НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 885
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
несбъркаеми сте - в бяло сте, хубави сте и всичко както си се полага  Peace на моята сватба непрекъснато чувах от персонала където и да бяхме 'чакайте да дойде булата и тя ще каже' и сигурно 10-тина пъти поне ми се наложи да кажа 'аз съм булката'  Mr. Green
ето ни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219889
снимките са пре-заснети от хартиен носител и затова качеството е толкоз смотано; инак фотографът беше велик. същата година спечели награда някаква за най-добър нещо-си. за сметка на това операторът беше супер смотан, нищо че и той звезда някаква в БТВ беше. яви се в ритуалния дом чак след като вече бяхме подписали, а и църквата за малко да изпусне  Mr. Green.

# 241
майче, аз не те познах. до последната снимка мислех, че това е кумата  Joy хем знаех, че не си в бяло. много си различна, ама много. сигурно, защото си с грим. но в момента определено ми изглеждаш много по-млада от тогава   bouquet
обявявам се за спамър на деня. детето и половинката спят и аз се вихря наволя.

# 242
  • Измир
МИлейдИ, пожелавам тИ една прекрасна сватба!

КаквИ страхотнИ булкИ сте самооо!

ДИдИ, усмИвката тИ е заразИтелна!
Бубе, много сексИ рокля!
ДомИнИка, сега май сИ по_слаба   newsm78
Юка, като фотомодел!
Майче, разлИчна както вИнагИ.

И аз с удоволствИе споделям моментИ от подпИсването в ИзмИр _ ТурцИя. От БГ сватбата снИмкИте са само на хартИя за съжаленИе. То И аз като Майчето в БГ съм с костюм, защото валеше сняг И не бях подготвена (на 21 03 2003) #Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219908

# 243
  • Димитровград
Страхотни булки сте! Heart Eyes   bouquetМилейди,много хубава тема подхвана!
Аз не съм била булка и нямам снимки,но времето си тече,тази година правим 10 години заедно.Дай боже още много по десет!

# 244
браво на вас, показващи се булки!
много сте хубави, личи си барнатото.
Олгарита и майчето са много различни.

# 245
  • Пловдив
Ама много хубави булки си имаме!  bouquet
Милейди, аз си мисля, че всяка жена заслужава момента на бялата рокля; нашата сватба беше неголяма, сами я организирахме; имаше моменти, които много ме натъжиха, но като цяло човек помни само хубавото , а и подоготовката е нещо, което не се забравя
По - късно ще споделя и аз снимки - отпреди почти 5 години - колко бързо минаха ooooh!

ето няколко снимки и от мен - да не се цепя от колектива Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219960

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 20:52 от aneleto

# 246
Карита, оздравявайте бързо! Heart Eyes

Милейди, ама каква хубава вълна от спомени, снимки, емоции отприщи само.
Търся аз из дисковете снимки от далечната 99-та. Като намеря ще покажа.

Музиката за бебета и малчовци много ми допадна. На Гошко също му хареса и ще отидем пак.
Можем да си направим някоя петъчна музиална ноемврийска среща ако искате.

# 247
канеста, и ние тази година правим 10 години, откакто сме заедно  Grinning А след около месец правим 3 години след сватбата. Ама първото е по-важен празник за нас  Wink

майче, честно казано си много по-различна на сватбените ви снимки, отколкото откакто се познаваме. Честно казано едвам те познах  Embarassed ooooh!

Всички са страхотни на сватбените си снимки!!! Много сте хубави и сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 248
Наистина много приятна стана темата  Simple Smile Щом така радушно приемате темата, тогава по- често ще ви досаждам с развитието около големия ден- хем ще ми помагате, хем ще си топлим душите със спомени  Grinning

Страхотни булки сте били! И най- важното много, много щастливи! Дано и аз да имам такива хубави снимки този път. Ние имаме снимки само от ритуалния дом (то пък от ресторанта какво ли да снимам като беше семейна вечеря  Confused ), но са само на хартия май. Ще потърся все пак, да не се скатавам.

Анеле, дай парола, че така си оставаш булката беглец за нас  Wink

Аз мисля да записвам Яна на школа за танци за мъници, но и малко музика няма да и дойде зле. В какво се състоят заниманията?

# 249
  • Пловдив
ДУ!
паролата е 2003 ;  Embarassed

До нас пък има школа за народни танци - мисля да отидем някой ден да видя реакция  Mr. Green

# 250
  • Gabrowo->Sofia
Еееееее, много ми харесаха всички мами ноемврийки като булки   bouquet

Обаче, аз вчера предизвиках съдбата като казах, че сме здраве. Всъщнст днес Ваньо не е. Сутринта Дани забеляза, че е подут зад ушичките. Отидохме на лекар и диагнозата не е особено ясна. Или е начало на заушка или възпаление в следствие на червено гърло  Confused

# 251
  • Пловдив
Диди, кофти е , че Ваньо е болен; а има ли Т? Ами ваксината , която е сложена на мъниците на 1г. и 1.м - морбили рубеола параотит не тр ли да ги пази от заушката Confused

# 252
здравейте милички отдавна не съм писала,но ви чета редовно.ВИдях,че си говорите за сватби и реших и аз да пусна няколко снимки и от моята сватба,която беше преди 2,5 години.Всичко си бяхме организирали самички и имахме доста гости,повечето ни бяха приятели.На сватбата ни бях бременна в 6 месец,но нямах никакъв корем.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=220230

# 253
Здравейте.
Майче, много си различна. Но и много хубава.
Олгарита, много си сладка. А този червен колан от роклята ли е?
Анале, прекрасна булка си.
Диди, стискам палци Ваньо бързо да се оправи.
Мименце, излиза ми заглавната страница на снимка бг.

# 254
  • Измир
Здравейте!
Първо да пожелая на Nikiki добрИ резултатИ  Praynig

Бързо оздравяване И на Ванката! Не мИсля, че е заушка, но докторИте ще кажат.

МИменце,И на мен мИ ИзлИза заглавната странИца.

Бубе, в ТурцИя Има такъв обИчай. Бащата на булката връзва червена панделка. Аз сИ мИслех, че е нещо като благословИя, но едно време това бИло доказателство, че булката е девствена  Mr. Green В ТR всИчкИ се женят с червенИ панделкИ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт