НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 907
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
За наблюдателността - и аз да добавя. Ния тъкмо беше проговорила. Майка ми с количката и още няколко майки вървят към детската кухня наобяд. По едно време Ния започнала - пана, пана (падна). Майка ми се поогледала и не видяла нищо да е паднало, така че игнорирала Ния. Детето обаче продължило да казва "пана,пана". Като стигнали до кухнята, след известно време видели, че едно от децата в другите колички е без обувка. Ния я е видяла като е паднала и е казало детето, но никой не му е обърнал внимание. Така и не помня намериха ли обувката или не, но помня че оттогава Ния като каже нещо такова, всички проверяваме какво точно е паднало, защото не лъже детето Simple Smile

# 136
  • Пловдив
Привет!
Били, добре се завърнала:)
Гери, много гадно е това с колата, но като си помисля, че преди Нова година и на нашата 27-годишна шкода и измъкнаха страничните огледала и едната лайсна на покрива - нямам думи
майче, така ли ми се струва или момнетът за пътуване наближава

Аз пък снощи сънувах някакъв странен сън - , че на росен предните долни два зъба били извадени и си имал нови - едва наболи, много белички и той само ми показва двата зъба. А знам, че зъбите на сън са нещо гадно, така и четох  newsm78 та ми е нещо джоглаво настроението днес;
иначе свърших днес добра работа, прибрах детето от ясла в най - голямото задръстване с такси и сегаме чака готвенето
лелята в яслата онзи ден сподели, че росен сякаш започнал повече да говори за една събота и неделя и като че е така - ня му спира устата за сек, а песните са от песен в песен и то с думи Joy

# 137
наближава. да. само дето не мога да започна с подготовката. имам една бележка върху микровелето и там драскам някакъв списък. за сега сме купили лекарствата, включително и за височинна болест и за полет в 5-местен самолет, за който сме предупредени, че трябва сериозно да се подготвим. имаме вече и подходящи връхни дрехи, последната седмица всехме и обувки /филков се тръша за туристически и трябва да ви кажа, че се шашнах от цените в стената. дори в най-смелите си предстви не бях и помисляла, че тоя тип обувки са толков скъпи  Rolling Eyes/,  в понеделник или вторник, не помня кога се бяхме разбрали с филков, ще ходим на ваксини. и от там нататък остава трупането на багжа. а като се има предвид, че там ще хванем Т от 0 градуса, та до 40, то ще трябва да помъкнем наистина много багаж. не ми се мисли само бельото какво количество ще е  Tired та тъй. имам още 1 текст и ако не ме затрупат с още поръчки, както се случва от средата на декември, то в края на другата седмица ще започна да се организирам и да стягам денковете. лошото е, че освен нашия багаж ще трябва да изнеса буквално цялата къща заради децата. нали 1 месец ще откарат при баба и дядо, та ще пренасяме включително ДВД-то и детските филмчета  Rolling Eyes абе мани -  не ми се мисли и не ми се и почва  ooooh!

# 138
Майче кога тръгвате? За 5-местните самолетчета с които ще летите, наистина си е преживяване. Както ми разказваха моите приятели, пилотът вижда нещо и както сте си наклонени на дясното крило и хоп е люшва на другото крило за да видите по-добре. Сподели какви хапчета сте взели за тази цел, че аз изобщо не съм в час. Никога не ми е ставало лошо по самолети. Както обаче се оказа при пътуването ни за Антарктида минаваме през протока Дрейк, който се води най-бурното море в света. Срещат се 2-та океана и било кошмара на моряците. Та ме чака и мен един як екшън и трябва да се подготвя предварително. Днес ми дадоха оферти и за нощуване в палатка сред ледовете, което мисля да пропусна. Виж каякинга няма да го пропусна. Ще трябва обаче тази пролет да направя един рафтинг, че хората препоръчват да си се качвал преди това на подобен съд.
Козметика за лице все забравям да споделя, че си купих на Диор и кремът за лице за който говорех и съм много доволна. Най-хубавото е, че не ми омазнява толкова лицето както хидратиращия на Ести Лаудер, който ползвах преди. Това беше за Pollia, защото май тя се чудеше нещо. Взех си също от по силната серия само серумът за лице, който нанасям на мимическите бръчки преди основния крем. Много съм доволна.
Сердика ние на 29 заминаваме за Италия, така че ако ще даваш поръчки имай го предвид. Понеже все пак ме в ски курорт и не знам какъв точно ще бъде шопингът, ако аз не успея ще помоля някоя от колежките, които пътуват постоянно да купи.
Ох, от октомври пак ще ме емнат и мен да пътувам, а хич не ми се ще....Засега още удържам фронта, защото ме пази кодексът на труда, ама Ния като стане на 3 и край на рая....Е поне една от страните ще бъде Италия та може да не е чак толкова зле.
Започнах да ходя на фитнес 4-5 пъти седмично и да ви кажа чувствам се страхотно. Не се претоварвам много. Всеки ден по малко уреди, аз си знам кое и как и всеки ден по 50 мин пътека. С умерено темпо, но с постоянен пулс, което е най-доброто за горене на мазнини. Просто както нещо се бях скапала тотално ми дойдоха сили и настроение. Добре, че имам фитнес във сградата.

# 139
Аз се завърнах, доста работа имаме тия дни, днес украсявахме мола тук, и не мога да гледам вече, а "муши" ме довършва , бавно и сигурно!! hahaha hahaha
desytka
Цитат
Ема изпитва отскоро някакъв страх от водата тоест къпането и по специално като се мие косата,при вас нещата със страховете как са има ли ги и в какво състояние - педито каза че е нормално все още и много да се говори както и да променим нещо при къпането
Тя и Криста беше така, понеже два пъти се подхлъзна и се нагълта с вода, то при нея няма полужение да си седне и да не мърда, тя ми скачаше в коритото Tired,  ...но за месец й мина...сега е по зле, всяка вечер едно и също"къпи" всеки път когато минем покрай банята, а после не иска да излиза и все с рев и тръшкане го правим!! Tired Peace.....а за косата - не ми дава, тя и да я сресвам, да я пипам по главата - не  дава! Tired
exxo страхотен аватар си имаш!!!Ти да не си ми колежка по професия? hahaha
kanestaДа, невролога е детски, той ми предложида й направим ЕЕГ, не беше чувал за симптомите ни Shocked Rolling Eyes, а и настоява да го направим без упойка, вярно чудим се как ще стане....и нищо не можем да измислим ..за сега обаче.Аз чакам да почивам и ще отида да я погледна тая клиника към която той иска да го направим, ще потърся и ще се консултирам и със спец. работещи там, да чуя и те какво ще кажат - до 18-ти има време Wink.
Elspet да детски невролог д-р Щилиянов, казват, че е най-добрия за Варна...препраща ни в клиника"Европа", където апаратурата им била на доста добро ниво и той самия НЕ ИСКА ДА Й СЕ СЛАГА УПОЙКА!! newsm78
Усещам, че си наясно и гледам на съвета ти доста сериозно, за това повтарям, че първо ще отида до клиниката и ще разпитам и после ако е необходимо ще действам! Peace
Благодаря на всички, че ме подкрепихте и дано найстина  Elspet да се окаже права, само да опира до това, че аз имам нужда от почивка и дано успея  някой ден да си я "взема"!!  Wink 
 А темата за ЕЕГ, не ми се иска да я коментирам вече, че станах банална и непоносима(сигурно), има време, ще пиша когато разбера или не нещо конкретно, че и на мен ми писна вече от тъпите ми догатки  Sick#Crazy!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Ку ку  Simple Smile
Чета ви най-редовно, но не остава време да пиша, пък и няма какво ново да споделя.

Били, добре завърнала се  Hug От сега нататък само здраве и щастливи мигове ти желая!

майче, как ми се пътува надалече и на мен ... Няма ли да се намери едно местенце за мен в някой ваш куфар  Rolling Eyes Обещавам да не ви тежа много  Mr. Green

симка, и аз къпя много трудно на Ади косата. Положението е точно както при вас. Аз обаче установих, че когато не гледа нагоре, а точно обратното - много наведена надолу, не и влиза вода в очите и в нослето, ами се стича от челото право надолу във ваната. Така и страха е по-малък, защото не вижда подвижния душ и струята вода и не се шашка.

Ади също винаги забелязва, когато нещо е паднало и веднага сигнализира. Досега често ни е помагала така да не си изгубим вещите  Laughing

Ами лека вечер от мен   bouquet

# 141
Аз само да се отчета, че се прибрахме, след като моя милост снощи се разболя за финал  Laughing  Беше много приятно да изкараме три дни само тримата и по цял ден да си намираме забавления. Сега отново към ежедневието, а ми се иска да си удуша детегледачката в понеделник, че тя ще изкарва всичкото това прекрасно време с Нана  Twisted Evil

Ще чета и ще се включа утре с адекватни писания по темите.

Лека нощ   bouquet

# 142
Успешна седмица на всички!

# 143
=^._.^=, благодаря и на теб. Добре, че свърши миналата седмица - по-каръшка седмица не съм имала от години. За капак от вчера Кари е с гнойна ангина и съответно антибиотик.Толкова се радвах, че я закрепих и от месеци не е имала тежки заболявания (освен малко сополи). Така че за 2-3 дена съм вкъщи, после баща й ще я гледа, че ме викат на работа.
Желая на всички една по-добра от миналата седмица (и май най-вече на себе си)!

# 144
Благодаря.
И на вас пожелава спорна седмица.
При нас нищо ново. Кити има малко сополи, дано с тях да си остане.

# 145
  • София
=^._.^= - много  мило начало на седмицата Simple Smile
Дано за всички ни е хубава наистина и здрава и дано и малко по-топла Simple Smile

# 146
ооо, БУБУ! Как си се маскирала само!!! Joy

# 147
  • София
Ииии фана ме Simple Smile
като примерен фен на faith no more се представям Simple Smile))

# 148
  • Карлово
Спорна седмица и от мен!

# 149
И аз се зачудих, кой се крие зад Angel_Dust ама вече не се обаждам, че какъвто съм заплес може пак да съм проспала нещо и да ми се смеете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт