Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 116
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Scorpi, мила, как ще издържиш 1 плодове, 1 вода и 1 пак плодове? Ти ще се съсипеш. Аз не бих могла. Желая ти успех! Peace
не бой се не е страшно - щом 5 дни съм издържала само на плодове  Laughing което е нищо - виж в темата на плодуващите за какво става въпрос  Shocked те направо са ми събрали очите  Crazy

# 76
Аз днес хапнах момичета  Blush и гладна, и болна някакси не става  Confused

# 77
Добър ден и от мен.
Виждам, че много сте обсъждали храненията и часовете. Не, че е нещо ново но да кажа и моето мнение. В тази диета е важно да се хапва 5 пъти на ден в определените часове - това е принципа, който топи мазнините. Ей така просто да повторя, и за себе си, и за другите  bowuu
StaM  Hug - В закуската е истината - и в сутрешната, и в следобедната.
Scorpi , ти си герой мила. Аз съм плодувала 3 поредни дни веднъж в живота си и щях да откача. Това освен воля, изисква и силна психика, защото мен поне там ме удари най-силно този експеримент  Simple Smile. Стискам ти палци.
Лиденцето, браво мила. 4.5кг. за месеца е повече от перфектен резултат. Оше няколко месеца така и ще сложим твоя снимка в готината рокличка в началото на лятната ни тема   bouquet. Дерзай, Лиде - успеха идва при търпеливите!!!  Heart Eyes
b_ivanova, драго ми е да те видя сред нас  Hug

На всички новодошли - успех и много приятни минути в нашата компания  Hug

Аз съм в средата на петата си седмица. Все още поправям щетите от свинския си уикенд, но усещам че така добре съм завъртяла метаболизма си след един месец стриктно хапване по часове, че дори и тази седмица ще имам минусче. Веднага щом го видя ще го обявя  Simple Smile

Хайде милички, ще работя и после пак ще ви пиша.
Приятен ден  Heart Eyes

# 78
caffeine стискай мила, стискаааааай квот можеш - палци, колеги  Wink дано да има файдъ  Crazy Crazy Crazy

# 79
Здравейте отличнички! HugС радост искам да ви съобщя че от вчера и аз съм на диетка!  chefма като ви гледам всичките сте с бебенца  ylinfant и поне имате причина да сте пълни ми аз като голямото ми дете е на 8год. от какво и защо??????????? newsm22Дано този път успея защото не ми е първият!  newsm39

# 80
  • here, there, everywhere
Моето детенце е даже още по-голямо. За съжаление и майка му е голяма /на ширина/ Embarassed
За това сме тук- за да се окуражаваме и подкрепяме взаимно.
Някой стигал ли е до 3тата диетка? Нейната цел каква е- още отслабване или задържане на постигнатото?

# 81
обаче трябва да ви попитам диетите една след друга ли се правят или всяка е за себе си?А в дните в които има кисело мляко и плод или зел. през целият ден ли трябва да се яде само плод или само зел. или напр. може в 10ч плод а в 12ч зел?[img

# 82
Мисля, че диетите се правят една след друга. Идеята е, че организмът след 2 седмици спазване на една диета се адаптира и за това е нужно промяна на режима.

# 83
  Ох, да ви се оплача...
 тука колегите ме изкушиха с торта и аз.... хапнах 1/2 парченце, да и върви новата кола на  колежката!

Добре дошли на всички нови подкрепления!

Момичета,
Диетите са на д-р Байкова и по принцип се  правят една след друга, но аз
повторих първата - правих я 28 дни.
TedyV, права си! Това е идеята на смяната - организма свиква.
monnnn, добре е с каквото започнеш - плод/зеленчук, на такова да караш цял ден. А най-добре да е един вид плод - само портокали, мандарини, ябълки, киви!

Лек и успешен ден!

# 84
искам да споделя какво научих от тази диета. Правих я лятото за около два месеца. Научих се да пия много течности. Веднага си личи по кожата на лицето ми.
Научих се да вечерям рано, вечер не ме боли стомаха от преяждане.
Научих се да усещам вкуса на храната.
Научих се или по-скоро отвикнах да ям солети. СтаМ и Кала само размахваха пръсти и ме увещаваха да не ги ям. Е вече не ги ям.
Ям много плодове и пия само не газирани напитки.

# 85
  • София
Моето детенце е даже още по-голямо. За съжаление и майка му е голяма /на ширина/ Embarassed
За това сме тук- за да се окуражаваме и подкрепяме взаимно.
Някой стигал ли е до 3тата диетка? Нейната цел каква е- още отслабване или задържане на постигнатото?

Аз имам едно детенце на 12 години и едно на 3 годинки . Нямам оправдание, че не свалих кг по-рано. Laughing

Относно 3-тата диета ,направих я минала седмица и от нея свалих 2 кг.

обаче трябва да ви попитам диетите една след друга ли се правят или всяка е за себе си?А в дните в които има кисело мляко и плод или зел. през целият ден ли трябва да се яде само плод или само зел. или напр. може в 10ч плод а в 12ч зел?[img

Диетите мисля ,че не е задължително да се правят една след друга. Според мен това са няколко диети, давани на различни хора ,побликувани от тях в Нет-а.
В млечните дни избираш или плод, или зеленчук ,един и същ за целия ден. Peace

ani_4ka , аз също научих тези неща и съм много доволна от себе си.

Приятна , страхотна вечер ,мили момичета!

# 86
Къде изчезнахте момичета?
Аз съм -700гр. Обаче на обиколки не съм мръднала, което е лошо. Дано и сантиметрите да започнат да намаляват.

# 87
  • при моите деца .....
Здравейте,
и днес не успях да се включа първа!
Вчера успешно се преборих с изкушенията! (с изкл. на една хапка топла питка - но много малка)
Но сутринта в 6 направих 80 коремни преси , а после и 1 и 1/2 час танци!
Броя го успешен ден!
А относно плодове с чай и мед (на др Емилова лечебния глад) съм го правила 2 пъти с по 11 дни плодуване и 10 захранване. Но преди да започна страхотната диета реших да се пробвам на 31.10. и страшно ми падна кръвното, от 17 ч бях в леглото, но инат, не хапнах, казах си трябва поне един ден да устоя (аз го спазвам стриктно и не пия кафе, но може би и при толкова малко храна ми идва голяма дозата на хормона - на хормоналнозаместителна терапия съм).
Та вече избирам диети, при които се хапва!
Аз съм правила само първата.
Часовете е важно да се спазват, защото според др Байкова, в тези часове в стомаха се отделят смилателни ензими - за да не говоря на изуст ще си потърся едно списание с нейна статия, а имаше и предложение за 7-дневна диета и ще я напиша.
Успешен ден! Hug Hug Hug

# 88
Тука сме тукаааа ... ама лично аз подготвям баката с чая, че днес ще лунувам  Crazy
Браво TedyV и аз днес отчетох -0.700 - ама защото вчера карах само на ябълки според плана за спешни ситуации, който си съставих  Laughing
Мацки, ай по едно капучинценце от мен  Sunglasses

и да е усмихнат целия ви ден!!!!

# 89

Добро утро и от мен,
TedyV, Scorpi, браво за минусчетата!

И аз днес реших да съм на лунната!
Приготвила съм си тук сумати неща за пиене, пък да видим докъде ще я докарам!

Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт