НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 923
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
я, това е супер Simple Smile голямата бяла сватба е много хубаво нещо  Peace особено е забавна подготовката  hahaha ами честито Simple Smile

/за шаблоните благодаря, аз предлагам да си ги скриеш някъде и след време пак да ги дадеш на Нана, може да ги преоткрие Simple Smile Деян поне го прави с всичко/.

# 211
Йеееееее, Милейди, супеееееееееер!!!!!
Много, много готино, ето ни я темата zа довечера Laughing Да zнаеш обаче, че в немската кръчма пускат само така Mr. Green

# 212
Милейди много се радвам за теб Simple Smile Голяма бяла сватба звучи много добре Simple Smile

# 213
тити браво за интересната рецепта.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267518.new#new

# 214
лейди-милейди - стягай се в кръста, че бая главоболия те чакат. но пък са хубави главоболия, така да се каже  Peace а и после 100 % ще има /надявам се/ сватбено пътешествие  Wink

тити
- имам половин пакет кори за баница /нали правих за моите 'индийци'/, та тази вечер ще врътна една от твоите измишльотини. звучи вкусно, но и да не ми хареса - филков винаги е на линия и омита всичко с апетит  Mr. Green

# 215
Сердика, уби ме с изискванията  Joy Направо незнам как ще доидем, като нашите са на химическо  ooooh!

bowuu И аз много се зарадвах, че за момента само гледах другите булки и си спомнях нашата инкогнито венчавка. Този път обаче си взимам агенция да ми организира всичко- аз ще съм почти като гост  Wink И задължително детски кът за забавления на децата, че къде ще играят децата ни  Wink Grinning

Тити, срам нямаш бе жена.....а аз съм на диета  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 16:00 от *MILADY*

# 216
милейди, аз пак да кажа, че суетнята преди сватбата освен нервност, докарва и страхотно приятни емоции, направо пак ми се дожени Simple Smile въпреки че аз си организирах всичко сама с помощта на една от най-добрите рекламистки в Русе/тъй, нали, мъжО в чужбина, аз в София, сватбата в Русе  Mr. Green / да, и сватбеното пътешествие  е просто задължително!

ммм, тази рецепта верно са я изкопали от дълбокото....хубава е, само си спестете олиото Simple Smile

майче, хареса ли им на "индийците" тук?

# 217
мииии - казаха, че има харесвало. ама не ме разпитвахе много кое къде е, къде да ходят, какво да ядат, да направят. мисля, че след екзотиката на азия софия им дойде малко скучничка   Rolling Eyes тръгнаха си.

# 218
мисля, че след екзотиката на азия софия им дойде малко скучничка   Rolling Eyes
Ти па! Да ги бяхте zавели в Биад Mr. Green Майтапът настрана, аz точно това направих с чужбинските си гости zа сватбата и трябва да ви кажа, че очилата на чичо Луи никога не са били толкова zапотени като тогава (zнак на zадоволство) Wink

# 219
*MILADY*,поздравления за сватбата. Аз също обичам бяла сватба и ми е малко странно хора, които само фиктивно подписват. Или вярваш в институцията "Брак" и се бракуваш като хората или ако не вярваш, въобще не подписваш. Гледах те на някакви снимки в друг подфорум - сигурна съм, че ще си прекрасна булка.
А за рецептата на Тити - сигурно ще я пробвам (само дето не ми се отвориха снимките).
Кари се оказа с по-сериозно заболяване. Не е ангина, а мононуклеоза. И още няма подобрение, което плаши дори лекарката. Вече пети ден е с много висока Т. Вече поне я вдига до 38,7. Ох, направо незнам какво да правя вече - омръзна ми от болници, поликлиники и лекари.
Днес мъжа ми я гледа за малко, та аз свят да видя. Ходих малко на фитнес (запалила съм се от една седмица, когато за първи път в живота си влязох във фитнес зала), ходих и малко по магазините, но пък нищо не успях да си купя и ми е още по-гадно.

# 220
  • София
*MILADY* - поздравления, сигурно си безкрайно щастлива в момента....добре го е измислил мъжът ти Wink

karrita - чак пък така крайно....аз пък никога не съм искала бяла сватба, църква и т.н...исках една тихичка, малка сватбичка, само с кумове и родители...ама не ми се получи...но бяла рокля така и отказах да облека....всеки с разлбиранията и желанията си... хич не мисля, че съм се бракувала нещо не като хората или че не ценя брака - беше и продължава да бъде много истинско.... Peace

# 221
Angel_Dust, Карита очевидно като мен е от старомодните мадами, дето са чели повечко приказки и не им се връзва да не са с бяла рокля  Wink Всеки както му харесва  Peace

karrita, наши познати скоро детето им беше със същата диагноза. Добре е, че са я хванали, но защо чак сега? Не ви ли направиха веднага кръв? Запази спокойствие, ще се оправи, но ще трябва повече време и малко повече лекарства, за съжаление  Confused

# 222
  • София
Да, ясно - според мен всеки трябва да го прави, така като накрая ще се чувства щастлив....ама чак да кажеш, ако не е така по-добро изобщо да не се жените(и то според собствените си разбирания)...нещо не ми се връзва....все пак хора разни - свят шарен Wink

Влязла съм в някакъв докачлив период... Crazy Crazy Crazy

# 223
А пък моята сватбена рокля като се каzваше Томи Банана? Иzбрях я иzмежду Томи Химен, Томи Бъни,  Томи Why? и Томи Biscuit.

# 224
А пък моята сватбена рокля като се каzваше Томи Банана? Иzбрях я иzмежду Томи Химен, Томи Бъни,  Томи Why? и Томи Biscuit.

Жените знаят защо.... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт