Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 134
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • при моите деца .....
Здравейте,
днес обещавам на обяд да си взема списанието и ще напиша 7-дневното меню.
А иначе вчера - недиетичен ден!
Днес малко ми действа депресиращо мрачното време, многото работа, проблемите....., та чакам нещо хубаво да ми се случи.
От понеделник - започвам І диета и вече е време, като я свърша да се престраша и за ІІ и ІІІ.
Пожелавам ви много минуси и само положително емоции! Hug Hug Hug Hug

# 106
  • София
Добро утро и за тонус, заповядайте едно силно италианско кафе:

Да ви кажа , че в момента се храня пак по часовете от режима, но не ям едно и също на обяд и на вечеря. Пак спазвам храненето, но разнообразявам. Ще видя от понеденик Музата какво ще ми подскаже. Laughing

Тук съм. Наоколо съм. Wink Ще пиша пак.

Heart Eyes

# 107
  • София
Здравейте , Страхотни момичета!
Днес отчитем след полууспешне лунна еднодневка минус 1/2 кг , така че линийката ми е вече почти вярна/ до понеделник по мое мнение трябва да съм с малко пред нея Joy Joy newsm78/
Вчера издъних лунната, защото вечерта бяхме на гости, но пък иначе менюто ми беше по Страхотната диета - белтъчен ден/точно такъв ми се падаше/ и чашка винце
Днес съм се заредила с кисело мляко и ябълки .
StaMHug много хубаво кафенцето , мерси! Heart Eyes
Приятен ден на всички! newsm51

# 108
  • Mediterraneo
Мили мои, явно ще имам нужда от помощ. Понеже темите са много, а въпросите ми изникват своевременно, ще се обръщам към вас, защото не мога постоянно да ровя и чета  Crazy

Да ви кажа , че в момента се храня пак по часовете от режима, но не ям едно и също на обяд и на вечеря.

Сега това изказване на Стам провокира в мен въпрос- когато имаме белтъчен ден, означава ли това, че на обяд  и вечеря храненето е едно и също?

# 109
  • here, there, everywhere
Ха ха. Хей, Lideto70, нещо с много малки буквички си написала винцето. Извинявай, просто се смях защото ми стана много забавно.
Сега обаче съвсем сериозно- дали 1 чашка вино преди сън ще попречи на отслабването? На мен това много ми помага за добрия сън.

# 110
  • София
Лидето и мен развесели с дребния шрифт.  Grinning

Момичета аз си пия вино, предимно бяло. Някъде бях чела ,че разгражда мазнините. А и при хора с висок холестерол ,се препоръчва по чаша червено вино. Според мен / а и е видно по моя успех от минус 12 кг/ , ако не се прекалява, не пречи по чашка вино вечер. Peace  Sunglasses

Да не говорим ,че има и диети с бяло вино... Crazy Wink

Тарталета , питай без притеснение - ние отговаряме. Hug

Обяд и вечеря - ядеш едно и също.Ако си обядвала пилешко + домати ,това ще вечеряш. Peace

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 10:22 от StaM

# 111
  • Mediterraneo
Уф, а аз такова разнообразно меню си приготвих  Crazy

# 112
  • София
"Бялото вино традиционно присъства в многобройни лечения и процедури за намаляването на теглото. Още през 20-те години на 19 век лекарят Йохан Шрот разработва наречената на неговото име Шрот-терапия. Основите на това интензивно лечение с отслабващ и пречистващ организма ефект са диетичен хранителен план, изключващ готварска сол, мазнини и белтъчини и редуване на “течностни” (сухо бяло вино и вода) и “сухи” дни. Към диетата са прибавени стимулиращи силното изпотяване маски за тяло, в комбинация с които виното е в състояние чудесно да разгърне своето пречистващо действие и повлиява положително на кръвното налягане, нивото на мазнини (холестерин и триглицериди) и пикочна киселина."

http://www.vinoto.com/display.php?show_article=46&open_article=198

И....:

"Изводите от горепосочените факти са, че:
- принципно диетата е полезна за нашето здраве и дълголетие;
- присъствието на вино не само, че е допустимо, но е и желателно;
- няма значение какво ще е то – бяло или червено. Всяко едно от тях е полезно за различни аспекти на диетата.
"
 Wine Glass  Консумирайте умерено! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 10:35 от StaM

# 113
  • София
Аз всъщност и друг път съм си пийвала вечер по чашка вино, дори и без да съм на гости Joy И все пак имам резултат може и малък да е , но този път нямам бързи срокове - предпочитам да свалям килограми бавно но сигурно/бях си поставила 2-3 кг на месец , а този месец даже съм се преизпълнила нормата  newsm78 , така че явно вината не ми пречи Joy
StaM , сайта за виното е много интересен  Hug   bouquet
А относно диетата с бяло вино аз бях чувала за една , в която единия ден май само бяло вино се позволяваше и все съм се чудила - без да подложиш нещо цял ден вино newsm78 А вчера моята работа беше същата - цял ден лунна и после 1 чашка вино - като бутилка ме зашемети Joy

# 114
  • София
Мдааа, ще те зашемети, как няма...  Laughing Цял ден глад и накрая хоп...винце.

Ами доколкото знам, диетата с вино беше и с кашкавал... Приятелка на майка ми я беше прилагала и се смеехме, че ходела зашеметена и весела по цял ден. Joy

Няма да я прилагам Drunk smile3517 , не е за мен. Аз съм голяма фенка на виното/само тази напитка употребявам, по принцип/, но все пак...Лошото е, че съм почитателка и  на различните видове сирена към него, а те са твърде калорични.

# 115
  • София
Мдааа, ще те зашемети, как няма...  Laughing Цял ден глад и накрая хоп...винце.

Ами доколкото знам, диетата с вино беше и с кашкавал... Приятелка на майка ми я беше прилагала и се смеехме, че ходела зашеметена и весела по цял ден. Joy

Няма да я прилагам Drunk smile3517 , не е за мен. Аз съм голяма фенка на виното/само тази напитка употребявам, по принцип/, но все пак...Лошото е, че съм почитателка и  на различните видове сирена към него, а те са твърде калорични.
Grinning И аз така , но гледам напоследък да си хапвам само най-обикновенно сирене/поне ми се струва по-малко калорично newsm78

# 116
  • here, there, everywhere
Искам да попитам във въглехидратните дни ако реша да хапна овесени ядки какви количества е добре да спазвам? То нали знаете- човек знае и 2 и 200. А никак не ми се иска да си върна бутнатото килце. Предварително благодаря за отговорите.

# 117
  • София
Овесени ядки не консумирам и не мога да ти дам отговор.

Аз за обяд хапнах риба със салата от  краставица, обаче нещо ми стърже стомаха... Crazy
Хммм, как ли ще издържа поне 3 часа, нямам идея... newsm78

# 118
здравейте,аз съм 3тиден на диетаи имам проблем със спазването.През деня съм стриктна,но вечер #Cussing out.Много обичам да готвя и всяка вечер има вкусотийки за мъжо и като седне той на масата аз си сипвам червено винце и замезвам с него по малко.нЕ УСТОЯВАМ НА ИСКУшЕНИЕТО,НЯКОЙ ДА ЯДЕ ОКОЛО МЕМ Embarassed

# 119
  • София
lideto70 Ще ти отговоря тук защото първите 7-8 кг свалих с тази диета

Ето и как постигнах - 21 кг за 4 месеца и 2 седмици от които имам около 3 седмици неспазване на диети.

1. Страхотна диета първа част: 4 седмици - резултат -7кг.
2. Спазване на разделно хранене: 1 седмица - резултат -2кг.
3. 90 дневна диета: 3 седмици - резултат -3кг.
4. Чай и плодове: 3 седмици - резултат -6кг.
5. Коледно-новогодишно освинване: 2 седмици - резултат +3кг.
6. Чай и плодове: 1 седмица - резултат -4 кг.
7. Отново освинване: 1 седмица - резултат +3 кг.
8. Чай и плодове: 2 седмици - резултат -5 кг.

В момента лунувам 3 ден нищо не съм свалила, защото преди да почна се наяодох като прасе на вечеря, пих и много вода и качих за 1 вечер почти 3 кг, които за 2 дни на чай и вода махнах.
Нещо тия дни не издържам, ще се мъча  още една седмица на плодове после ще се захраня и мисля да почна пак Страхотната диета, че ми писна да гладувам, много се изнервям.
 Спазвах Страхотната 1 част и през май месец миналата година и за около 1 месец бях свалила пак 7-8 кг, но на морето ги качих за 2 седмици ядене на корем. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт