НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 900
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
тия имена на мен нищо не ми говорят  Rolling Eyes
а аз не бях с рокля. бях с костюм. при това с панталон и не бял   Mr. Green  наехме клуб, който напълнихме с над 100 маймуни верни авери. свири банда приятели, пяхме, денсихме и фиркахме. на финала си счупих крака и в 7 сабахлянта приключихме в пирогов за радост на всички дежурни докита  hahaha

карита - дано детенце се оправи бързичко  Peace
...
тити - нещото стана много вкусно  Peace

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 20:41 от majceto

# 226
Не се изказах съвсем правилно за сватбата и затова не ме разбрахте правилно. Просто имах предвид нещо съвсем конкретно, със съвсем конкретни хора и тъй като вие не знаете случая няма как да ме разберете. Разбира се, че всеки си има разбирания по въпроса и съотвено харесва по един или друг да прави сватба или да не прави........ Имах друго предвид. Ох, не ми се обяснява сега. Нека всеки го прави, както му харесва. Просто не съм искала по никакъв начин да размахвам с пръст и да казвам, това е правилно или не, или да звучи крайно изказването ми - не сте ме разбрали. Просто аз исках бяла рокля и бях с такава. А за *MILADY* се радвам, защото има вкус и тяло и ще бъде много красива булка. Това целеше най-вече изказването ми. Както и да е.
За изследванията на Кари - ходихме миналата неделя при дежурна лекарка, която само я погледна и каза ангина, дори не спомена изследвания. И тъй като пи АБ три дни и никакво повлияване (на каката обикновено след два дена има чувствително подобрение), я заведох при личната (единствения лекар, който познавам и досега се е доказала мнооооого пъти и й имам 1000 % доверие) и тя без дори изследване каза мононуклеоза, която се потвърди от изследванията.

# 227
Милейди, честито. И аз съм за бяла рокля и голяма сватба.Разказвай подробности от време на време. И после снимки. аз все още гледам моите от сватбата и все слагам рамки и т.н. Мъжа ми се смее, ама съм луд фен на този ден. Сега го гоня да подновяваме клетвата и аз пак с нова рокля. Party
Тити, това нещо звучи добре. Не ми се отвориха снимките, но ще го пробвам. Бързо е за правене и не изисква кой знае какви продукти, а аз такива неща обичам да правя. Все не ми остава време за по-сложно.

# 228
сложила съм наново снимките, не в най-старата тема, а тази, пусната днес.

# 229
аз три дена подреждам новата кухня и вече изкуках  Crazy останаха ми и много празни шкафове, така че сега трябва да обикалям магазините. а и много бързо ми омръзват сервизите и често ги сменям. само си търся повод да купя нов.
ех, милейди, размечта ме...моята сватба беше голяма, бяла и прекрасна. единственото ми притеснение беше да не се появи една доста известна личност и цялото внимание да се насочи натам. а и да се ошашкат гостите. все пак булката и младоженеца са най-важните този ден  Wink
ако някой се престраши да пусне сватбени снимки, ще ми е интересно да ви видя  Hug
карита, стискам палци за бързо оздравяване  Praynig

# 230
....Криста и тя е със сополки,  още си ходим на ясла, продължавам да й давам "Имуно бебе", дано да не се разболее!.......

Е, не ни се размина, два дена беше с над 39 Т и следващите с 37,3(но постоянна), личната каза, че дробчетата и са чистички и гърлото й не е зачервено, но от вчера много кашля.......
Дано сме последни и никой не се разболява вече, въпреки, че този сняг и студ от снощи насам ми навяват други мисли........ Rolling Eyes newsm78
                          Приятен Уикенд на всички!!!  bouquet

# 231
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро! Живи сме, здрави сме, но времето не стига. Всичко ми е на бегом. По някога си мисля, че трябва даже да спя по-бързо  Joy

Юка, престашавам се и още как  Grinning

http://family.webshots.com/album/379247677CjDjoQ

За мен сватбата трябва да е абсолютно огледало на желането на младоженците. Нашата си я органиирахме и финанирахме сами, следователно, беше малка и прекрасна! Преди малко пуснах снимките на Ваньо, който много се весели и дори питаше "Това - мама, това - тате... Уаньо къде е?"  Joy

# 232
И аз се престрашавам - Юка, я посни и теб да те видим.
http://album.svatbata.bg/buba_katinka/bg/photos/ceremony.html
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9677&AlbumId=79072
Ето всички снимки. Имам и още, но са само на хартия.Моята сватба беше организира от агенция, но беше така както ния я искахме. Не беше с много хора - поканихме 99 човека, а дойдоха 73.Беше весело и хубаво.

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 11:31 от buba_katinka

# 233
Диди, много хубава булка си. И много щастлива. Направо ти грее усмивката.

# 234
диди, просто си заразително щастлива - прекрасна усмивка имаш.
buba_katinka , и ти си много хубава булка. Моите са само на хартия и няма как да кача - женила съм се мноого отдавна.

# 235
Здравейтеее  Grinning

На патерица искам да честитя рождения ден на Илия на симка! Да е здрав, все така талантлив и много много щастлив!

Не успях да честитя навреме Св. Валентин. Лично ние излязохме с мъжа ми да се забавляваме вечерта, но в 00:30 вече си бяхме вкъщи, щото нали трябваше да се става рано за работа ... Та така, малко набързо се повеселихме, ама пък беше много приятно! А не бяхме излизали вечер от ..... от много много време  Rolling Eyes Та си беше истинска блаженство!

Милейди, честитооо! Накара ме да поразгледам нашите сватбени снимки  Laughing

Нашата сватба си я организирахме абсолютно сами със студентските си ниски доходи. Сами си купихме халките, роклята, костюма, запазихме си ресторантчето. Искахме много малка и спокойна сватба и си я направихме. Поканихме само най- най- близките роднини и 2-3 приятели (освен кумовете). Но не сме правили църковен брак, та може и да спретнем още веднъж такова празненство, но този път искам да е ГОЛЯМО  Crazy
Ето снимки, който иска да гледа. Не са кой знае какво, ама "професионалната" фотографка, която наехме изобщо не се справи със снимките, за което още ни е яд  Twisted Evil Качила съм снимки, правени с личния ни фотоапарат и са правени от брат ми. Ето ги:
http://family.webshots.com/photo/1431088257072761276IBazgl
http://family.webshots.com/photo/1431090882072761276ookXox

Хайде изчезвам .... чакат ме куп задачки вкъщи  ooooh!

# 236
Доминика, супер си.
А ние снимки от професионален фотограф дигитални нямаме. Агенцията държеше да работим с неин фотограф. Оказа се, че той снима само с лента. И взема по 40 лв на лента. Но за сметка на това пък видеото е супер и някой от снимките аз си ги вадих от там. Другите са от приятели и роднини.

# 237
изрових единствените скенирани снимки, но качеството е доста лошо. май с червена коса не сте ме виждали Simple Smile иначе фотографът беше професионалист и снимките са страхотни, но ги имам само в албум. когато се женихме в далечната.....година нямаше още цифрови апарати  Rolling Eyes
паролата е 111105
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219875

# 238
Юка, бях сигурна, че ще си булка мечта. И се оказах права. А кога си се женила ако не е тайна.

# 239
бубе, благодаря! омъжих се твърде отдавна и твърде млада- тази година ще станат 5 години от тогава. ама бях решила, че седмата година от връзката е фатална и затова или сватба, или брадва  Mr. Green и се оженихме.
настроих се пролетно, а то вън снежна буря. аман от тази зима!

Общи условия

Активация на акаунт