Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 068
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
pijo 82 , добре дошла   welcome вместо само на мляко се включи  в Страхотната диета - в първия етап преобладава мляко и плодове, но има и други храни, които са необходими на организма, а ефект има - вече се убедих!  newsm10

# 61
  • София
 Мила pijo 82 , имаш предвид, че започваш 1-вата от 3-те предложени тук диети ли?

Добре дошла   welcome  при нас и УСПЕХ!  newsm10

# 62
Пижо, успех с диета 1;)Не е препоръчително да пропускаш папкания  Crazy

# 63
Ехоооо страОтни  Heart Eyes
Вчера много ме мори нета и си мислех, че проблемът е у мен - оказа се обаче, че повредата не е у нашиот тАлАвизор  Crazy Laughing
От днес мацки съм обявила абсолютна атака на фронта - днес плодове, утре лунувам, след това пак плодове - и чак след това си продължавам страхотната и ако пак не мръдна на никъде ... както казах в друга темичка ще се местя у готварския  Mr. Green Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 12:33 от Scorpi

# 64

Здравейте и от мен,
Момичета, извинявам се за глупавия и не на място въпрос,
обаче, как се поставят картинки в съобщенията?
Търсих, търсих и не открих информация.

Благодаря ви предварително.

Лек и успешен ден

П.С. Успях да намеря информация!

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 12:25 от Nicolette

# 65
Успях! Успях! (Поне така си мисля)

Ето едно диетично десертче от мен!

# 66
  • София
 Nicolette  Hug мерсиииии, мммм много вкусно изглежда!  Grinning

Scorpi, мила, как ще издържиш 1 плодове, 1 вода и 1 пак плодове? Ти ще се съсипеш. Аз не бих могла. Желая ти успех! Peace

# 67
  • София
Nicolette Hug мерси за десерта - точно навреме за обяд - днес това ми е менюто само че с портокал и то поотделно но този е просто невероятен  Heart Eyes

# 68
МЕРСИ за посрещането.ще се опитам да започна първата диета,сега се заредих с мляко и активия за днес. smile3508

# 69
да попитам като белтъчни храни какво поемате?И има ли проблем да не ям толкоз често.Аз преди обяд не мога да сложа нишо в остата ,карам на кафета.

# 70
  • here, there, everywhere
По принцип при диетите е хубаво да се спазват всички хранения. Диетолог ми е казвал, че е хубаво закуската да е до половин час след ставане. Това помага за засилването на метаболизма, което в нашия случай е много важно.

# 71
  • София
Според мен е задължително да се спазват часовете. Не толкова количеството , колкото часовете.
А белтъчини са яйцата, сиренето, месото , кашкавал...

Когато не закусвах/бях най-пълна / , не можех да отслабна и се питах защо.... Wink

# 72
  • София
Според мен е задължително да се спазват часовете. Не толкова количеството , колкото часовете.
А белтъчини са яйцата, сиренето, месото , кашкавал...

Когато не закусвах/бях най-пълна / , не можех да отслабна и се питах защо.... Wink
И аз мисля така , но ми се случва да пропусна 8 и направо да карам на 10 ч. , но когато имам възможност спазвам часовете.

# 73
о.к мерси,започвам да закусвам.Докато храня детето,ше похапвам активия.

# 74
  • София
 Peace

Момичета , аз не винаги успявам да хапвам в 8,00 ч , но следващите часове спазвам стриктно. Чувствах се длъжна да уточня. Laughing

Тези часове са дадени  с цел, да не чувстваме глад.

Общи условия

Активация на акаунт