Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 125
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, Страхотни !
И аз днес съм луничка и ще се възползвам от баката с чая на Скорпи , ако разреши  Hug
И си признавам без бой, че линийката ми е заблуждаваща . вчелра бях 78,5 и реших че докато се регистрира промяната ще стана наитина 78 , да ама не днес съм с 200 гр нагоре така че съм по-близо до 79  Mr. Green но се надявам тия дни да догоня показанията Joy
СкорпиHug много вкусно това капучино, но няма да казваш при луничките че сме пили капучино да не ни се карат Joy Joy
TedyV   Hug  браво за резултата и обиколките ще тръгнат надоло не се притеснявай!  newsm10
Моето детенце е даже още по-голямо. За съжаление и майка му е голяма /на ширина/ Embarassed
За това сме тук- за да се окуражаваме и подкрепяме взаимно.
Някой стигал ли е до 3тата диетка? Нейната цел каква е- още отслабване или задържане на постигнатото?

Аз имам едно детенце на 12 години и едно на 3 годинки . Нямам оправдание, че не свалих кг по-рано. Laughing

А моите деца са на 15 и 10 год така че пре мен съвсем пък няма извинение вече 15 год дето си ходя дебела! Sick
Лек и успешен ден на всички! Hug Heart Eyes Hug Утре съм си пак на линия тук.

# 91
  • София
Добро утро. Grinning

Закусих с една "Снежанка" и сега се чудя, след като приключих и 3-тата диета, какво да правя.... newsm78  Дали да продължа днес на мляко и краставица/тиквички или просто да спазвам РХ. Ако е 2-рото , май не съм за тази тема...Ама тук ми харесва, при вас. Hug Heart Eyes

Scorpi, мерси за капучиното и барво за волятаи съответно за минуса!  bouquet

TedyV ,браво и на теб за минуса! Спортуваш ли?  Лятото не съм си мерила обиколките, но със сигурност свалях кг. А сега откакто спортувам намалявам обиколките , а килограмите по - малко...

b_ivanova, чакам 7-дневното меню. Wink  eat

Nicolette ,lideto70,  успех с лунуването. Simple Smile

Успех на всички! Heart Eyes

# 92
здравейте!трети ден съм на диета но не смея да се премеря. ама си е друго някой да те подкрепя!а може ли вместо кис. мляко и плод да ям активия смюсли или подобно?УСПЕХ на всички! newsm22

# 93
  • here, there, everywhere
Не спортувам. За съжаление нямам време, но почти всеки ден ходя пеша на работа /разбирай около 40 мин./. Ставам по-рано и дерзая. Само ако много ме мързи взимам автобус.
Знам, че ходенето пеша е една от най-хубавите гимнастики, защото включва всички мускулни групи.

# 94
Ето ме и мен  Rolling Eyes

Аз като оздарвея ще дойда пак  Rolling Eyes болна не ми се мисли за диета  Blush

Браво за минусите  newsm44  smile3501 newsm51

Ще ви чета обещавам  newsm10

Доскоро;)

# 95
  • София
Kaлa, бързо да оздравяваш!  bouquet

TedyV , да ,ходенето пеша върши работа. Peace

monnnn, Активиа съм изключила от менюто си много отдавна. Има подсладители и не ми се струва много диетично.

# 96
  • София
Kaлa ,  Hug Heart Eyes бързо оздравявай, мила, наистина като е болен чеовек не е много удачно диета
TedyV ,  Hug и аз спортувам като теб смо ходене пеша до работата 20 мин сутрин и толкова следобяд , но ако мъж ми има възможност да ме метне с колата никак не се дърпам Joy
monnnn  Hug колкото по-рядко се мериш толкова по-забележим е резултата, но аз не устисквам и ден без да се премеря , че понякога и няколко пъти на ден Mr. Green но тогава резултата е почти незабележим и има вероятност да ме демотивира. Успех! Peace
StaM ,  Hug дори и да си на РХ пак си идвай при нас, все пак нали сме си Страхотната компания!

# 97

Пак съм тук. Днес нещо хич не ми се работи...
monnnn, и аз се отказах от Активиата - има доста захар вътре.
Понякога, във въглехидратните дни хапвам някакво кисело мляко с мюслито на Д-р Йоткер! Страхотно го обичам!
Колкото до меренето - аз го правя веднъж в седмицата.
Дори съм си определила ден - петък сутрин, веднага след ставане и тоалетна.

Лек ден и успехи

П.П. Забравих да попитам. Някоя от вас ходила ли е на акваспининг? Много ми се иска да пробвам, но искам първо да чуя малко отзиви...

# 98
stam,ако не е тайна колко свали след 3те диети?Аз вчера иадържах на мляко днес още не съм решила какво е ям

# 99
  • София
pijo 82 , тук има страхотни рецепти дадени от нашите страхотни момичета - може да ти дадат идея!
http://strahotna.blog.bg/
ако ти иска потребител и парола ето ги:
потребител: strahotna
парола:  strahotna
Има доста вкусни диетични нещица.

# 100
  • София
stam,ако не е тайна колко свали след 3те диети?...
.......

Общо 12 кг. като правех паузи. А в паузите на РХ. Peace

......
StaM ,  Hug дори и да си на РХ пак си идвай при нас, все пак нали сме си Страхотната компания!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 101
# 102
Здравейте страхотни!
Виждам, че се е заформила дискусийка за спорта. TedyV, ходенето пеша е най-полезното нещо, което и аз мога да се сетя. Хубаво е обаче да намериш време специално за това и да правиш нещо като бързо ходене с поддържане на определен пулс при който се изгаря най-много. Жестоко упражнение е това - искат се здрави стави и време  Simple Smile.  Аз между другото живея в близаст до Южния парк и ако някоя от вас е наблизо и има желание можем да си направим компания и да "трамбоваме" заедно там - дори и само през почивните дни да е.
Nicolette , акваспинингът е голям кеф както всичко във вода обаче след подобни занимания аз се скапвам зловещо и много ми се отваря апетита. Тренировката според мен трябва да те зарежда, а не да те съсипва. При теб може и да е обратно - опитай. Имаше преди във Спартак, за сега не знам къде - може би вече на много места има.

Да ви кажа, ако нямате време и желание за спортуване има едно много добро средство, пък и супер евтино - скачане на въже. Купувате си едно въженце и сутрин преди плодчето и млекцето раздрусвате прекрасните телеса  Laughing. В началото е малко смешно, но е полезно и забавно. 10 мин. всеки ден ще даде много добър резултат след известно време.

b_ivanova , и аз искам новата диета  Praynig

StaM , не знам колко още искаш да свалиш, но ако ти се продължава хвърли едно око на режимите на Ипократис. Доста са сходни с нашите, но не са разделни и са по-хипокалорични. Аз мисля да се пробвам след като изкарам всичките на Байкова. Само давам предложения. Той препоръчва Активия, но и аз не внасям у дома подобни химии - с малко промени неговите режими стават, според мен  Peace

Хайде успешен ден от мен за сега  Hug

# 103
  • here, there, everywhere
Идеята със скачането на въженце е добра по принцип. Аз се бях запалила с тази идея и си купих едно въженце от МЕТРО. Обаче много бързо се изморявам. След 2-3 минутки спирам доста задъхана. Другият проблем е, че трябва доста местенце, за да не се закача въжето.

# 104
  • София
caffeine, благодаря за насоката. Както винаги , даваш чудесни съвети!  Hug
Прочетох Ипократис и наистина не е лош режима.  Ще мисля. Thinking

А иначе , искам да сваля още около 5 кг /сега съм 61кг/. Всъщност, вляза ли в 5-ците ще се поуспокоя. Laughing

Хайде на чая или млякото  - на всеки според деня  Wink

или       

Общи условия

Активация на акаунт