsm10
А ние затова сме се събрали тук , за да се подкрепяме, така че никак во отказване - ще успеем да преборим сланинките и ще си купиме за лятото например това:
или или
Ето ти една мотивация , а ако е недостатъчна виж на първа страничка на темата за какви ефирни роклички се бориме  newsm44 и ще се мотивираш , сигурна съм! newsm10

# 149
Уоу, БРАВО ЛИДЕЕЕЕ  Peace Само така  Mr. Green

Тъкмо щах да пиша как май няма да успея днес,защото започва да ме боли корема и ще си хапна нещичко,обаче си промених мнението ooooh!, така или иначе ако се наям,не че ми мина де  Whistling ,но съм по-спокойна  Blush Blush Blush

ТедиВ, първото е правило е да си спокоен следейки,която и да е диета - да се наспиваш поне 8 часа, да хапваш без да гладуваш и да се наслаждаваш на хапването,каквото и да е то....е не всеки път ти се яде това,което трябва да ядеш,но пък режима е разнообразен и ако не днес,то след 2 дни ще го хапнеш  Peace
Когато прегрешаваш не се МРАЗИ....а просто го приеми и си кажи,че следващият път ще устоиш на изкушението  Peace
Просто в дадени моменти е по-трудно да се спазва всичко, а и аз продължавам да твърдя,че когато е студено е по-трудно ...поне при мен е така!Но с първите топли дни на пролетта започвам да се чувствам дебела,та дори и когато бях 65кг,така че дерзай...обичай се и не се отказвай  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт