НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 907
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
ЧРД на Илия! Да ви е жив и здрав!   bouquet

kanesta , благодаря за линка! Благодаря и на Били за голямата услуга, която ми прави   bouquet

Яна доста се занимава с боичките и не е тръгвала да пие от мръсната вода (за сега  Twisted Evil ). Купих и малки гипсови фигурки и боички и за тях и голямо производство на зелени или розови котки и мишки  кипи. От долу слагам една голяма покривка за еднократна употреба (от найлоновите) и една престилка и я оставям да маже на воля.
Шаблоните изобщо не ги харесва, Ако ги искаш, Тити, ще ти ги дам  Wink

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 22:23 от *MILADY*

# 196
  • София
Благодаря от името на Илия! Той много се радва на честитките. Днес няма да има парти, защото е работен ден, ще го отложим за края на седмицата. Затова пък днес преди училище Илия получи нова тротинетка, плюс наколенници, налакътници и накитници  Mr. Green. Получи и рамка за най-хубавата си рисунка. Роси пък цял ден пее ода за тортата на бати. Не съм я виждала много да налита на торта, но щом я влече....

На мен пък утре ми е първата лекция по новия предмет, който ще водя и съм в голям стрес. А трябва да готвя и да бъда весела. Иска ми се да чета учебник и да спя.

На Роси най-любимото й занимание е готвенето, наужким и най-много с мен. Отнема много време, но е забавно. Другото неоспоримо любимо е четенето на приказки с изразителен и променящ се глас. Моят, разбира се.

# 197
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ИЛИЯ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!   bouquet

# 198
Честит Рожден Ден на Илия! Пожелавам здраве и щастливо детство! И весел празник!

Занимания - филмчета избягвам да пускам, само в определени ситуации, иначе обича, разбира се. Аз писах вече, че обожава да реди пъзели (кубчетата с картинки - не), любими са й норвежките на Larsen - започна с тези 5 части, после 6 части, 7, 9, 10.. вече сме на 18 и т.н. Тези, които са показани по 2-4 картинки са си отделни пъзели. На някои се виждат очертанията на парчетата - не са стандартни. Разгледайте и останалите, колкото повече парчета, толкова по-прекрасни стават. Благодаря на Деси пак, че ме светна, защото ние се хвърлихме направо на повечето части и Юлиана се нервеше. Бях забравила, че имаме на Educa този - подходящ за започване - и този съм виждала да продават, от 2-3-4 части са. Пак на Едука имаме нещо като пъзел-игра кой къде живее и търсиш да свържеш - напр. кончето в обора, рибката, кучето, хората и т.н.

Шаблони - имаме 3 книжки от този вид - опитва се да очертава, но не успява, кара мен. Конструктори - освен стандартните, най-новото ни откритие са магнитните като този тип.
Друго - четем много, пеем, танцуваме, мозайка, пластелин, моделин, рисува с пастели, моливи (замислям се и аз отдавна за боички)- обича да вади стотинки от касичката и да има правим отпечатъци, сещате се.. Всъщност тити питаше май предимно за по-образователни и развиващи, така че спирам Simple Smile Като се сетя друго ще пиша пак, а ще използвам и вашите идеи!  Hug

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 23:05 от Сисии

# 199
мале кви спешъл играчки имате. патра си няма голяма част от тия занимавки. има един-2 дървени пъзела - които се релефни и трябва да сложи подходящаат рибка някъдеси,  но тя все не успява. голямо нервене падна, така че прибрах и 2та. може би пак да ги изкарам. има и 2 дървени сглобяеми животни от вида, който бубо показа, но са толкзо сложни, че даже аз се занислям коя част къде трбва да е. и всичките са копуване от магзаини за 1 лев и струват не повече от 3-4-5 кинта  Mr. Green. водни боички дори не си и помислям да взема - ако петранка не се омаже, камен 100 % ще го направи  Peace който, камен, междувпрочем, вече започва да ходи и съответно и аз се гърча заедно с него. е много ми е рано, пък  Crossing Arms

а такива шаблони от де мога да си купя?

# 200
И аз имах предвид същите пъзели, за които пише Сисии. Само, че ние имаме и едни по-различни, които не видях в сайта, но според мен са подходящи за възрастта.
majceto, такива шаблони има по книжарниците. Трудно се намират, но при нас например, кварталната книжарница зарежда.

# 201
добрютро  Mr. Green

моите 'индийци' дойдоха. пътуват от лятото. минали през русия, монголия, китай, непал, тибет и индия /точно дестинациите ни за догодина  Mr. Green/, като в индия поживели 3-4 месеца. и всичкото това по суша - изобщо не са летели! и понеже не им дали визи за пакистан и иран, се наложило да прелетят до турия. сега се връщат пак по суша към австрия /тя е винчанка, а той е от франция/. супер свежари. много ме кефят. ама много! не е истина хората на 25 в наши дни кви неща правят. аз бях много смотана по онова време. сега им пека баница  Wink 

# 202
  • Измир
Добро утро!

СевИ се е запалИла по Снежанка И Пепеляшка за момента.
ПъзелИ редИ 18 частИ, но много бързо И омръзват. Започва да гИ слага автоматИчно И не И е Интересно.
През деня ИлИ оцветява с пастелИ ИлИ режем И лепИм аплИкацИИ. Много съм доволна от пастелИте на БИГ, здравИ са И Имат златен И сребърен цвят( задълцИтелен за прИнцесИ Simple Smile)
Вечер се прИспИваме с ФранклИн.

majceto , много ИнтереснИ прИятелИ сИ Имаш! Аз лИчно не бИх се навИла на такова прИключенИе.

ЧестИто на празнуващИте св. ВалентИн

А също така И на ТрИфон ЗарезанцИте Laughing

# 203
Честит празник!
Кити, гледа Пепеляшка и Мечо Пух. Нищо не друго не и с пирав вниманието в момента.

# 204
Честит празник и от мен на празнуващите!
Ния гледа Шрек и Мечо Пух.

# 205
Малик в момента гледа предимно Шрек и клипчета с муzика в ютюб.

# 206
  • Пловдив
Привет!
Честит празник на кой каквото празнува!  bouquet
нощта беше кошмарна при нас - в 1.00 росен стана да повръща - давеше се като котка; не знам от какво - оттогава нищо няма; съответно цяла нощ не спахме - преобличане, смяна на чаршафи и т.н.; той се беше стресирал нещо и доста си поплака, но нямал никъде "ох"; съответно заспахме всички към 5.00 и реших да не го пращам на ясла и да си поспи; по обяд ходихме на разходка и сега спи човекът; не иска да яде, явно нещо му е тежко на стомаха;
абе аз още вчера видях, че не иска да яде за вечеря, но пи доста сок; не знам какво беше, но дано да беше това;
иначе съм обещала празнична вечеря към виното, което Пламен ще донесе довечера Mr. Green, така че  комбинирам празниците Simple Smile

От анимациите роската най се заглежда по Уди кълвача; иначе не обича да гледа ТВ, но дай му пък да слуша радио ... Mr. Green

# 207
Уди Кълвача и Ния го гледа, но само по телевизията в събота или неделя, не помня много добре Simple Smile

# 208
Ехо, къде сте всички. Снощи май сте празнували Трифон Зарезан.

# 209
Ауу....темата е тотално заспала  ooooh!

Вчерашният ден беше много полюсен за мен- през деня в Пикадили в Мола ме изкараха извън нерви, осъмниха се, че съм откраднала някаквъ си добавка и изобщо не мога да ви обясня колко бях полудяла от бяс, а пък вечерта мъжът ми направи страхотен подарък, като каза, че имам зелена светлина за организиране на истинска, бяла и голяма сватба  Mr. Green Ние нали подписахме на бързо само преди време, но църквата остана за някога си. Е, дойде и това си някога си! Много съм щастлива  Grinning

ПП. За протокола не сме празнували иначе- вечеряхме си в къщи по чехли с нашите, ама на- лИбоФта не умирГа лесно.

Общи условия

Активация на акаунт