НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 912
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Ааа, ясно. Нали тоzи уикенд беше немският Фашинг (карнавал), та zатова така реших.

# 106
Писна мииииииии........................

За пореден път се удивлявам и съответно нервирам от простотията.
Явно на някой ИДИОТ му пречи моята кола. Явно той си е купил мясото където аз паркирам и е решил да ме изкара извън нерви. То не бяха яйца, счупено огледало, надраскани брони.

За пореден път ми е надраскан предният капак от край до край ама зверски..... #Cussing out. В понеделник я изкарах от сервиза с боядисан преден капак. Направо вече не искам да карам нова кола. Еми не можах да й се нарадвам откакто съм я взела........... Close

И какво сега аз ще се предам ......... и ще престана да спирам там.

# 107
Гери кофти работа откъдето и да го погледнеш. За съжаление ако не се откажеш, явно ще бъдеш постоянно в сервиз Sad А нямаш ли подозрения, кой е?

# 108
 ooooh!

отвратително е. Удивлявам ви се на търпението. Сега паркирай другаде и просто ще видиш кой ще паркира на досегашното ти място. Може би дори е съсед, с когото се поздравявате сутрин.

# 109
Всъщност има и друг начин. Мъжа ми е достатъчно луд и  аз още не съм му казала че отива при майка си за няколко дни. Не искам да го ядосвам излишно в този момент.

Ще я паркирам отново там нарочно и няма да спим няколко нощи. Да видим тогава кой-кого.!!!!!!!!! #Cussing out Twisted Evil

# 110
и ние сме минали през това - 3 от гумите на джипката бяха нарязани. и иде реч за тия всесезонните, дето са майка си и баща си. самоче ние знаем кой е идиотът. филков не реагира на момента, но доколкото го познавам, тежката му рка ще се стовари в момента, в който няй-малко е очаквана. може и след 10 одини да е, но ще стане. много ми е злопаметен, милият.  вече мина година  Wink

# 111
Благодаря на всички ви за вниманието. Докато бях в болницата ви четях от телефона си. Беше много приятно.
Добре съм. Възпалението е отшумяло и то как не като съм била на двойна доза АБ от недоглеждане.
Както и да е. Чувствам се добре у дома. Децата бяха доста стресирани/всеки по собствен начин/ и сега вниманието ми е насочено там. Ванко не се отделя от мен, а Гошко ми беше сърдит като се прибрах и не ме поглеждаше няколко часа. 
Детските градини - ние нямаме никакъв шанс мисля.Нашия татко на 4-ти се бори със системата за записване. В градината, която искахме /ЦДГ/ сме 112 подред. А резервната е ОДЗ и макар с по-малък пореден номер молбата ни няма да бъде удовлетворена. Проучвам частните в района, даже май си харесах една.
Гошко се напишква сега. От много баби и дядовци нещо се обърка детето и имаме фалове. Не можем да преборим една хлема вече цял месец. Смятаме да го отпишем от яслата.
Деситка, ми то не останало.
Олгарита, Севи е много сладка на аватара. Ще намериш нещо интересно и в Свиленград само да да стане по-топло времето.
Диди, снощи се посмях и аз.
Никики, сигурна съм, че ще вземеш най-доброто решение.
Сердика, доста ме стресна във вида на Том.
Еххо, имаш ли и други снимки с костюма?
Доминика, ЧРД на теб! Да си здрава и щастлива!
Канеста, Тити вече са здрави децата нали?
Ааа, Гери, това е гадно, много гадно.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 11:24 от =^._.^=

# 112
Били, вярвам, че при вас скоро всичко ще е както преди и децата ще разберат.  Hug

gerygirl, много неприятно наистина, но и аз не смятам, че трябва да отстъпваш. Иначе и на нас ни драскат колите, и по моята кола вече се появиха плахи драскотини, мислех си, че може аз да съм ги причинила, но няма как и това се случи точно след едно измиване на колата, явно причинителят се дразни не само от това, че колата е нова, а че е и чиста, смятам, че на такава злоба са склонни по-скоро възрастни, отколкото деца! Само да добавя, че имаме гараж.

nikiki, аз също смятам, че трябва да направиш необходимото, защото неизвестността е най-страшна! Стискам палци! Иначе Юлиана също много говори и отдавна прави изречения, аз също се чудя на думичките, които знае и използва и то на място, често хитрува, шегува се. Но имаме едно приятелче с 3 месеца по-голямо от нас и казва само "мама" и "тате", т.е. наистина децата са различни, колкото и банално да звучи.

exxo, много си свежа на снимката!
diddi, сладка случка! Simple Smile

Идеи за миенето на косата - купете някакво ново шампоанче и пробвайте  с него, може да проявят интерес. Ние пък с миенето на зъбите напоследък нещо не успяваме качествено и то не защото не иска, а защото иска само сама да си ги мие, а не може добре навсякъде да бръкне и изтърка, но на мен не дава.

Днес ходихме на профилактичен преглед, Юлиана тежи вече 11,800, висока е 90 см. Биха ни ваксина Хепатит А - първи прием, вторият ще е юли. Трябва да занеса и малко ако за изследване, чудя се как ще стане като не използваме гърне!?
Педиатърката продължава да ни препоръчва имунният ADLiquid For Kids, но Юлиана не иска да го приема, а на сила не искам, аз купих и за нас, но също не го пием.

# 113
Сиси много финни мадами сте вие.

Аз като ви кажа нашите мерки ще ни помислите за момче - 16 кг. 99 см. Това е - ще си търсим високииии мъже.  Laughing

# 114
Момичета, че тя Кити не проговори рано. Вече прави изречения, но доста смешни. И копира и то много. Мъчи се да използва и по-сложни думи, но излизат от устати доста смешни. Р не казва. В казва рядко.  
Били, радва се ,че си добре вече.
Гери, това е много гадно. Стискам палци да хванете виновника.
Никики, на теб вече съм ти казала да не шяшкаш. Добре си е детето. И аз съм говорила доста бързо като малка. И съм казвала само първата сричка на думите. как са ме разбирали не знам.
Диди, и аз се посмях.
Клара, кити слуша всички освен мен. При мен са истерии, ревове, не ми казва какво иска, а се тръшка. Вчера явно на яслата са я карали да направи нещо, защото едната сестра ми каза, да сложа нещата в ред, че се опитва да се налага и не иска да слуша. Ама аз не мога.
За къпането - Кити плачеше много като и миехме косата. Но на Павликени са я заиграли и вече не плаче. Влизаме в банята с куклата, мием първо нейната глава и после на Кити. И тя не плаче вече. Но се къпе с баща си. С мен не иска.
Сиси, аз го купих з аКити този сироп, пи го, но ефект нямаше.

# 115
добро утро! то май вече е за добър ден, ама ние с моята поспалана станахме чак към 11  Crazy вечер не мога да я сложа в леглото преди полунощ. как и да я сложа, като тя следобед прави сън от поне 3 часа и после не се уморява достатъчно. мен този режим ме устройва идеално, защото много работа отмятам в обедната пауза, ама се притеснявам за нея, че ляга толкова късно.
вчера така се ядосах на една тетка. внучето й е първа група в момента, ама те решили пак да си го запишат на 4-ти, за всеки случай  Shocked аз й обяснявам, че то автоматично ще си отиде или във втора група, или ще остане в първа, ама не. кой ти хваща вяра. и седели цялата фамилия да го записват. и какво се получава- взима една бройка от вече заетите места и 1 бройка от бъдещите първа група. и няма да ме е яд за друго, но ето цяла година баба му си го гледа, че много се боледувало в детската градина, но не си пускат и мястото. само си търсят кой да им издаде бележки, за да не ходи. а има деца, които си нямат нито баби, нито има кой да ги гледа и си остават извън градината.  Twisted Evil
били, добре дошла  Hug сега ще наваксаш с момчетата, сигурно много си им липсвала.
косата и при нас мием с рев. купих нов шампоан с една принцеса на него, но пак не иска.
сиси, какъв е този контролен преглед? всички ли трябва да правим такъв? аз си мислех, че след 2 г. не се нужни вече.

# 116
Юка, педиатърката ни каза, че вече през 6 м. ще се виждаме, разбира се, ако не се налага и сега чак юли ще ходим, тогава ще бие и втория прием за Хепатит А (за единия днес платихме 60 лв.), на вас били ли са ви?. Обади се на вашата, ако искаш, ние всеки път се разбираме за следващия и ми обяснява какво следва. А за изследванията тези, които ходят на ясла са правили такива, ние не сме и затова ще ги правим сега (само ако ще носим).
gerygirl, няма й нищо на Василенка, а и тя е и по-височка!  Hug
buba_katinka, момичетата може би бъркат Кити с Кейти на Юка, спомням си, че тя беше първата бърборана, не че има значение, но нали са със сходни имена. А за сиропа и аз не знам..

# 117
Сиси, точно тези момичета, не я бъркат. Laughing Тя и Кити рано проговори - казваше рано думички, но вярно Кейти доста по-рано започна изреченията. Няма значение. Всяко дете си е индивидуално.

# 118
Дааа, всъщност и аз след като го написах се сетих, че е така, права си. Simple Smile

# 119
  • Димитровград
Здравейте от нас!
Едито скоро ще се излекува,но още много кашля.Засега ще си я задържа вкъщи,че не ми се дават през седмица АБ.
Никики-ако има вариант да се изчака,аз бих отложила всичко за по-късен период,когато детето ще разбира и няма да се налага тази процедура да се прави под упойка.Мое мнение обаче. PeaceИмам позната,на детенце правиха ЕГ,не мисля,че помогна за поставяне на диагноза,още повече се объркаха и лекарите и родителите,и си продължиха напред без да задълбават в подробности,според мен детето си е наред.При мен везните накланят към отрицателен отговор,защото от това,което ти пишеш,разбирам,че е имала главоболие без други симптоми на нещо.Едита също е хиперактивна,не спира на едно място за една секунда,обаче спи като пън после.До скоро не говореше,а сега говори много и знае много думи.Ти питала ли си някога Криста дали я боли нещо?Защото аз питах Еди и сега като страда от липса на внимание  ми казва:"Мамо,боли нещо."И друго.Ние сме случай,който има нужда от наблюдение при невролог поради тежко раждане и усложнения.Питала съм 3-ма невролози и ми казаха,че преди детето да навърши 3 годинки,няма смисъл от преглед,трябва невролога да е детски и наистина да има голям проблем.Сега го копирам да е с малки букви,че много дълго стана,но при всички положения ти пожелавам успех каквото и да решиш!
Били-добре завърнала се! Hug
Геригърл-и Еди е със същите "размери" Laughing.
Сисии,нашия док не подкрепя ваксини,освен тези в календара.Аз исках да слагаме една против пневмония и той ме разубеди.А за хепатит А дори не знаех,че има.

Общи условия

Активация на акаунт