Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 137
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Скорпи, сега се загледах в лентичката ти. Свалила си над 13 кг. За колко време го постигна и по какъв начин? Интересно ми е да разбера, защото аз искам да сваля точно толкова- около 13 кг.

# 121
  • here, there, everywhere
Моля за съвет за въглехидратните дни.Ако реша да хапна картофи или ориз в какво  количество да е за да не се освиня? Много ми са слаби ангелите и като видя такива нещо.... хммммммм... нали ме разбирате

# 122

Здравейте Прекрасни,
как сте днес?
Аз се чувствам чудесно. Супер енергична,
мисля че защото реших да разделя
 тренировката на две - 30мин сутрин и 45 вечер!

TedyV, доколкото аз знам /от посещенията при доц.Байкова/,
поне при този първи, т.нар. Отключващ режим, няма ограничения в количеството, но все пак е добре да не се прекалява.
Спомням си, че ми разказваше за най-големия си успех - мъж свалил 120кг.
Тя спомена, че в началото той изяждал по 2кг. салата на сядане!

Лек ден и успех

# 123
  • София
TedyV , количеството и на белтъчини, и на въглехидрати ми е по една нормална порция.
Една  нормална  чиния леща или  малка плитка чиния картофи, или ориз....Аз се храня навън, защото ходя на работа. Не меря грамажи. Точно затова харесвам тази диета ,че не се измерва количеството храна. Хапвам на око, но без да преяждам.

pijo 82 , да поставиш началото е много трудно, но се свиква. Първоначално се хранех отделно от семейството. Поносимо е, те проявиха разбиране. После свикнах и не ми прави впечатление кой какво яде. Аз хапвам с мисълта да не съм гладна. Настройвам се ,че другите храни не са полезни за мен , че  ако удържа фронта ще се харесвам повече и т.н.
Всичко е до психика.А като гледам резултата, който постигнах, още повече  се зареждам с търпение и воля. Flutter  Не си поставяй близка цел като време. Имай търпение.
Възприемай храната като нещо, от което се нуждаеш, за да си бодра и да не ти стърже стомаха.
Другото, което мога да те посъветвам е, когато си приготвяш храната да се научиш да й се любуваш. Например един единствен домат - нарежи го на розичка , украси го с магданоз ....
Разбираш ли? Доставяй си удоволствие. Не го прави изтезание. Wink Hug

Успех!    bouquet

# 124
  • here, there, everywhere
Лещата е добра идея, благодаря. Не се бях сетила.

# 125
  • София
Лещата е добра идея, благодаря. Не се бях сетила.

Peace

Въглехидрати : леща, боб, грах, ориз, картофи, спагети, макарони, жито, царевица.

Белтъчини: сирене, кашкавал, яйца, месо,  ядките (растителни белтъчини).

# 126
StaM    bouquet Hug Heart Eyes толкова хубаво си го казала - действително трябва тази диета да не е изтезание! Е, понякога си е човешко да ти се доиска това онова и не е престъпление да си опиташ, стига да успяваш да се ограничиш с опитване де, което на доста от нас виждам е най-трудната част  Joy Joy Joy Ама като си имаме компанийка и някой край теб макар и виртуално да ти дръпне едно "конско" или да те успокои или даже и виртуална прегръдка и целувка да ти изпрати ..... абе друго си е ! Затова и се държи тука страхотната дружина, затова и аз не мога да се откъсна от другата темичка на дневничето. Действително всичко е психика както казва StaM .
Тарталета дано не те разочаровам ама цяла година ги боря тия кила - ама защото си имах доста периоди "свободни" от режим  Mr. Green - в смисъл, че лятото и по Нова година ....  ooooh! ooooh! ooooh! сещаш се нали  Crazy Правила съм японската - ама там си е глад, правих малко Скарсдейл, правих страхотната - но си мисля че доста ми помагаше лунуването - над 20 пъти. В началото свалях повече кг, но защото и стартирах от повече, после имаше периоди на застой, после пък свалях см пък си стоях същите кг - ей такива ми ти работи...... Ако имаш и други въпроси - питай, отговарям винаги - поне ако мога да помогна на други да не правят същите грешки като мен  Peace
Мацки, преди малко разбрах че ще пътуваме събота и неделя на гости  ooooh! айде пак изпитание за моята нежна воля и яка обвивка  Joy Joy Joy

# 127
  • при моите деца .....
Здравейте, 
Ето го обещатния
"Седемдневен режим за след празниците"
І ден  - 8, 10, 16 ч. - плодове, а в 12 и в 19 ч. - зеленчуци. Плодовете могат да се приемат сурови, варени, печени или като фрешове, а зеленчуците на салата, супа, манджа, задушени, печени. Количествата са по желание! Ако изпитвате глад между храненията можете да хапнете филийка пълнозърнест хляб с лютеница, със зеленчук или с 3-4 броя маслини.
ІІ ден - 8, 10, 12, 16, 19 - кисело мляко - масленост до 2 % и общо количество за деня - 1,5 кг. Ако изпитвате глад между храненията можете да хапнете филийка Бонус, зеленчук или плод.
ІІІ ден - 8, 10, 12, 16, 19 - зеленчуци. Зеленчуците трябва да са с високо водно съдържание, без картофи, бобови и зърнени храни. Ако изпитвате глад между храненията можете да хапнете филийка пълнозърнест хляб или плод.
ІV ден - 8, 10, 12, 16, 19 - по 1 яйце със зеленчуци. Яйцата могат да са варени, приготвени на миш-маш и т.н. Могат да бъдат заменени с извара и зеленчуци.
V ден - 8, 10, 12, 16 ч. - картофи, овкусени със зеленчуци. Може на салата, супа, задушени или печени. В 19 ч. - зеленчуци с високо водно съдържание с малко млечен продукт за овкусяване.
VІ ден - 8, 10, 12, 16, 19 ч. - печено месо или риба (или белтъчна храна) със зеленчуци.
VІІ ден - 8, 10, 12, 16, 19 ч. - плодове с чай - плодовете да са един вид за целия ден без банани, грозде или пъпеш. Плодовете могат да се приемат сурови, варени, печени или като фрешове! Ако изпитвате глад между храненията можете да хапнете филийка пълнозърнест хляб или пълнозърнеста бисквита.

Важно е по време на този режим да приемате по 2 - 2,5 л. течности на ден (вода, чай, кафе) и да се разхождате поне 40 мин. дневно.

# 128
  • София
Scorpi  Heart Eyes

b_ivanova , много благодаря за режима.     bouquet   Много е хубав! 7 дни хич не е много. Колко се сваля приблизително ?

А този режим пак ли е на Байкова?

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 17:03 от StaM

# 129

Добро утро, Милички Simple Smile)

Днес още със събуждането - на кантара /понеже вчера забравих/,
и.... О, Чудо!
 -2,3кг от последното теглене на 01.02. или общо -4,7кг от началото на диетата на 11.01!!!
Толкова съм доволна, че ще си направя свободния ден днес с най-голямо удоволствие и без никакво притеснение!!!
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лек ден и успех!!

# 130
Добро утро и от мен  wavey

Nicolette бравоооо smile3501 smile3501
 b_ivanova благодаря за режимчето newsm51
Хубав ден на всички  love001

# 131
  • Mediterraneo
Днес и утре ми се падат свободни дни между два режима  Laughing Гледам да не се оливам, че 1 месец труд да не отиде по дяволите  Naughty От понеделник застъпвам при вас, утре отивам да си набавя омразните кисели млека за първия и третия ден  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 18:25 от Тарталета

# 132
  • София
Здравейте , милички! Днес чак сега успявам да вляза да пиша. Преди малко се прибрах от обиколки из магазините с дъщерята. Всъщност пазарувах за нея, за мен по-натам - като сваля още .
Nicolette Hug страхотен резултат! smile3501
Аз днес умишлено не съм се мерила , и се надявам и утре да издържа на изкушението на кантарчето  Joy Joy решила съм следващо мерене чак в понеделник. newsm78
b_ivanova   Hug мерси за режима доста добър и ударен ми се струва, определено ще го направя и него! Heart Eyes
Малинка-Къпинка   ,  Hug благодаря ти за отговора , постиженията са ти направо страхотни, Успех и за оставощите килограми! newsm10
Тарталета  Hug аз за утре съм предвидила да си направя салата от спанак с кисело мляко за деня, същото може да се направи и със зелена салата или да си направиш таратол ако обичаш повече отколкото кисело мляко. Peace
margooo   Hug мерси за кафенцето  Heart Eyes
TedyV   Hug аз съм си варила примерно по 3 средно големи картофа на ядене, но не всеки път съм ги изяждала всичките Peace
StaM , Scorpi , Кафеин , pijo 82 , Кала  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 22:14 от lideto70

# 133
О.К. дами а я ми кажете,и трите диети ли подред трябва да се спазятили която си избера.
Аз май съм доста неориентирана newsm78
а и предврително ви благодаря за помощта  bouquet

# 134
  • София
Margiella , за най-добър резултат трябва да се направят трите последователно , но аз в момента правя за втори път /всъщност трети , но първия път не я направих докрай/ първия режим.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт